Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ова изгледа ќе биде третиот дрес:

--- надополнето: Jul 11, 2011 10:05 AM ---
LIVE TV GAMES ANNOUNCED

Stoke City v Chelsea - Sunday 14 August, 1.30pm

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Ова изгледа ќе биде третиот дрес:

--- надополнето: Jul 11, 2011 10:05 AM ---
LIVE TV GAMES ANNOUNCED

Stoke City v Chelsea - Sunday 14 August, 1.30pm
Тапа . не ми се допаѓа ... како што прочитав некаде повеке личи на германски репрезентативен дрес..

A

Auditore

Гостин
Само се плашам да не останеме со празни раце во трансфер периодов, бидејќи со овие играчи немаме иднина, и подалеку од 3то место не очекувам, затоа што клучните играчи се со пројден рок.
Очекувам во следниве месец ипол дена да изиграат паметно Роман, Боаш и компанија, добар е потегот да се доведе Модриќ, кој ми изгледа подобра опција од Пасторе, пред се затоа што е докажан во ПЛ.
За нападот не би требала некоја голема промена, само продажба на Анелка и форсирање на Стариџ во првиот тим, детето сигурно е подобро од Лешперот, иако не ми се допаѓа идејата што повторно се се врти околу Торесита.
За одбрана, доаѓаат Калаш од младинците кој беше најавуван како голем талент па ќе видиме каков ќе биде.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
ESSIEN UPDATE

Following injury to his right knee in training last week Michael Essien had surgery today to repair a ruptured anterior cruciate ligament and meniscus.
The surgery was successful and Michael's full recovery could take up to six months.
Andre Villas-Boas said: 'Everyone at Chelsea wishes Michael well for his recovery. His team-mates and all the staff and I look forward to helping him return to playing as soon as possible.'

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2390624,00.html

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Овој на лето може да му се каже фала и да се продаде Есиен нема веќе никаква корист од него

F

fantomX

Гостин
Luka Modric: My dream to join Chelsea

http://www.football.co.uk/chelsea/luka_modric__my_dream_to_join_chelsea_rss1716298.shtml

Честито играчиште...фантом ќути сега :D
и пак следна сезона, се знае кои се двата фаворити за пл...останативе може да сањаат...
поздрав
Читај го интервјуто на сајтот на хрватски „Спортске новости“, то е оригиналот, то е кажаното од Модрич лично. Се друго е превод по желба, со исптавки, доправки и поправки. И нигде нема да сретниш дека сон му е да му се приклучи на Челзи, еве шо вели тој:
- Nedvojbeno je da je Chelsea zainteresiran za moj transfer, uostalom poslali su konkretnu ponudu Tottenhamu, što znači da me žele. Znam da je i novi trener Chelseaja kazao da bi me rado vidio u svojoj momčadi. Naravno da mi imponira zanimanje takvog kluba koji nudi ono o čemu svi igrači maštaju, a to je borba za trofeje na svim frontama.
Или во превод, Манчестер Јунајтед ќе се вклучи во трката под него ако ништо не бидни со Снајдер. А пошто нема ништо да бидни со Снајдер, Јунајтед и ќе ја добие трката за Модрич пошто е тим кој е класа над сите премиерлигашки, а Модрич нели, сакал трофеи.
Според шо, јас би можел да ти речам, честито играчиште...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Грешка си фантом, еве го снајдер утре ќе биде промовиран во Манчестер, така да не верувам нашион да се залета и по Лука, кој очигледно е дека ќе дојде кај вас ама ај...:D

F

fantomX

Гостин
Грешка си фантом, еве го снајдер утре ќе биде промовиран во Манчестер, така да не верувам нашион да се залета и по Лука, кој очигледно е дека ќе дојде кај вас ама ај...:D
Па то е друга приказана, мислам јасен бев, ако Снајдер оди во Манчестер Јунајтед тогаш веќе Челзи можи да рачуна на Модрич. Работата е ако Јунајтед извиси за Снајдер, тогаш Модрич оди таму и Челзи наеба. Не дека сега не е, ама то ќе биди, онака, нокдаун.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.139
Поени од реакции
46.158
Техничкиот директор на Интер денес при презентацијата на двајца нови фудбалери ( Алварез и Кастаињос ) одговараше на новинарски прашања и за Снајдер кажа, цитирам
“There is nothing to update,”
“It’s not surprising Sneijder is wanted by other clubs, but we have received no formal offer, nor do we intend to wait for one.

We know what we have to do and there are no meetings planned with his agent. Sneijder is not for sale.”

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.139
Поени од реакции
46.158
Модрич ќе оди кај оние кои ќе понудат повеќе, кратко и јасно.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725

Kajgana Shop

На врв Bottom