Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Дежа ву!Катастрофа игра,без акции и без шутови.Иако имавме две пречки,не заслуживме да водиме.
Морам исто да кажам дека Босингва е можеби послаб бек од Фереира иако со тешко срце го прифаќам ова,исто и Анелка кој е најголемото дрво што може да постои.
Не плукам више,да не се бунат фановине на Јунајтед...

А,ако морам да истакнам некого,тогаш ќе кажам дека Рамирес е играч на полувремето.Изгледа цигово почна да се поправа малку по малку.А,и Лампард не беше забележителен арно ама даде едно 4-5 топки,што само тој може да ги даде.Секоја чест крале.

Инаку ја сеа сум рамнодушен и скоро сигурен дека резултатот ќе остане ист.Се освен нерешено и пораз ќе биде за мене изненадување.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Карло, шо сме ти згрешиле шо ни го прајш ова? :kesa:
Како би играл ти со овие играчи. Јас на пример, после добрите перформанси на Џошуа и Старпџ би играл или дијамант, или 4-2-3-1.

Во дијамантот назад Микел, лево Лампард, десно Есиен, напред Шош, а во напад Стариџ и Дрогба (Анелка).

а за другата, назад Есиен и Микел, лево Стариџ, десно Калу (Анелка), средина Џош (лампард), напред Дрогба...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.075
Поени од реакции
2.023
не е толку лошо се гледа дека се трудат ама тоа е нешто не оди
сите се добри одвен рамирес го погрешил занаетот и после сево ова што прокажа ако не го смени анчелоти ствано незнам кој му е проблемот
незнам за вас али јас би му дал еден голем плус на анелка даде стварно неколку добри топки
и босингва мора да го подобри значително многу центаршутот бидејки му е катастрофа
ајде тепаме второ 100%

В

Вори

Гостин
Све добро Бластер,ама немој молимте Анелка во комбинации да го ставаш.Мизерии е човекот бе,ја почнав да го жалам.

--- надополнето ---

не е толку лошо се гледа дека се трудат ама тоа е нешто не оди
сите се добри одвен рамирес го погрешил занаетот и после сево ова што прокажа ако не го смени анчелоти ствано незнам кој му е проблемот
незнам за вас али јас би му дал еден голем плус на анелка даде стварно неколку добри топки
и босингва мора да го подобри значително многу центаршутот бидејки му е катастрофа
ајде тепаме второ 100%
Не е толку лошо.Катастрофа е...

F

fantomX

Гостин
Како би играл ти со овие играчи. Јас на пример, после добрите перформанси на Џошуа и Старпџ би играл или дијамант, или 4-2-3-1.

Во дијамантот назад Микел, лево Лампард, десно Есиен, напред Шош, а во напад Стариџ и Дрогба (Анелка).

а за другата, назад Есиен и Микел, лево Стариџ, десно Калу (Анелка), средина Џош (лампард), напред Дрогба...
Не би играл со овие играчи кои шо играат денеска.

Доволно ми е МекЕкран да биди плејмејкер. Друго не ми е битно.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
МеКекран место Рамиреш и Стариџ место Ќопукелка = ПЕТАРДА ! ! !

В

Вори

Гостин
Ај ти ооо познавачу,кажи ми зошто Рамирес да излезе,а Есиен уште да е во игра кога Рамирес е убедливо најдобриот играч на Челзи во првово полувреме?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не би играл со овие играчи кои шо играат денеска.

Доволно ми е МекЕкран да биди плејмејкер. Друго не ми е битно.
Тука се сложувам.

Кога веќе замина сезонава во неповрат, Карло треба да ги пушти сите надежни младичи (моментално Џошуа и Стариџ, пошто Брума и ван Анхолт се повредени, или грешам? Можеби некад и Какута, мада од утакмиците кај што сум го гледа не сум задоволен...)

F

fantomX

Гостин
Знајш како Blaster, веќе не е ни битно млади-стари. Битно е шо Џошуа МекЕкран е има талент за да прај нешто со топката од Дрогба, Есиен и Малуда заедно. Многу едноставно.

If we can nick a draw today and Utd win tomorrow at Spurs then we're 4th! Keep the faith please. :tv:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Све добро Бластер,ама немој молимте Анелка во комбинации да го ставаш.Мизерии е човекот бе,ја почнав да го жалам.

--- надополнето ---

Не е толку лошо.Катастрофа е...
А Дрогба е the Best? Греота е и тој...

--- надополнето ---

Знајш како Blaster, веќе не е ни битно млади-стари. Битно е шо Џошуа МекЕкран е има талент за да прај нешто со топката од Дрогба, Есиен и Малуда заедно. Многу едноставно.

If we can nick a draw today and Utd win tomorrow at Spurs then we're 4th! Keep the faith please. :tv:
Мене ми е важно, оти младиве би имале корист од тоа што ќе играат (ќе собираат искуство). Башка и ние ќе имаме корист, пошто моментално Стариџ е еднакво добар колку Малуда и Анелка заедно (а и ќе собира искуство за натаму). Истото важи и за Џош.

F

fantomX

Гостин
Ај бар кладилница малку...
Измени: Калу во 60та минута, Стуриџ во 85та минута

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.075
Поени од реакции
2.023
заебете не сме толку лоши колку што не јади рамирес незнам за вас али јас денеска освен пречката и ајде украде 3-4 топки ама проблемот му е тоа што нема никаков пас во нозете од 3 метри го промаши есиен имаше и уште многу такви погрешни пасови и уште нешто запазете во второто како кога ке ја добие топката веднаш се ослободува од неа на играч кој е на метар два од него како да има страв стварно е притисок да се игра во челзи не викам не ама па кога не е спремен што се нафакал или мислел ке се направи милионер преку ноќ

F

fantomX

Гостин
заебете не сме толку лоши колку што не јади рамирес незнам за вас али јас денеска освен пречката и ајде украде 3-4 топки ама проблемот му е тоа што нема никаков пас во нозете од 3 метри го промаши есиен имаше и уште многу такви погрешни пасови и уште нешто запазете во второто како кога ке ја добие топката веднаш се ослободува од неа на играч кој е на метар два од него како да има страв стварно е притисок да се игра во челзи не викам не ама па кога не е спремен што се нафакал или мислел ке се направи милионер преку ноќ
А да не има поголем проблем од пасовите на Рамиреш моментално? Можеби тоа шо, чисто онака, немаме никаков напад?

Kajgana Shop

На врв Bottom