Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
А,пред некој ден читав дека играчите биле тие кои не го пуштале Анчелоти да си замине и сакале тој да остане во Челзи.Некој се заебава со нас очигледно,ама кој појма неам.
Јебига ... што ќе праеш ... И тоа се случува ... Еби му мајката..

В

Вори

Гостин
Иначе Евертон ја прифатил понудата за Пиенар.Е не се знае дали ќе оди во Тотенхем или во Челзи:)()
Зошто само ѓубре собираме не можам да разберам,ама стварно...

A

Auditore

Гостин
Иначе Евертон ја прифатил понудата за Пиенар.Е не се знае дали ќе оди во Тотенхем или во Челзи:)()
Озбилен си за Пиенар, нема шанси да дојде во Челзи, ќе видиш дека ќе заврши во Спарси.:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Дрогба кажал демек Пиенар ќе одел во Интер...ама мене не ми се верува..

П.С. Пишуваше оти преговорите со Челзи пропаднале..

F

fantomX

Гостин
Супер ќе биде да го земете,и после да се ослободите од Босингва пратете го кај нас и сите задоволни. :)
Не се сите задоволни. Воопшто не.

Aлвес е дефинитивно една од опциите.Зема најмала плата,договорот му истекува на лето,а и не е во најдобри односи со клубот и играчите.Вчера против Бетис се зафатија нешто со тоа педерчето Пике и тоа жестоко.
Ама ја не го сакам,ко прво зошто е од Барселона,ко второ зошто не е во цутот на младоста.Боље некој помлад да земеме.
Не е една од опциите.

Не гледам каква врска има Пато со ситуацијава,Милан може да му направи услуга на Челзи со тоа што ќе му плати колку толку за играч што може да си иде на Лето за без пари,башка ви се отвара место за дефанзивец башка се спасувате од неговата висока плата башка ние добиваме класа десен бек,win win ситуација.
Каква бре услуга е исто ко за џабе да ни земиш еден од мизерната бројка од 15 сениори-играчи?

Не е стар, таман е....да ги немаше рафаел/фабио во Манчестер ќе молев Господ да дојде Срна кај нас, зошто е ѕвер, капитениште и играч со срце!
И сега таман за Челзи иди, а?

^
Но Моу ви беше тренер тогаш..
Абе ене го Му како дрибла на видеана...:drk:

Van Aanholt out for three weeks....
Значи 4 месеци, според мерките за време на нашите доктори.

Робен никогаш човек незнае кога и од каде ќе нападне. За никој играч што заминал не ми било покриво.
Сепак самиот побара да премине во Реал. Плус со оглед на повредите кои ги влечеше во тој период и со оглед на тоа што кога беше здрав мораше да игра единствено како полушпиц, а не како крило, поради 4-1-3-2 формацијата каде што мораше да има место за Балак и за Шевченко, трансферот изгледаше солидна опција.
Барем да се доведеше соодветна замена. Меѓу Рибери и Малуда, изборот падна... веќе знаете.
Малуда е играч од светска класа! :tv:

Калу: Треба да давам повеќе голови

Ако стварно го кажал ова :pos: :pos:
Треба да се убие колку шанси има промашено само
„Знам дека тоа не е точно, бидејќи немам проблем да постигнувам погодоци од тешки позиции.“
Се срамам шо го читам мајка му стара... :kesa:

Јас мислам оти редно е да прифатиш каков е тимот на Челзи и да разбериш дека опција во ротацијата како Пиенар не е лоша.

Дрогба кажал демек Пиенар ќе одел во Интер...ама мене не ми се верува..

П.С. Пишуваше оти преговорите со Челзи пропаднале..
Дај линк.

F

fantomX

Гостин
Можеби нема да има кај сите задоволство, ама незадоволство не верувам дека ќе има. Јас лично би почекал некое време да го видам шо тезгере е. Иако таквото нешто со Рамиреш не ми ој засега...

Босингва колку шо знам има договор до в лето, така да целиов текст сега од ко го дочитав ми звучи ко ветар во мегла. То шо јас најдов е 22 милиони + Фереира, шо се многу пари ама од друга страна Фереира си оди... :je:

--- надополнето ---

Арнесен наводно рекол дека Ван Дер Вил е цел на Челзи, ама в лето.
http://www.ajaxlife.nl/nieuws/detail/7394

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И така 14 дена поминаа, и ние повторно со курето во уста. :(

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.075
Поени од реакции
2.023
нешто има на официјалната како демек дебелиов ке му дадел шанса на мекекрен и уште да му даде шанса и на стариџ пред анелка супер би било :vozbud:
btw прогледал дебелиот јас пак мислев слеп бил :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
И сега таман за Челзи иди, а?
Хахахаха епа брат, Анчелоти Милан го напрај најстара екипа на светот, сега вие сте на ред по се изгледа...стандард прва сезона лига, после тоа лш...ако бе шо , таман си е : )))

Kajgana Shop

На врв Bottom