Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Дежа ву!Катастрофа игра,без акции и без шутови.Иако имавме две пречки,не заслуживме да водиме.
Морам исто да кажам дека Босингва е можеби послаб бек од Фереира иако со тешко срце го прифаќам ова,исто и Анелка кој е најголемото дрво што може да постои.
Не плукам више,да не се бунат фановине на Јунајтед...

А,ако морам да истакнам некого,тогаш ќе кажам дека Рамирес е играч на полувремето.Изгледа цигово почна да се поправа малку по малку.А,и Лампард не беше забележителен арно ама даде едно 4-5 топки,што само тој може да ги даде.Секоја чест крале.

Инаку ја сеа сум рамнодушен и скоро сигурен дека резултатот ќе остане ист.Се освен нерешено и пораз ќе биде за мене изненадување.

Карло, шо сме ти згрешиле шо ни го прајш ова? :kesa:

Како би играл ти со овие играчи. Јас на пример, после добрите перформанси на Џошуа и Старпџ би играл или дијамант, или 4-2-3-1.

Во дијамантот назад Микел, лево Лампард, десно Есиен, напред Шош, а во напад Стариџ и Дрогба (Анелка).

а за другата, назад Есиен и Микел, лево Стариџ, десно Калу (Анелка), средина Џош (лампард), напред Дрогба...

не е толку лошо се гледа дека се трудат ама тоа е нешто не оди
сите се добри одвен рамирес го погрешил занаетот и после сево ова што прокажа ако не го смени анчелоти ствано незнам кој му е проблемот
незнам за вас али јас би му дал еден голем плус на анелка даде стварно неколку добри топки
и босингва мора да го подобри значително многу центаршутот бидејки му е катастрофа
ајде тепаме второ 100%

Све добро Бластер,ама немој молимте Анелка во комбинации да го ставаш.Мизерии е човекот бе,ја почнав да го жалам.

--- надополнето ---

не е толку лошо се гледа дека се трудат ама тоа е нешто не оди
сите се добри одвен рамирес го погрешил занаетот и после сево ова што прокажа ако не го смени анчелоти ствано незнам кој му е проблемот
незнам за вас али јас би му дал еден голем плус на анелка даде стварно неколку добри топки
и босингва мора да го подобри значително многу центаршутот бидејки му е катастрофа
ајде тепаме второ 100%

Не е толку лошо.Катастрофа е...

Како би играл ти со овие играчи. Јас на пример, после добрите перформанси на Џошуа и Старпџ би играл или дијамант, или 4-2-3-1.

Во дијамантот назад Микел, лево Лампард, десно Есиен, напред Шош, а во напад Стариџ и Дрогба (Анелка).

а за другата, назад Есиен и Микел, лево Стариџ, десно Калу (Анелка), средина Џош (лампард), напред Дрогба...
Не би играл со овие играчи кои шо играат денеска.

Доволно ми е МекЕкран да биди плејмејкер. Друго не ми е битно.

МеКекран место Рамиреш и Стариџ место Ќопукелка = ПЕТАРДА ! ! !

Ај ти ооо познавачу,кажи ми зошто Рамирес да излезе,а Есиен уште да е во игра кога Рамирес е убедливо најдобриот играч на Челзи во првово полувреме?

Не би играл со овие играчи кои шо играат денеска.

Доволно ми е МекЕкран да биди плејмејкер. Друго не ми е битно.

Тука се сложувам.

Кога веќе замина сезонава во неповрат, Карло треба да ги пушти сите надежни младичи (моментално Џошуа и Стариџ, пошто Брума и ван Анхолт се повредени, или грешам? Можеби некад и Какута, мада од утакмиците кај што сум го гледа не сум задоволен...)

Знајш како Blaster, веќе не е ни битно млади-стари. Битно е шо Џошуа МекЕкран е има талент за да прај нешто со топката од Дрогба, Есиен и Малуда заедно. Многу едноставно.

If we can nick a draw today and Utd win tomorrow at Spurs then we're 4th! Keep the faith please. :tv:

Све добро Бластер,ама немој молимте Анелка во комбинации да го ставаш.Мизерии е човекот бе,ја почнав да го жалам.

--- надополнето ---

Не е толку лошо.Катастрофа е...

А Дрогба е the Best? Греота е и тој...

--- надополнето ---

Знајш како Blaster, веќе не е ни битно млади-стари. Битно е шо Џошуа МекЕкран е има талент за да прај нешто со топката од Дрогба, Есиен и Малуда заедно. Многу едноставно.

If we can nick a draw today and Utd win tomorrow at Spurs then we're 4th! Keep the faith please. :tv:

Мене ми е важно, оти младиве би имале корист од тоа што ќе играат (ќе собираат искуство). Башка и ние ќе имаме корист, пошто моментално Стариџ е еднакво добар колку Малуда и Анелка заедно (а и ќе собира искуство за натаму). Истото важи и за Џош.

Ај бар кладилница малку...
Измени: Калу во 60та минута, Стуриџ во 85та минута

заебете не сме толку лоши колку што не јади рамирес незнам за вас али јас денеска освен пречката и ајде украде 3-4 топки ама проблемот му е тоа што нема никаков пас во нозете од 3 метри го промаши есиен имаше и уште многу такви погрешни пасови и уште нешто запазете во второто како кога ке ја добие топката веднаш се ослободува од неа на играч кој е на метар два од него како да има страв стварно е притисок да се игра во челзи не викам не ама па кога не е спремен што се нафакал или мислел ке се направи милионер преку ноќ

заебете не сме толку лоши колку што не јади рамирес незнам за вас али јас денеска освен пречката и ајде украде 3-4 топки ама проблемот му е тоа што нема никаков пас во нозете од 3 метри го промаши есиен имаше и уште многу такви погрешни пасови и уште нешто запазете во второто како кога ке ја добие топката веднаш се ослободува од неа на играч кој е на метар два од него како да има страв стварно е притисок да се игра во челзи не викам не ама па кога не е спремен што се нафакал или мислел ке се направи милионер преку ноќ

А да не има поголем проблем од пасовите на Рамиреш моментално? Можеби тоа шо, чисто онака, немаме никаков напад?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom