Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
@Донев изгледа само ти у цел свет очекуваш топ 4 од екипава :D

Прегледај го приврзокот 426615
Изјавава баш ништо не значи, освен тоа дека сака да избегне да си креира самиот притисок уште сега. На страна очекувањата, се знае дека уште една сезона без ЛШ може да има огромни негативни финансиски последици, така да внатрешно сигурен сум дека притисокот е голем. Внатрешно и лани очекувањата беа пласман во ЛШ, а тоа беше реално невозможно од самиот старт.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.679
Изјавава баш ништо не значи, освен тоа дека сака да избегне да си креира самиот притисок уште сега. На страна очекувањата, се знае дека уште една сезона без ЛШ може да има огромни негативни финансиски последици, така да внатрешно сигурен сум дека притисокот е голем. Внатрешно и лани очекувањата беа пласман во ЛШ, а тоа беше реално невозможно од самиот старт.
Сезона без ЛШ и играчи како Палмер и Енцо ќе квичат да бидат продадени.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не знам каква е вистинската ситуација, ама мене, реално, ми има логика ова, на ист бран сум со очекувања.
Ако не фати Мареска ЛШ, би било очекувано и воопшто не би било нешто против него, баш ми има логика дека целта е друга

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Не знам каква е вистинската ситуација, ама мене, реално, ми има логика ова, на ист бран сум со очекувања.
Ако не фати Мареска ЛШ, би било очекувано и воопшто не би било нешто против него, баш ми има логика дека целта е друга
И за мене нема да е крив Мареска (освен ако заврши осми), ама минатата сезона завршија 5 бода зад четврта позиција во сезона со по 10 повредени играчи во секое коло. Доколку се избегнат пак толку повреди и дел од играчите покажат прогрес во споредба со минатата сезона (што секако е за очекување), не гледам зошто не би имале реални шанси и очекувања за таа четврта позиција. Нормално дека се може да тргне наопаку со Мареска, ама вака пред почеток на сезоната не мислам дека е нереално да се очекува топ 4.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.044
Поени од реакции
1.990
Реално тимов е во хаос премногу играчи, играчи склони на повреди и судејќи по припремите одбраната не е способна да игра мирно со топка при висок пресинг, ќе примаме ретардирани голови.
Од друга страна екипи како Астон Вила, Њукасл, Јунајтед па и Тотенхем изгледаат по спремно и организирано.

Мое очекување е мах 7 место.

За жал управата не покажа желба за квалитетни играчи и освен Нето од кој мора да се молиме секоја недела да остане фит заедно со Нкунку од Џејмс се откажав тешко.
Секако навивачи е да се очекува нешто повеќе но реалноста е таа

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.044
Поени од реакции
1.990
Изгледа Мареска не рачуна и на Чивел, што знам некако ми е чудно и пребрза одлука да шкртне два играчи за неполн месец дена со изговор дека не се уклапале во негова стратегија.
Ова сигурно е одлука од горе на директори од што на Мареска.

Чивел баш напротив сигурен е на топка повеќе од Кукуреља и ете освен брзина во ништо друго не е послаб Чики.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

E

enzo8

Гостин
Sterling baral objasnuvanje zosto bil izostaven. Dve godini nema dve utakmici na nivo odigrano, nemoze mesto da mu zeme na igrac sto igra vtora sezona profesionalen fudbal i e najplaten u tim. Baral objasnuvanje, abe ishipaj go direkt u rudnik za lithium.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Sterling baral objasnuvanje zosto bil izostaven. Dve godini nema dve utakmici na nivo odigrano, nemoze mesto da mu zeme na igrac sto igra vtora sezona profesionalen fudbal i e najplaten u tim. Baral objasnuvanje, abe ishipaj go direkt u rudnik za lithium.
Нека му кажат да си тренира со Лукаку.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.850
Поени од реакции
12.940
Ај беричтврсн. Очекувано започнуваме :D
Автоматски споено мислење:

Џексон ајкју колку Вернер.

Последно уредено:
E

enzo8

Гостин
Да не беше глупиот гол што го примивме, ќе кажев сосема солидно полувреме за нов тим.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.679
Разликата кога го имаш у 16ник Џексон и Халанд е огромна, а од Осимен изгледа ништо. Преговорите на Наполи со Лукаку изгледа пропаднале, ќе го земаат Нерес. Уште Лукаку да не го продадат и донесат Феликс и дното е пробиено од најмртвата фудбалска управа во светот.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.850
Поени од реакции
12.940
Добра формација, само не сум сигурен дека Енцо треба 10ка, имајќи предвид дека Нкунку е за таа позиција.

Kajgana Shop

На врв Bottom