- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.366
- Поени од реакции
- 1.679
Кизнај што му рекле, срам му е да каже.
Кизнај што му рекле, срам му е да каже.
Изјавава баш ништо не значи, освен тоа дека сака да избегне да си креира самиот притисок уште сега. На страна очекувањата, се знае дека уште една сезона без ЛШ може да има огромни негативни финансиски последици, така да внатрешно сигурен сум дека притисокот е голем. Внатрешно и лани очекувањата беа пласман во ЛШ, а тоа беше реално невозможно од самиот старт.
Сезона без ЛШ и играчи како Палмер и Енцо ќе квичат да бидат продадени.Изјавава баш ништо не значи, освен тоа дека сака да избегне да си креира самиот притисок уште сега. На страна очекувањата, се знае дека уште една сезона без ЛШ може да има огромни негативни финансиски последици, така да внатрешно сигурен сум дека притисокот е голем. Внатрешно и лани очекувањата беа пласман во ЛШ, а тоа беше реално невозможно од самиот старт.
Не знам каква е вистинската ситуација, ама мене, реално, ми има логика ова, на ист бран сум со очекувања.Изјавава баш ништо не значи, освен тоа дека сака да избегне да си креира самиот притисок уште сега. На страна очекувањата, се знае дека уште една сезона без ЛШ може да има огромни негативни финансиски последици, така да внатрешно сигурен сум дека притисокот е голем. Внатрешно и лани очекувањата беа пласман во ЛШ, а тоа беше реално невозможно од самиот старт.
И за мене нема да е крив Мареска (освен ако заврши осми), ама минатата сезона завршија 5 бода зад четврта позиција во сезона со по 10 повредени играчи во секое коло. Доколку се избегнат пак толку повреди и дел од играчите покажат прогрес во споредба со минатата сезона (што секако е за очекување), не гледам зошто не би имале реални шанси и очекувања за таа четврта позиција. Нормално дека се може да тргне наопаку со Мареска, ама вака пред почеток на сезоната не мислам дека е нереално да се очекува топ 4.Не знам каква е вистинската ситуација, ама мене, реално, ми има логика ова, на ист бран сум со очекувања.
Ако не фати Мареска ЛШ, би било очекувано и воопшто не би било нешто против него, баш ми има логика дека целта е друга
Нека му кажат да си тренира со Лукаку.Sterling baral objasnuvanje zosto bil izostaven. Dve godini nema dve utakmici na nivo odigrano, nemoze mesto da mu zeme na igrac sto igra vtora sezona profesionalen fudbal i e najplaten u tim. Baral objasnuvanje, abe ishipaj go direkt u rudnik za lithium.