Фан Клуб: Челзи

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.852
Поени од реакции
12.940
Санчез. Каков крш собраа во Челзи, тоа само идиоти можат да го направат.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Ништо во второ полувреме, како ние да водевме а не они. Многу летаргична игра и никаква реакција по примениот гол.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.852
Поени од реакции
12.940
Боели не издржа до крај :tvg:

E

enzo8

Гостин
Не знам со што заслужи Лавиа да излезе од утакмица, најдобар играч ни беше, се преку него идеше и бевме милион пати посигурни во средина ама нормално дека двајцата платени 250 милиони мора да играат до крај.
Имавме добро прво полувреме со исклучок на голот кај што испаднаа како млади мајмуни и ужасно второ полувреме.
Енцо, Палмер, Џексон и Нкунку многу лош меч, особено Енцо. Ролс Ројс играч што изгледа дека ни една позиција нема да му се погоди, ни за 6ка е, ни за 8ка, ни за 10ка.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Боели не издржа до крај :tvg:
Се смори човекот изгледа...
Знам дека сме далеку од нивото на Сити но барем на Стемфорд мораше да им покажеме заби, утакмицава изгледа како да не победија без да се испотат.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.852
Поени од реакции
12.940
Енцо заслужи на клупа да биде. Нкунку и Лавиа требаше до крај да играат. Колку и да е младо детено од Барса, играј го боље него Џексон, типот 1000 шанси му треба за гол, вечно во офсајд.
Ковил, уште еден извикан англиски копиљ. Тој и Санчез виновни за вториот гол.

Отиде Боели се разочеа и реши да купи едно петина млади Бразилци сега:icon_lol:

Реално шоу сме откако не зедоа Американците. Трета сезона. Ај ваљда после петта, шеста сезона ќе пробиеме во топ 4.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Hey, Siri? Schedule a post on Kajgana forum -> Фудбал - > ФанKajgana.com -> Форуми -> Спорт и рекреација -> Фудбал -> Фудбал фан клуб -> Фан Клуб: Челзи for 18.08.2024 19:30

If Man. City wins:
Тоа е, #trusttheprocess. Фаворити беа, добро се држевме. Roman('s) empire wasn't built in a day ;) ;) ;)

If Man. City doesn't win:
Cucu-Cucurella, se come una paella,
Cucu-Cucurella, se bebe una Estrella.
Haaland, tiembla, que viene Cucurella!!!
Haaland, tiembla, toma una galleta!
Тоа е, #trusttheprocess. Фаворити беа, добро се држевме. Roman('s) empire wasn't built in a day ;) ;) ;)

Член од
17 јуни 2022
Мислења
128
Поени од реакции
442
Не знам со што заслужи Лавиа да излезе од утакмица, најдобар играч ни беше, се преку него идеше и бевме милион пати посигурни во средина ама нормално дека двајцата платени 250 милиони мора да играат до крај.
Имавме добро прво полувреме со исклучок на голот кај што испаднаа како млади мајмуни и ужасно второ полувреме.
Енцо, Палмер, Џексон и Нкунку многу лош меч, особено Енцо. Ролс Ројс играч што изгледа дека ни една позиција нема да му се погоди, ни за 6ка е, ни за 8ка, ни за 10ка.
Не заебавај брат, после Лавиа и Кукуреља трет најдобар денеска. Имаше и он неколку лоши потези ама далеку дека имал толку лоша утакмица, имаше 100 добри топки на крилата кои не ги искористивме.

Одбраната повторно заеба работа и кај двата гола. Солидна утакмица на која се доста добро држевме со шампионите, нова сезона а проблемот остануа ист, завришница. Добро играме ама кога ќе дојде време да се шутира, играчиве забораваат дека се професионални фудбалери. Има нешто помалку од 2 недели до крајот на трансфер рокот, се надевам дека ќе го земат Осимен ма да како што кажаа и другите малку тешко, Нерес во Наполи ќе видиме дали скорз пропаднал трансферот на Лукаку во Наполи.

На крај што уште треба да се деси ќелавото гомно да престане да суди на утакмиците на Челзи? Ми ја зема младоста да му се изнаебам се женско што си има во фамилијата. Секоја утакмица на Челзи што ја суди не оштетува глупак мртав до кога вака не ми е јасно.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Не заебавај брат, после Лавиа и Кукуреља трет најдобар денеска. Имаше и он неколку лоши потези ама далеку дека имал толку лоша утакмица, имаше 100 добри топки на крилата кои не ги искористивме.

Одбраната повторно заеба работа и кај двата гола. Солидна утакмица на која се доста добро држевме со шампионите, нова сезона а проблемот остануа ист, завришница. Добро играме ама кога ќе дојде време да се шутира, играчиве забораваат дека се професионални фудбалери. Има нешто помалку од 2 недели до крајот на трансфер рокот, се надевам дека ќе го земат Осимен ма да како што кажаа и другите малку тешко, Нерес во Наполи ќе видиме дали скорз пропаднал трансферот на Лукаку во Наполи.

На крај што уште треба да се деси ќелавото гомно да престане да суди на утакмиците на Челзи? Ми ја зема младоста да му се изнаебам се женско што си има во фамилијата. Секоја утакмица на Челзи што ја суди не оштетува глупак мртав до кога вака не ми е јасно.
Прво добро полувреме, во второ не ги ни испотивме како што треба. Одамна не сум видел така млитава реакција по примен гол ако се иземе сезоната со Потер и Лампард, а клубов го пратам од времето на Хаселбанк кога решеташе мрежи.:uzi:

E

enzo8

Гостин
Se na se, ocekuvav mnogu polosa igra i gluposti, ne beshe tolku strasno, ima timov mnogu za rabota i ucenje ama definitivno potencijalot e tuka.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
И Сити не беа ништо посебно, ама Халанд си ја искористи шансата. И јас очекував полошо од ова денес, така да мислам дека не е за некое големо разочарување. Имаше добри моменти, потребно е уигрување. Фофана игра прв компетитивен натпревар после сто години и според мене беше солиден. Лавиа исто, претпоставувам го извади за да не издиши или да не ризикува повреда. Напред може грешка беше да ги стартува Џексон и Палмер, двајцата почнаа пред 10 дена да тренираат и очигледно не се фит.

Како и да е, сезоната ни почнува во четврток :ojeaa:

Член од
4 јуни 2016
Мислења
472
Поени од реакции
410
Паднавме откако излезе Лавиа од игра, не знам дали не е уште доволно кондициски спремен или тактичка измена. Ковачиќ премногу лесно се прошета покрај Енцо и Каиседо. И да, Ентони Тејлор да ми еде м*да.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
И Сити не беа ништо посебно, ама Халанд си ја искористи шансата. И јас очекував полошо од ова денес, така да мислам дека не е за некое големо разочарување. Имаше добри моменти, потребно е уигрување. Фофана игра прв компетитивен натпревар после сто години и според мене беше солиден. Лавиа исто, претпоставувам го извади за да не издиши или да не ризикува повреда. Напред може грешка беше да ги стартува Џексон и Палмер, двајцата почнаа пред 10 дена да тренираат и очигледно не се фит.

Како и да е, сезоната ни почнува во четврток :ojeaa:
Ова е и моето гледиште.
Џексон.... Џексон
Мора малце да се подобри, дали физички дали физички не знам..
Ама Палмер/Нкунку/Џексон како трио и не е така лошо. Средниов ред не беше лош, ама фали очаааајно креативец у екипава, фалат деновиве на Френк/Фабрегас, а не се ни заинтересирани за нешто такво.
Галагер требаше да биде тоа ама...

Одбранава е неозбилна веќе со години, што грешки, што повреди, што недостаток на квалитет...

Тоа е, не сме лоши, ако Мареска си ја врши добро работата би било добро...а под добро, значи тоа да можеме да бидеме добри во натпревари со Вулфс и слично.

-------

Него, ајде да чујам трешхолд. Колку поени барате од овие следни натпревари? Под која бројка сметата дека ситуацијата би била лоша? Која бројка е потребна за да бидете задоволни?

Распоредот во Октомври ќе биде покољ што значи:

Вулфс (гости)
Палас (дома)
Б'маут (гости)
Вест Хем (гости)
Брајтон (дома)
Н.Форест (дома)

ова се 6 утакмици пред да играме со Ливерпул, Њукасл, Јунајтед, Арсенал, (Лестер), Астон Вила т.е. екипи со желба за ЛШ годинава.

Така да.. што бркаме во овие 6 утакмици? 6/6? 15 поени /18? 13/18? 10 и помалце = катастрофа?

E

enzo8

Гостин
Osven so Brighton nekoj shugav X, site bi trebalo bez problem da gi pomineme, ne smeeme ni bod da izgubime.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.604
Поени од реакции
2.224
На ДУИ да им го дадат клубов да го водат ќе завршат подобра работа.

Не ми е јасно како Челзи може да си дозволи 7 голмани, од кои прв избор ти е Санчез? WTF!?

Единствен напаѓач да ти е Џексон, батето кој цела кариера ја помина во офсајд? Нема збор дека се труди, ама е извонредно глуп фудбалер кој игра секоја утакмица поради уште поглупата управа.

Сити ништо не изиграа, буквално беа во лер цела утакмица, се осеќаше голем лаг кај нив, и пак лесно победија.

Еден потег направи Гвардиола, му ја смена страната на Доку и ја матира одбраната.

Sent from my A001LG using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom