Се смори човекот изгледа...Боели не издржа до крај
Тоа е, #trusttheprocess. Фаворити беа, добро се држевме. Roman('s) empire wasn't built in a dayHey, Siri? Schedule a post on Kajgana forum -> Фудбал - > ФанKajgana.com -> Форуми -> Спорт и рекреација -> Фудбал -> Фудбал фан клуб -> Фан Клуб: Челзи for 18.08.2024 19:30
If Man. City wins:
Тоа е, #trusttheprocess. Фаворити беа, добро се држевме. Roman('s) empire wasn't built in a day
If Man. City doesn't win:
Cucu-Cucurella, se come una paella,
Cucu-Cucurella, se bebe una Estrella.
Haaland, tiembla, que viene Cucurella!!!
Haaland, tiembla, toma una galleta!
Не заебавај брат, после Лавиа и Кукуреља трет најдобар денеска. Имаше и он неколку лоши потези ама далеку дека имал толку лоша утакмица, имаше 100 добри топки на крилата кои не ги искористивме.Не знам со што заслужи Лавиа да излезе од утакмица, најдобар играч ни беше, се преку него идеше и бевме милион пати посигурни во средина ама нормално дека двајцата платени 250 милиони мора да играат до крај.
Имавме добро прво полувреме со исклучок на голот кај што испаднаа како млади мајмуни и ужасно второ полувреме.
Енцо, Палмер, Џексон и Нкунку многу лош меч, особено Енцо. Ролс Ројс играч што изгледа дека ни една позиција нема да му се погоди, ни за 6ка е, ни за 8ка, ни за 10ка.
Прво добро полувреме, во второ не ги ни испотивме како што треба. Одамна не сум видел така млитава реакција по примен гол ако се иземе сезоната со Потер и Лампард, а клубов го пратам од времето на Хаселбанк кога решеташе мрежи.Не заебавај брат, после Лавиа и Кукуреља трет најдобар денеска. Имаше и он неколку лоши потези ама далеку дека имал толку лоша утакмица, имаше 100 добри топки на крилата кои не ги искористивме.
Одбраната повторно заеба работа и кај двата гола. Солидна утакмица на која се доста добро држевме со шампионите, нова сезона а проблемот остануа ист, завришница. Добро играме ама кога ќе дојде време да се шутира, играчиве забораваат дека се професионални фудбалери. Има нешто помалку од 2 недели до крајот на трансфер рокот, се надевам дека ќе го земат Осимен ма да како што кажаа и другите малку тешко, Нерес во Наполи ќе видиме дали скорз пропаднал трансферот на Лукаку во Наполи.
На крај што уште треба да се деси ќелавото гомно да престане да суди на утакмиците на Челзи? Ми ја зема младоста да му се изнаебам се женско што си има во фамилијата. Секоја утакмица на Челзи што ја суди не оштетува глупак мртав до кога вака не ми е јасно.
Ова е и моето гледиште.И Сити не беа ништо посебно, ама Халанд си ја искористи шансата. И јас очекував полошо од ова денес, така да мислам дека не е за некое големо разочарување. Имаше добри моменти, потребно е уигрување. Фофана игра прв компетитивен натпревар после сто години и според мене беше солиден. Лавиа исто, претпоставувам го извади за да не издиши или да не ризикува повреда. Напред може грешка беше да ги стартува Џексон и Палмер, двајцата почнаа пред 10 дена да тренираат и очигледно не се фит.
Како и да е, сезоната ни почнува во четврток