Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^Ја како што разбрав другото лето.
Со среќа нека му е и да помине што безболно.
Ако ништо друго време е следната сезона да се донесе Куртоа во Челзи па макар и само на клупа да седи повеќе од пола мечеви

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Чех ќе иде на операција следното лето заради проблем со лактот.(n)

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8070234/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
^Ја како што разбрав другото лето.
Со среќа нека му е и да помине што безболно.
Ако ништо друго време е следната сезона да се донесе Куртоа во Челзи па макар и само на клупа да седи повеќе од пола мечеви
Не по врат, по шија :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ха не видов дека пишал следното лето.Само прочитав дека пишал дека ќе иде на операција и палец долу :D
--- надополнето: 11 септември 2012 во 01:45 ---

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
ха не видов дека пишал следното лето.Само прочитав дека пишал дека ќе иде на операција и палец долу :D
--- надополнето: 11 септември 2012 во 01:45 ---
Роман и Снуп дог ми изгледаат надувани :)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Michael Ballack is the best free transfer available, according to Goal readers
Да бев менаџер на Челзи во моментов,ке го вратев Балак на 1годишен договор..Моментално Балак е слободен агент,а на Челзи му е потребен уште еден играч на позиција CM (човекот е ок за да врши работа во куповите и да влегува како замена во Пл и Лш..) по заминувањата на Есиен и Раул.. Плус му е што има големо искуство и може да игра на повеќе позиции во средината(дефанзивен/офанзивен CM),а мислам и дека неправедно се постапи со него во 2010та (не му беше продолжен договорот иако Балак се согласи на помали примања)

Инаку знам дека не постојат шанси за да се оствари трансферов,само сакав да го споделам моето мислење во врска со германскава машина..
Балак колку ми фали и сам не сум свесен, класа играч. Никогаш нема да сфатам зошто не му беше продолжен договорот...

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Рамирес каков гол постигнал на пријателскиот со Кина (комбинација со Оскар) :vozbud:
Сличен на оној против Барселона

Оскар каков настап :cuc::cuc::cuc:

„Simply outstanding stuff, one lost count of all the passes, crosses and flicks laid on by the midfielder to constantly feed those around him. Had a hand in at least five of the goals before slamming home a penalty.“

Еве подолг хајлајтс од натпреварот

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.226
Поени од реакции
8.335
Балак колку ми фали и сам не сум свесен, класа играч. Никогаш нема да сфатам зошто не му беше продолжен договорот...
Затоа што Боатенг го сјеба кога играа со Портсмоут последно или предпоследно коло, долго беше повреден ете затоа.
Инаку ако е слободен добродојден е има уште фудбал во него.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Затоа што Боатенг го сјеба кога играа со Портсмоут последно или предпоследно коло, долго беше повреден ете затоа.
Инаку ако е слободен добродојден е има уште фудбал во него.
Во финалето на ФА куп ;)

В

Ваздух

Гостин
Фелаини ќе биде наш играч, порано или подоцна. Трубам за тоа оддамна. Ама глупо би било да го дадеме Лукаку перманентно во Евертон.

В

Ваздух

Гостин
Немате читнато денеска штампа англиска? :) Челзи понудил пари плус Лукаку за Фелаини. Овој сака да го напушти Евертон на зима или на лето.
Есиен и Меирелес ни ги нема, овој ќе дојде ко нарачан. А и ѕвериште е за неговата позиција. Јас не би се двоумел. Но Лукаку не би го чепкал, би им дал некој друг играч, ако веќе сме решени да даваме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Немате читнато денеска штампа англиска? :) Челзи понудил пари плус Лукаку за Фелаини. Овој сака да го напушти Евертон на зима или на лето.
Есиен и Меирелес ни ги нема, овој ќе дојде ко нарачан. А и ѕвериште е за неговата позиција. Јас не би се двоумел. Но Лукаку не би го чепкал, би им дал некој друг играч, ако веќе сме решени да даваме.
Доста ми беа шпекулации летово. Одмарам сега и се спремам за јануари. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom