Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Ќе го хејтам ете кажав и погоре,за играч од 50 милиони и игрите што ги прикажа во Ливерпул ова е нула сега за сега 0. Ете Рвп денеска покажа што се тоа треба да се очекува од еден шпиц.Оти нели Торес е во таа класа?
Никој не негира дека Торес воопшто не ги исполнува очекувањата, но се подобри откако е Ди Матео на чело. Највеќе голови има дадено во Челзи под водство на РДМ, и одлично ја започна сезоната. Тој ни е главниот напаѓач и мора да се надеваме дека ќе се врати во најдобрата форма и да веруваме во него.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Ама бековите одат напред па после каснат во одбрана. Вака тројцата строго дефанзивни задачи ќе имаат, плус Микел.
Интересно, имаше нешто слично кога Хазард, Лампард, Мата, Стариџ, Торес играа против Ридинг кога имаа негатива и изгледаше поопасно...
И да мислам дека веќе мора да се пробува и со Стариџ како стартер, немора за сметка на Торес, туку пак како крило...

A

Alexander Nevsky

Гостин
Никој не негира дека Торес воопшто не ги исполнува очекувањата, но се подобри откако е Ди Матео на чело. Највеќе голови има дадено во Челзи под водство на РДМ, и одлично ја започна сезоната. Тој ни е главниот напаѓач и мора да се надеваме дека ќе се врати во најдобрата форма и да веруваме во него.
Што исполнил бе? Ништо нема исполнето дур не го видам стариот Торес од Ливерпул! Финито.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Интересно, имаше нешто слично кога Хазард, Лампард, Мата, Стариџ, Торес играа против Ридинг кога имаа негатива и изгледаше поопасно...
И да мислам дека веќе мора да се пробува и со Стариџ како стартер, немора за сметка на Торес, туку пак како крило...
Само не ми иде некако Кол и Бертранд да седнат на клупа. :)
--- надополнето: 2 септември 2012 во 21:04 ---
Што исполнил бе? Ништо нема исполнето дур не го видам стариот Торес од Ливерпул! Финито.
Па реков дека не ги исполни очекувањата, се согласувам за тоа. Само викам дека гледам надеж сезонава. :)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Само не ми иде некако Кол и Бертранд да седнат на клупа. :)
Може место Марин да игра Бертранд, така се навикнавме да го гледаме него последните неколку натпревари (и минатата сезона на крајот) што и не е ни малку лошо...:)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Може место Марин да игра Бертранд, така се навикнавме да го гледаме него последните неколку натпревари (и минатата сезона на крајот) што и не е ни малку лошо...:)
Подобро е Бертранд да си остане назад. Напред има доста други опции.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Подобро е Бертранд да си остане назад. Напред има доста други опции.
Марин баш мене не ми е многу ок, а и го имам малку гледано претходно, а и на подготовките. Донекаде сум скептик за него. Незнам можеби грешам ама тоа е само мое мислење.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Otac otkriva: "Falkao u Čelsiju u januaru"

Sjajni napadač Atletiko Madrida svojim het-trikom napravio je najbolju preporuku za transfer u redove aktuelnog evropskog šampiona.

Onim što je pokazao u meču Superkupa protiv Plavaca, Radamel Falkao je definitivno ubedio Romana Abramoviča da svim silama krene u napad kako bi na „Stamford Bridž“ doveo sjajnog Kolumbijca.

Prvi čovek Čelsija je već krenuo u akciju, poslao je blanko ponudu za napadača Atletiko Madrida koji bi u januaru vrlo izvesno mogao da preseli u Englesku.
Takvu mogućnost je uostalom potvrdio i njegov otac.
„Radamel je oduvek želeo da igra u Premijer Ligi i u januaru bi ta želja vrlo lako mogla da mu se ispuni, već u januaru.“
„Nekoliko klubova je zainteresovano da ga dovede, tu su Mančester Siti, Čelsi, kao i jedan ruski tim.“,otkriva Falkao senior i dodaje da je izbor njegovog sina londonski tim.
„Još kao mali je voleo Čelsi i oduvek je smatrao da bi bila velika čast da zaigra za tako veliki premijerligaški klub.“, rekao je otac fantastičnog 26-godišnjeg napadača.

Дури и татко му :D . Од толку што го сакал Челзи на 31 август 2012 го силуваше :)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Чех​
Иванович - Кејхил - Тери​
Микел​
Мозес - Хазард - Мата - Марин​
Стариџ - Торес​
Вчера помислив на ова, ама не иде :D
Мозес аут Лампард ин....Лампард малце поназад хазард понапред....

Чех
Иванович - Кејхил - Тери
Микел
Лампард - Мата - Мирелеш
Хазард
Стариџ Торес

ова ќе иде јас мислам :)

В

Ваздух

Гостин
Ќе го хејтам ете кажав и погоре,за играч од 50 милиони и игрите што ги прикажа во Ливерпул ова е нула сега за сега 0. Ете Рвп денеска покажа што се тоа треба да се очекува од еден шпиц.Оти нели Торес е во таа класа?
Торес за Перси е Дрогба :D
Чекај, сезоната е пред него. Оваа е таа главната, ако не тогаш друго решение.

Kajgana Shop

На врв Bottom