Фан Клуб: Челзи

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Може место Марин да игра Бертранд, така се навикнавме да го гледаме него последните неколку натпревари (и минатата сезона на крајот) што и не е ни малку лошо...:)
Како што кажа Донев, може Бертранд веќе да игра како лев бек. Исто како и Лампард, Кол е веќе исторошен и не е истиот од пред 2-3 години. Продорите му се очајни, а и во одбрана често испаѓа. Би го пробал и Азпи на десен бек, подобро сега да експериментираме на почетокот со „послабите“ екипи, за да имаме играчи во ротација за понатаму...

В

Ваздух

Гостин
Меирелеш изгледа ќе оди во Фенер, ќе ни биде тенка средината...
Па да, задњи везни. А ни требаат копачи. Најголемите ни заминаа. И Бизонот и Раул. Криво ми е за Раул, многу захвален играч беше, даваше и добри голови и имаше солидни партии. Се најубаво во новиот клуб :)

На зима Фелаини, и завршена работа. Само него го гледам во оваа средина.

L

Löwe

Гостин
Како тоа ќе оди во Фенер.? Нели заврши трансфер периодот? Меирелеш не е слободен играч па да појде во Фенербахче...

H

HoT IcE

Гостин
Меирелеш играше на позицијата на Лампард, значи ако замина Раул тогаш остануваме тенки на таа позиција, само со Лампард и Оскар, се надевам дека Оскар наскоро ќе се пробие во прв тим, инаку со Френки ни е многу спора транзицијата од одбрана во напад, а може и Мата тука да се повлече да игра, или Рамирес, значи имаме доста разновиден тим со играчи кои можат на разни позици, тоа место сигурно ќе биде пополнето, но ќе видиме од кого.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Хмм иако реално гледано човекот не го бива, сепак не ми се допаѓа бидејки сме особено тенки тука, а реално со изморен Френки сме очајни во транзиција.
Најдобро решение за таа позиција ми изгледа Мата. Се уште немам доверба во оскар.

В

Ваздух

Гостин
Хмм иако реално гледано човекот не го бива, сепак не ми се допаѓа бидејки сме особено тенки тука, а реално со изморен Френки сме очајни во транзиција.
Најдобро решение за таа позиција ми изгледа Мата. Се уште немам доверба во оскар.
Човекот беше сосема супер, далеку од тоа дека не го биваше. Неприметлив, ама си ја вршеше работата на средината на теренот. Ех колку ни помогна со Барселона само на Ноу Камп.

Рамирес, Ромеу(кој нема играно којзнае колку), Микел, Лампард, и ете Оскар. Тоа се играчи од среден ред. Освен Микел и Ромеу, немаме копачи, а треба да имаме.
Играме во ПЛ, познати сме ние како Челзи по тоа, да не глумиме Барселона сега.
Фелаини за 20 и нешто милиони во Јануари или Витсел и би бил задоволен. Или Балак да беше едно 3-4 години помлад :)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Човекот беше сосема супер, далеку од тоа дека не го биваше. Неприметлив, ама си ја вршеше работата на средината на теренот. Ех колку ни помогна со Барселона само на Ноу Камп.
Не можеш да ме убедиш дека е сосема супер, има богата историја на некоординирани шутеви и пасови. Иако морам да признаам дека се движиме побрзо и дека сме покоординирани за разлика од Лампард. Заклучок: Не можам да го преболам Модриќ.

За натпреварите со барса, се согласуваме, иако беше директен виновник за еден од погодоците на камп ноу,

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Значи Меирелеш си оде. До некаде не ми се допаѓа но тоа е тоа . Епа со среќа нека му е и нека реде успеси во Турција :)

Згора на тоа погледниго ова ти официјално Хулк потпишал за Зенит на 5 години јбг ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мислам дека најдов грешка на атрикл на официјалната страна.

The 21-year-old, who scored his first Chelsea goal from the penalty spot in the recent 4-2 win against Reading, will link up with his teammates - which include on-loan Blues trio Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne and Romelu Lukaku - ahead of their opening qualifier in Cardiff.
Хазард не даде гол против Ридинг ако не се лажам..

В

Ваздух

Гостин
Не можеш да ме убедиш дека е сосема супер, има богата историја на некоординирани шутеви и пасови. Иако морам да признаам дека се движиме побрзо и дека сме покоординирани за разлика од Лампард. Заклучок: Не можам да го преболам Модриќ.

За натпреварите со барса, се согласуваме, иако беше директен виновник за еден од погодоците на камп ноу,
Оскар ете го, преболи го Модриќ :) Супер е екипава, само ја посраа на крај со Есиен/Меирелес. Барем еден да останеше. Зошто ќе играме со Стоук и слични екипи, па има Мата, Марин, Хазард да останат инвалиди.

Kajgana Shop

На врв Bottom