A
Alexander Nevsky
Гостин
Океј е Торес
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј е Торес
![]()
Ај те разбирам,и јас сакам да го видам тој Ел Нињо ама се попесимиста сум. Ако не се разбуди сезонава на лето слободно може да си оди.
Fail & fake.Според некој информации од Јужна Америка,Челси има пред договор со Фалкао.Како што пренесуваат медиумите Челси има пред-договор со Фалкао и тој би требало да се приклучи на тимот од Лондон на 1 Јануари.Сумата е околу 60мил евра.Според DailyMail Челси имал пред-договор со Фалкао пред почетокот на СуперКупот?!?!
Некој со повеќе детали околу ова?
Не го избришав сам се смени. Ако имаш 3 поста по ред 3тиот доаѓа на место на претходните 2^ Зошто го избриша постот со знамето
Баш сакав да речам дека никој не познавам од сликаните таму од Кавадарци
Па тоа и јас зборам,дека не чекам од него асистенции,голови против Јунајтед,Ливерпул и такви тимови. Ме читаш ти во претходните постови или ? И голем кур ако мрдал,земи споредба со Фалкао типот од мртва топка за офсајд ни закачи гол.Колку треба да се разбуди? 3 голови во 5 утакмици, последната само тој мрдаше.
Нему треба некој да му мести. Значи тој е напаѓач, дали ќе го сфатите тоа некогаш?
Па тоа и јас зборам,дека не чекам од него асистенции,голови против Јунајтед,Ливерпул и такви тимови. Ме читаш ти во претходните постови или ? И голем кур ако мрдал,земи споредба со Фалкао типот од мртва топка за офсајд ни закачи гол.
ЧехИванович - Кејхил - ТериМикелМозес - Хазард - Мата - МаринСтариџ - ТоресВчера помислив на ова, ама не иде
Ние со четворица во одбрана и двајца задњи везни сме дупе во одбрана, не па вака![]()
Ќе го хејтам ете кажав и погоре,за играч од 50 милиони и игрите што ги прикажа во Ливерпул ова е нула сега за сега 0. Ете Рвп денеска покажа што се тоа треба да се очекува од еден шпиц.Оти нели Торес е во таа класа?Не знам кој кого не сфатил. Викам дека треба некој НЕМУ да му асистира за да дава голови. Негова работа е да ја дотурне топката в гол. Тој не е семоќен па ако игра срање цела екипа да земе од пола терен да ги издрибла сите и да даде гол. Затоа е и шпиц.
Торес е супер сезонава, може само хејтерски да се збори за него.