Фан Клуб: Челзи

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Хулк даде 1пол. 2 гола и 2 полувреме не се ни виде дали игра или не,
Лукас не ни видов дека игра, додека не излезе сеа пред малце, т.с ништо не видов од него, исто ко да не играл.
Второ полувреме Бразил не ни игра,воопшто не се замараат. Хулк си ја заврши работата во прво полувреме,додека за Лукас океј беше,иако неговата страна е таа на која што играше Хулк,па можеби затоа беше отсечен.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
При постигнувањето на вториот гол, според мене требаше да додади кон Дамиао бидејќи беше слободен, но се реши на дриблинг па потоа шутна (можеби сака да се докаже како добар првотимец за олимпијадата).
Еве го неговиот втор гол:
Првиот:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260
важно Мурињо само посматра :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ај за момент да баталам евровизија и да ве потсетам дека пред точно 7 дена ни беше најсреќниот момент (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Вчера се збореше дека го одбрал Јунајтед, а денес L'Equipe пишува дека Хазард се одлучил за Челзи. Пет годишен договор и 550.000 евра месечна плата.

587634633.jpg

За Хулк се збори дека и ПСЖ се заинтересирани и дека се спремни да понудат повеќе пари, но тој сака да игра во Англија. Од Порто бараат околу 40 милиони, а Абрамович нуди 30.

И последно, Ајакс биле спремни да го дадат ВДВ за 10 милиони евра. Секој преоден рок не поврзуваат со него и доколку си одат Босингва и Фереира, ова би било најдобро време да се донесе. 24 години има, во споредба со цените што се бараат за фудбалериве 10 милиони и не се некоја голема сума.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
ВДВил за 10м е супер трансфер

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако му дадат на Хазард 550.000 месечно ондак се они луди кој еден Мата зема околу 70-80 неделно ;)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако не дојде Хулк ќе бидам вака :( . Јбг сон ми е да го видам како игра за Челзи :) . Чуда овие трансвериве како се случуваат страшно :D . Па ако е така да му посакам добредојде од сега ама ќе си молчам да не се изненадам потоа :D .

Уште треба вакво нешто за Хулк да излезе :) , мислам да каже некој весник дека се договорил и тој на 5 год :D . Го сакам значи играчов да заигра во Челзи и тоа одамна :)

Патем ова за ВДВил не е лошо. 10 М не е многу а и трансверот ќе биде супер :) , ако се случе зашто ништо не е сигурно додека не биде официјално :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
GoK1** Искрено мислиш дека видео на јутуб покажуе искрено колку вреди играчот ?

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Е друже, не си потполно во право, баш на видеово убаво се гледа дека типов еднаш не ја подаде топката и дека влага во дриблинзи како со глава во ѕид.
Не знам кој го правел видеово, ама ја промашил поентата да го возвиши Хазард.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Друже да ти кажам право ич не му ја мислам за овој играч.Тоа што го сликаат на јутуб нема да може да се десе и во Премиер Лига. Знаеме сите колку е тешка и како може да се снајде некој играч во неа. Е сега вака за Хазард незнам и што ми текна па го бапнав видеово . Да ти кажам и многу не ми се слуша за неговиот трансвер . Јас кажав што ми е сон дај боже да ми се исполне а ако не се деси тоа јбг , се случува :) .

Само се прашувам кај ке ја носат младинава. Колку само млади играчи чекаат на тој прв тим во Челзи меѓу нив талентирани , просечни и.т.н. А во тимот сеуште нема чистка. Што се однесува и ова не е сигурно со Хазард додека не се каже дека се официјализира сето ова :)

H

HoT IcE

Гостин
Се надевам дека не е вистина ова за Хазард.
Колку неможам да го смислам тоа пичлеме не сте свесни. Уште сега колку се преценува. Само играчи како Тери, Кин, Дрогба, Виера можат него да го турат у ред со 2-3 шамара пред секоја утакмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom