Фан Клуб: Челзи

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719

Еве не и нас луѓе :D
Runners-up сме први :vozbud:
Ај и тука честито титула пишав во темата за финалето што како , овде на кратко Лампард,Дрогба и Чех заслужија титула во ЛШ, само зашто мораа оваа година да освојат :cuc:
Нестабилниот факер и другите :гомце:
Ди Матео заслужи шанса за догодина

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Стварно на нерви почнаа да ми одат овие со знаме од нивната земја што слават :tapp: Не играте за репрезентација, за клуб играте алооооооооо :tapp:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Највеќе ме радува тоа што Торес освои титула. :)

И браво. Само уште да остане Ди Матео и Челзи може да очекува титула у Премиер Лига следна сезона. :)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
А и на манекенчето Пауло му забега рачето :D
Сепак тоа беше Лукаку напрчен ;)
Знаеме дека Фереира не го дава Босингва, ама откако дојде Меирелеш, Босингва го батали стриот, :) а и мораше да проба нешто поцрно...

П С Можеби и самиот тој мислеше дека е Ева, годините се во прашање :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.004
Поени од реакции
11.647
Сепак тоа беше Лукаку напрчен ;)
Знаеме дека Фереира не го дава Босингва, ама откако дојде Меирелеш, Босингва го батали стриот, :) а и мораше да проба нешто поцрно...

П С Можеби и самиот тој мислеше дека е Ева, годините се во прашање :D
Еј а баш си реков некако не ми личи на Ева...косата, плус она боље гз има. :D

G

grande-juve

Гостин

Сите се заслужни за најубавиот пехар, вечерва Ди Матео командуваше, Лампард не водеше, а за мене трите ѕвезди на финалето беа: Ешли Кол (значи остави и срце и сите внатрешни органи на терен, трчање, блокирање), Чех (одбрани 3 од 6 пенали), Дрогба (човекот за финалиња, човекот кој на 2 минути пред крајот од вакви :( не направи вакви :vozbud:).
А чудно, и кога досудија пенал за Баерн, и кога губевме во пенал серијата, бев смирен како никогаш, осеќав дека ќе победиме. А после пеналот на Дидие почна да ми се дига притисокот :)

Инаку тука има видеа од скај http://www.skysports.com/video/inline/0,,16427_7766702,00.html

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Секоја чест за Микел, се повеќе и повеќе се докажува дека е незаменлив....:cuc:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Овој максотава изгледа има случај на збор што почнува на К а завршува на ОМПЛЕКС

Kajgana Shop

На врв Bottom