Фан Клуб: Челзи

Член од
26 август 2008
Мислења
745
Поени од реакции
541
Каков Делап бидете озбилни. Не верувам зимово да донесат шпиц, лимитирани се опциите на транафер пазарот на таа позиција. Но летоска ако не тргнат по Исак или Ѓокереш значи уопште немаат цел да направат чекор напред тимов да се бори за титула.
Челзи секогаш трга по играч кој што не има растурено.
Торес, Коста, Агуеро, Дрогба, сега и Делап.

Агуеро не го земаа ради Тери ама сите легенди напаѓачи ни се земани по ваков пристап (и да, Торес секогаш ќе е легенда само ради голот против барса).

За Исак не сум, одличен напаѓач е ама многу се повредува, така да барем Џејмс ќе има другар во болницата.

Да остане Исак без повреди би го земал со 2 раце, ама вака стаклен ми стои дека Џекереш или Делап се подобри опции.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.068
Поени од реакции
2.016
Феликс, Нкунку, Хал, Чивел, Чукуемека не добија шанса во константност како што беа например Мадуеке и Џексон играа и кога не требаше.
Со таков третман ни јас не би сакал да играм го заборавив и Гиу, детето гризе напред не престанува со трчање, после хет трик и лоша партија на Џексон можеше ако не повеќе да му даде 25 мин шанса.

Позајмица исто на еден од Сантос, Угочуку воедно и продавање на Галагер беше исто лош потег за балансот за кој толку зборува Мареска, освен Каиседо и болничарот Лавиа ние друг играч немаме што ќе брка дефанзива.

Конкретно за Феликс е зборот, човекот не добива прв тим ни во конференција зошто да се труди а не дека не се он труди или покажува желба за фудбал, како еве Нкунку например.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Член од
14 август 2022
Мислења
1.501
Поени од реакции
1.886
Не ги играл Мареска па затоа не се труделе. Тоа што зимаат милионски суми годишно плата не е доволен мотив???
Па тој Феликс сезони наназад како не се труди, изгледа има раскрстено со фудбалот. Криви се од управата што го донесоа уопште, веќе беше еднаш на позајмица и ништо не покажа, што би било другачие сега. Освен тој Дусбери Хал сумњам дека имал некое влијание врз трансферите Мареска. Овој трансфер прозорец и тој на лето ќе треба да се ослободиме од двоцифрен број на играчи, а ќе мора да се купи нов шпиц, штопер и десен бек, а по потреба и крило во зависнот од ако може да ги намаваат Мудрик, Феликс и Мадуеке.

Kajgana Shop

На врв Bottom