Фан Клуб: Челзи

A

Alexander Nevsky

Гостин
R.I.P AvB
Дефинитивно цела управа нема никаква платформа за иднината на овој клуб,се гледа дека само профитот им е важен.
Господ нека е на помош,барем памет да им даде малце.
Незнам зошто не го донесоа Хидинг летото:tapp:.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Борини пак даде гол за Рома.

Тренерите се криви што продадовме толку многу млади таленти?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619

Не се криви тренерите него квази менаџерите ко Боаш кој ветуваа дека ќе им даваат минутажа а не им даваа ниту 5 минути на терен и ми го разубавија денот што го отпуштија Боаш

L

Löwe

Гостин
Не се криви тренерите него квази менаџерите ко Боаш кој ветуваа дека ќе им даваат минутажа а не им даваа ниту 5 минути на терен и ми го разубавија денот што го отпуштија Боаш
Полошо ќе биде сега!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Полошо ќе биде сега!
Неверуј според мене Боаш не беше дораснат за Челси и незнаеше што сака ниту па да ги користи играчите ова беше попаметен потег место да останат на 6-7 место во премиер лигата

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Незнам мене некако ми е жал за Боас да бидам најискрен, имам впечаток дека даде се од себе али изгледа некои имаат преголемо влијание кај управата на Челзи ( Лампард, Ешли Кол, дрвото Малуда) , убеден сум дека наведените ствараа немир во соблекувалната, со тоа оди негативна енергија и нормално лоши резултати.... Нас може да не спаси само Жозе или Капело.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.734
Поени од реакции
52.675

Тренерите не им даваат шанси на тие млади таленти, ама па тоа е така зошто знаат дека нема да постигнат успех ако експериментираат со младите, и ќе си ја изгубат работата. Тоа е тоа :tapp:

Гледав некаква "светла" иднина доколку останеше АВБ и го реализираше својот план за наредна сезона. Сега, мислам дека само Мурињо може да биде лекот. :place:

L

Löwe

Гостин
Да да, АВБ проектот на подмладување на тимот кој го имаше за наредните 2 години супер изгледаше, со ставање на Малуда и остала багра на трансфер листа, а први на трансфер списокот Хазард, Мутињо, Хулк итн.. Сега со Ди Матео не знам што ќе излези.
Единствена светлина на крајот од овој тунел мене ми мириса дека Жозе ќе се врати и ќе не опраи. Немаше Ди Матео да го клаваат за повремен менаџер до крајот на сезоната ако немаат во план после тоа Мурињо да го донесат. Туку ќе кладеа некој од слободниве, Бенитез, Капело..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
хах видов еден коментар на јутјуб Дрогба да биде играч/менаџер
тоа до некаде и може да биде добро :ROFLMAO:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да да, АВБ проектот на подмладување на тимот кој го имаше за наредните 2 години супер изгледаше, со ставање на Малуда и остала багра на трансфер листа, а први на трансфер списокот Хазард, Мутињо, Хулк итн.. Сега со Ди Матео не знам што ќе излези.
Единствена светлина на крајот од овој тунел мене ми мириса дека Жозе ќе се врати и ќе не опраи. Немаше Ди Матео да го клаваат за повремен менаџер до крајот на сезоната ако немаат во план после тоа Мурињо да го донесат. Туку ќе кладеа некој од слободниве, Бенитез, Капело..
Коа трансфер листа на Малоуда бе брат какви Хазард какви Мутињо ти со цел памет мислеше дека Малоуда ќе заминеше ако останеше Боаш ?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
13.010
Мислам дека Мурињо би бил апла ненормален да го остави РМадрид и да се врати во Челзи или во Интер каде владее вистински хаос и нит се знае кој јаде ни кој пие од управа па се до играчите.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Се мислам дека Капело на лето ќе ни дојде, убеден сум со него би се бореле за шампионската титула... Моја желба е Жозе али тешко тоа....

Kajgana Shop

На врв Bottom