Неееее, грешка си нешто...абе авб го избркале?
Не се криви тренерите него квази менаџерите ко Боаш кој ветуваа дека ќе им даваат минутажа а не им даваа ниту 5 минути на терен и ми го разубавија денот што го отпуштија БоашБорини пак даде гол за Рома.
Тренерите се криви што продадовме толку многу млади таленти?
Полошо ќе биде сега!Не се криви тренерите него квази менаџерите ко Боаш кој ветуваа дека ќе им даваат минутажа а не им даваа ниту 5 минути на терен и ми го разубавија денот што го отпуштија Боаш
Неверуј според мене Боаш не беше дораснат за Челси и незнаеше што сака ниту па да ги користи играчите ова беше попаметен потег место да останат на 6-7 место во премиер лигатаПолошо ќе биде сега!
Тренерите не им даваат шанси на тие млади таленти, ама па тоа е така зошто знаат дека нема да постигнат успех ако експериментираат со младите, и ќе си ја изгубат работата. Тоа е тоаБорини пак даде гол за Рома.
Тренерите се криви што продадовме толку многу млади таленти?
Коа трансфер листа на Малоуда бе брат какви Хазард какви Мутињо ти со цел памет мислеше дека Малоуда ќе заминеше ако останеше Боаш ?Да да, АВБ проектот на подмладување на тимот кој го имаше за наредните 2 години супер изгледаше, со ставање на Малуда и остала багра на трансфер листа, а први на трансфер списокот Хазард, Мутињо, Хулк итн.. Сега со Ди Матео не знам што ќе излези.
Единствена светлина на крајот од овој тунел мене ми мириса дека Жозе ќе се врати и ќе не опраи. Немаше Ди Матео да го клаваат за повремен менаџер до крајот на сезоната ако немаат во план после тоа Мурињо да го донесат. Туку ќе кладеа некој од слободниве, Бенитез, Капело..
Мислам дека Мурињо би бил апла ненормален да го остави РМадрид и да се врати во Челзи или во Интер каде владее вистински хаос и нит се знае кој јаде ни кој пие од управа па се до играчите.Да да, АВБ проектот на подмладување на тимот кој го имаше за наредните 2 години супер изгледаше, со ставање на Малуда и остала багра на трансфер листа, а први на трансфер списокот Хазард, Мутињо, Хулк итн.. Сега со Ди Матео не знам што ќе излези.
Единствена светлина на крајот од овој тунел мене ми мириса дека Жозе ќе се врати и ќе не опраи. Немаше Ди Матео да го клаваат за повремен менаџер до крајот на сезоната ако немаат во план после тоа Мурињо да го донесат. Туку ќе кладеа некој од слободниве, Бенитез, Капело..