Фан Клуб: Челзи

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Њу Челзи фан хиар :D
Епа добро ве најдов :)

Ок моментално не е добро во лоша ситуација ни е тимов ама биче боље ...
И ај доста ми е ...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Drogba needs one more goal to reach his Premier League ton (100 PL GOALS) - and he has scored eight goals in eight games against West Brom, including a hat-trick in the 6-0 rout of 2010. The only teams who have suffered more at the boot of Drog are Liverpool (10) and Arsenal (14).

MILESTONES
Frank Lampard's next strike will be his 150th Premier League goal in his career (Chelsea 124, West Ham 24).
Didier Drogba needs one goal to achieve 100 Premier League goals for the Blues and become the first African to reach that milestone.
Petr Cech is due to play his 350th appearance for the Blues - the first overseas player to do so.
If selected, Salomon Kalou will make his 150th and Ramires his 50th Premier League appearance.
Congratulations to Josh McEachran who celebrated his 19th birthday yesterday (Thursday).

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Drogba needs one more goal to reach his Premier League ton (100 PL GOALS) - and he has scored eight goals in eight games against West Brom, including a hat-trick in the 6-0 rout of 2010. The only teams who have suffered more at the boot of Drog are Liverpool (10) and Arsenal (14).

MILESTONES
Frank Lampard's next strike will be his 150th Premier League goal in his career (Chelsea 124, West Ham 24).
Didier Drogba needs one goal to achieve 100 Premier League goals for the Blues and become the first African to reach that milestone.
Petr Cech is due to play his 350th appearance for the Blues - the first overseas player to do so.
If selected, Salomon Kalou will make his 150th and Ramires his 50th Premier League appearance.
Congratulations to Josh McEachran who celebrated his 19th birthday yesterday (Thursday).
Доста копи пејст аман,има некој и што не разбира англиски па така дај на македонски да си збориме..
Иначе утре не чека тешок натпревар,пошто лудиве у последните две утакмици дури 9 гола дадоа што не е за потценување..Со резултат од 0-1 реално би бил задоволен..И дај боаш нека ги стаи малце младите да се покажат,пошто и така отиде оваа година јабана..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Многу убав гол даде Алекс за ПСЖ од слободен, начекав хајлајтси на Еуроспорт пред некој саат. Знам дека не е веќе ваш играч јасно е тоа ама можеби беше грешка што го пуштивте. Според мене Алекс > Кејхил. И така, извинете на сметња :D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Многу убав гол даде Алекс за ПСЖ од слободен, начекав хајлајтси на Еуроспорт пред некој саат. Знам дека не е веќе ваш играч јасно е тоа ама можеби беше грешка што го пуштивте. Според мене Алекс > Кејхил. И така, извинете на сметња :D
Сите играчи од коа ќе заминат од Челзи стануваат Ѕвезди:D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не требаше да го пуштиме Алекс...али ај,и Кејхил не е лош.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Кога тогаш Алекс ќе си заминеше.А неговите голови од слободен удар не ме чудат ,свикнав да го гледам како дава голови од таа позиција .Така да Кејхил е иднината на Челзи.Сите стареат полека па мора млада крв во тимот.
А можеби го пуштија , бидејќи Премиер Лига стравуваше од неговото торпедо :P :D.Сега нека растура по Француска лига ;).
Што се однесува до денешниот натпревар со WBA ќе биде интересно а и да речеме малце тешко.Ќе биде супер да врземе две победи по ред после т.н. мизерен период што го поминувавме :).
КТBFFH

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
НАЈАВА: ЧЕЛЗИ-ВЕСТ БРОМ

Во 26-тото коло од Премиер Лигата денес се среднуваат екипите на ВБА и Челси.
Победата над Челси, на ВБА би му гарантирала скок на горниот дел од табелата, што би претставувало и пет бодови помалце од „магичната бројка“ 40, која на секој од Премиер Лигата мy носи опстанок.
Тимот на Рој Ходџсон во последно време се наоѓа во доста добра форма и ќе „ја брка“ третата победа во низа токму против Челси, но може да ги загрижи фактот што скоро 10 години не успеале да соберат девет бодови по ред.
„Сините“ пак, од друга страна, имаат победено 18 и 2 нерешени резултати во последните 20 натпревари помеѓу овие две екипи. Освен тоа, во последните 11 натпревари од Премиер Лигата, Челси ги има добиено сите.
Дрогба е посебно инспириран против ВБА. Ја има погодено нивната мрежа 8 пати во 8 натпревари.
Тимски новости
*Крилниот играч, Џером Томac, е под знак прашалник за овај натпревар заради повреда на мускулите од претходниот натпревар.
*Капитенот Крис се врати на тренинг после два месеци пауза, но менаџерот на ВБА не е сигурен дали ќе го пушти во игра.
*Кај Челси пак, Даниел Стариџ има проблеми со физичката спремност. Впрочем, англискиот интернационалец се здоби со повреда на прстот на пријателскиот натпревар со Холандија и не се знае дали ќе игра денес.
*Дрогба пак, го пропушти натпреварот на БСК поради повреда, но се очекува да биде спремен за денес.
Можен состав за Челси: Чех; Ивановиќ, Кејхил, Луиз, Кол; Лампард, Есиен, Рамирес; Мата, Дрогба, Стариџ.
Очекуваме победа ! KTBFFH!

Доста копи пејст аман,има некој и што не разбира англиски па така дај на македонски да си збориме..
Иначе утре не чека тешок натпревар,пошто лудиве у последните две утакмици дури 9 гола дадоа што не е за потценување..Со резултат од 0-1 реално би бил задоволен..И дај боаш нека ги стаи малце младите да се покажат,пошто и така отиде оваа година јабана..
Еве за тебе специјално на македонски јазик најава на натпреварот погоре..:D:D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Најдов некоја статистика и гледам Челзи нема нерешено со овие дури 7 утакмици,сите му се победи,ваљда ни иде против нив :D
А и денес ако тепаме сигурно сме на 4-то место.
Можен состав за Челси: Чех; Ивановиќ, Кејхил, Луиз, Кол; Лампард, Есиен, Рамирес; Мата, Дрогба, Стариџ.. Па задоволен сум од составов :)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Клупа: Tрнбул, Хатчинсон, Микел, Ромеу, Меирелеш, Малуда, Торес

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
24 Gary Cahill
4 David Luiz
3 Ashley Cole
7 Ramires
5 Michael Essien
8 Frank Lampard (c)
23 Daniel Sturridge
11Didier Drogba
10 Juan Mata

Subs: 23 Ross Turnbull, 27 Sam Hutchinson, 6 Oriol Romeu, 12 John Mikel Obi, 16 Raul Meireles 15 Florent Malouda, 9 Fernando Torres.

Епа ајде да тепаме . KTBFFH :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
24 Gary Cahill
4 David Luiz
3 Ashley Cole
7 Ramires
5 Michael Essien
8 Frank Lampard (c)
23 Daniel Sturridge
11Didier Drogba
10 Juan Mata

Subs: 23 Ross Turnbull, 27 Sam Hutchinson, 6 Oriol Romeu, 12 John Mikel Obi, 16 Raul Meireles 15 Florent Malouda, 9 Fernando Torres.

СЕ НАДЕВАМ НА ПОБЕДА ..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Незнаеш кога напаѓаат , кога играат , кога грешат , кога се бранат.
А за Стариџ да не зборувам.Се му беше сервирано од страна на Дрогба уште само да голтнеше и ете го голот.Ама тој да ти бил :facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Треба Торес или Лукаку на полувреме да влезат

Kajgana Shop

На врв Bottom