Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ова изгледа премногу фејк !

Човеков на сликава (да го речеме Мурињо дали фотошопиран или не нз) изгледа како да работи во Македонија и да заработува 10к-20к плата месечно.
Кога таа сума ќе се спореди со сумата што Мурињо ја зема неделно стварно мислите дека вака ќе се облекува?
И башка глеј му ја фацата.
Не сум експерт ама ова едноставно is screaming Photoshop ! (глупо ќе звучеше на македонски ако го кажев)

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Каков фотошоп бе вие да не халуцинирате? И каква слика од пред 6-7 години, да не му беше и тогаш побелена косата?
Си купувал куќа во Лондон, не мора да значи ништо за Челзи, може ќе оди во Тотенхем, може во Арсенал...Кој знае, може сака само да има куќа во Лондон, па ќе остане во Реал, не се знае, битно сликите се вистински.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ги гледав последните 30тина минути од Англија - Белгија (младинци) и можам да констатирам дека Мекехран со 20тина пасови ќе ни биде покорисен одколку Малуда со 90минути и безброј пасови. Жално е каков потенцијал имаме а не го користиме.
--- надополнето: 1 март 2012 во 00:01 ---
Ги гледав последните 30тина минути од Англија - Белгија (младинци) и можам да констатирам дека Мекехран со 20тина пасови ќе ни биде покорисен одколку Малуда со 90минути и безброј пасови. Жално е каков потенцијал имаме а не го користиме.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
--- надополнето: 1 март 2012 во 00:01 ---
Ништо не ни остануе него да се надеваме дека тие млади таленти од лето ќе заиграат

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Колку голем човек и колку само го поштувам, тоа страшно.

Читав не можел да си ги сопре солзите после информацијата за детето што почина од тумор. Се обиде да му помогне ( ја финансираше неговата операција) али неуспеа да го спаси.
„Беше многу бистар, интелегентен и праведен спрема другите. Беше права инспирација и вистинско момче, и...“
Во тој момент Тери „се скрши“, ја спушти главата и проба да ги задржи солзите, но не успеа.

Ова одма после операцијата, ајде само побргу да се опорави.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Arjen Robben on Terry:"No, he is not a bad person and not a racist. England can never have a better captain like John. He's a great man who likes to lead by example while others emulate him. He is the best captain I have played under no offence to anyone"

Kajgana Shop

На врв Bottom