Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

0:38 Мата во акција да го повторе она што го направи со Албиол :D (но не му успеа)
Патем и Паизон трењира супер :)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Хауард Веб ќе го суди натпреварот во недела...

H

HoT IcE

Гостин
Де Брујн ги прошол лекарските прегледи, само се чека официјална потврда на сајтот на Челзи, изгледа пак ќе се врати во Генк.
Да почнам со ред, го имам пратено Де Брујн неколку пати, и во дуелот против нас, и на неколку мечеви во белгиската лига кога имам начекано на СпорКлуб. Значи се работи за екстра квалитетно крило, многу е сличен на Робен, има многу добра техника, многу е брз и одлично позиционирање. Несомнено дека управата направи добар 'дил' со Брујн, посебно кога се работи за сума од 5 милиони, и 5 години договор, тоа се вика пресметан ризик кој вреди да се проба. Секако дека се согласувам со управата да се носат млади играчи.

Гледам Боаш изјавил дека не бил во неговите планови, мислам дека ова е голема грешка од страна на Боаш од многу причини.
Прво, неможе он да се противи за вакви одлуки, сепак се работи за исклучително млад играч кој треба да биде перспектива на Челзи, без разлика дали е он тренер или не. Ако продолжи со вакво темпо и резултати, прашање е дали ќе остане наредната сезона, иако јас сакам. Но вакви изјави се крајно глупи и погрешни.
Управата донесе многу вакви играчи, Чех, Лукаку, Рамирес, Пиазон, Аке, и ред многу други, сега Боаш во овие играчи гледа иднина на Челзи, а од друга страна сере за Брујн, така да многу ме разочара со неговата изјава.

Второ, и да го нема во неговите планови, мора да му се пружи шанса да се докаже Брујн, и ќе направи место во неговите планови, вакви изјави идат само на штета на него и Брујн, за него затоа што се боде со управата а не е сјаен сезонава, и доволно маж за да се противи за вакви одлуки, ај да беше случај за играч како Торес што беше донесен па да го разберам. Лошо за Брујн е тоа што ваква изјава може многу да влијае на него за иднината во Челзи.

Тоа е мој поглед за трансферов, кој одамна го посакував, и фала богу што се оствари, премногу сум среќен, и сигурен сум дека Кевин ќе биде големо име во тимот и многу важен играч, според тоа што имам видено од Малуда и на тие години е 5 класи подобар. Од следната сезона ќе се ротира најверојатно со Мата, или пак Мата ќе иде да игра плеј, што и не е лоша варијанта со оглед на тоа дека и на таа позиција се одлично снаоѓа, како и да е, Челзи никако не губи со трансферов.
(y)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Де Брујн ги прошол лекарските прегледи, само се чека официјална потврда на сајтот на Челзи, изгледа пак ќе се врати во Генк.
Да почнам со ред, го имам пратено Де Брујн неколку пати, и во дуелот против нас, и на неколку мечеви во белгиската лига кога имам начекано на СпорКлуб. Значи се работи за екстра квалитетно крило, многу е сличен на Робен, има многу добра техника, многу е брз и одлично позиционирање. Несомнено дека управата направи добар 'дил' со Брујн, посебно кога се работи за сума од 5 милиони, и 5 години договор, тоа се вика пресметан ризик кој вреди да се проба. Секако дека се согласувам со управата да се носат млади играчи.

Гледам Боаш изјавил дека не бил во неговите планови, мислам дека ова е голема грешка од страна на Боаш од многу причини.
Прво, неможе он да се противи за вакви одлуки, сепак се работи за исклучително млад играч кој треба да биде перспектива на Челзи, без разлика дали е он тренер или не. Ако продолжи со вакво темпо и резултати, прашање е дали ќе остане наредната сезона, иако јас сакам. Но вакви изјави се крајно глупи и погрешни.
Управата донесе многу вакви играчи, Чех, Лукаку, Рамирес, Пиазон, Аке, и ред многу други, сега Боаш во овие играчи гледа иднина на Челзи, а од друга страна сере за Брујн, така да многу ме разочара со неговата изјава.

Второ, и да го нема во неговите планови, мора да му се пружи шанса да се докаже Брујн, и ќе направи место во неговите планови, вакви изјави идат само на штета на него и Брујн, за него затоа што се боде со управата а не е сјаен сезонава, и доволно маж за да се противи за вакви одлуки, ај да беше случај за играч како Торес што беше донесен па да го разберам. Лошо за Брујн е тоа што ваква изјава може многу да влијае на него за иднината во Челзи.

Тоа е мој поглед за трансферов, кој одамна го посакував, и фала богу што се оствари, премногу сум среќен, и сигурен сум дека Кевин ќе биде големо име во тимот и многу важен играч, според тоа што имам видено од Малуда и на тие години е 5 класи подобар. Од следната сезона ќе се ротира најверојатно со Мата, или пак Мата ќе иде да игра плеј, што и не е лоша варијанта со оглед на тоа дека и на таа позиција се одлично снаоѓа, како и да е, Челзи никако не губи со трансферов
Jас не се согласувам со тебе, сум го гледал на неколку утакмици и можам само да кажам дека е просечен таму каде што игра, добро можда е и над просек малку, али ништо посебно и првпат го гледав против Партизан иако пројде нековиот тим тој се усра ништо не видов од него, после имав исто начекано 2-3 натпревари од Белгиско фудбалско првенство и неми оставил некој позначаен впечаток, околу ова се согласувам со тебе само со тоа што е класа за Малуда!!!

H

HoT IcE

Гостин
Jас не се согласувам со тебе, сум го гледал на неколку утакмици и можам само да кажам дека е просечен таму каде што игра, добро можда е и над просек малку, али ништо посебно и првпат го гледав против Партизан иако пројде нековиот тим тој се усра ништо не видов од него, после имав исто начекано 2-3 натпревари од Белгиско фудбалско првенство и неми оставил некој позначаен впечаток, околу ова се согласувам со тебе само со тоа што е класа за Малуда!!!
Добро зависи како ги перцепцираме просеците и над просеците јас и ти.
За мене е многу солиден играч кој ветува многу, со правилен развој сум сигурен дека ќе биде класа крило.
Како и да е 5 милиони се пресметан ризик.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.712
Знаев дека ќе му ги извртите зборовите на Боас, и уште сабајле сакав да пишам ама се предомислив. Не рече он дека нема место за Брујн во неговите планови туку само кажа дека неговиот трансфер не е негова лична желба, туку дека е одлука на клубот. Одлука која била донесена уште пред он да дојде во Челзи, и одлука која он ќе ја почитува. И рече дека и покрај тоа, ќе му се даде панса и ќе се потруди неговиот талент правилно да се развива.

Пиазон е во тимот за утре.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355
Супер ќе биде Пиазон ако добие шанса.
Инаку Де Брујн ќе го праќаат на позајмица или ќе остане во клубот?
Уште Хазард ако го донесат со 3ца Белгијци во тим интересно ќе биде :D

L

Löwe

Гостин
Ќе го остават најверојатно Де Брујн до крајот на сезоната како позајмен на Генк

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.712
Таков беше планот, да остане во Генк до крајот на сезонава. Е сега може да се сменил со најновиве повреди. Да почекаме официјална потврда. А Хазард изјави дека ќе направи трансфер во Англија но на лето. Е сега не се знае во кој клуб, не сме само ние заинтересирани. Но потврдија дека бил најблиску до потпис со Челзи, па би било добро доколку уште од сега се договори и тој трансфер.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ако дојде и Хазард ќе имаме 4ца Белгијци. Куртуа го заборави. (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355
Ако дојде и Хазард ќе имаме 4ца Белгијци. Куртуа го заборави. (y)
Да.Ама сега за сега е на позајмица.
Во групата за ква. за СП Мак. ќе игра со Белгија.Тоа ќе биде супер можност да се сретнат некои од играчите на Челзи во живо :D

Kajgana Shop

На врв Bottom