Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355

Можно е ова да биде новиот дрес на Челзи во новата сезона
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 17:50 ---
И потенцијалните гостински дресови

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.712
За Есиен последно мислам дека беше средина на јануари. Е сега дали се оди како што треба, незнам.

Според мене ни Лукаку ни Пиазон не се спремни да играат за првиот тим, иако добро се покажуваат за резервите. Треба на позајмица да се пратат во друг клуб од ПЛ, да имаат какво-такво искуство па од следна сезона може да очекуваме повеќе.
А Какута се врати од Болтон ама сигурно ќе го пратат пак на позајмица, се збори за тоа веќе 2 недели. Не очекувам тој да се пробие во тимот. Штета.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.406
Поени од реакции
85.355
За Есиен последно мислам дека беше средина на јануари. Е сега дали се оди како што треба, незнам.

Според мене ни Лукаку ни Пиазон не се спремни да играат за првиот тим, иако добро се покажуваат за резервите. Треба на позајмица да се пратат во друг клуб од ПЛ, да имаат какво-такво искуство па од следна сезона може да очекуваме повеќе.
А Какута се врати од Болтон ама сигурно ќе го пратат пак на позајмица, се збори за тоа веќе 2 недели. Не очекувам тој да се пробие во тимот. Штета.
Стварно штета за Какута.Барем во некоја послаба екипа во ЕПЛ нека го пратат.Вулфс,КПР.... таму ќе игра прв тим.
Заради Какута 2 години не можеа трансфери и сега да не игра во Челзи е малце глупо

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Гледам нешто за Красиќ се шпекулира, уствари има напори за да се ангажира затоа што неговиот менаџер има изјава дека сме биле заинтересирани, мое мислење е дека ни треба прво добар плеј, но добро би ни дошол и овој во пакет со плеј од класа како модриќ, стариџ ке има солидна конкуренција плус немаме таков десен фудбалер (калу,) него ни рачунам, така да мене ми се допаѓа опцијата ако го лапнеме за 7-8 милиончиња!!!

H

HoT IcE

Гостин
Мене не ми се допаѓа Красиќ како играч воопшто.
Но управата и Боаш најдобро си знаат, можеби е подобар од Калу за ротација, но според мене Калу > Красиќ.
Не ни требаат вакви засилувања воопшто, ќе направат грешка со негов ангажман, без разлика за колку ќе го земат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Since joining us in 2004, Drobga has been unstoppable. Against Villa he brought his tally up to 150 goals on par with Chelsea legends Roy Bentley and Peter Osgood. For your chance to look back at what he has achieved at the club, watch this exclusive video put together by Chelsea TV.

Which of his goals was your favourite?

Chelsea news: Bolton Wanderers manager Owen Coyle believes Gary Cahill will sign for Chelsea within 48 hours.
Owen Coyle is confident Gary Cahill will complete his move to Chelsea in the next 48 hours! Read more:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мене не ми се допаѓа Красиќ како играч воопшто.
Но управата и Боаш најдобро си знаат, можеби е подобар од Калу за ротација, но според мене Калу > Красиќ.
Не ни требаат вакви засилувања воопшто, ќе направат грешка со негов ангажман, без разлика за колку ќе го земат.​
Добар дриблер, брз и пробивен, а калу неможам да го дефинирам како фудбалер освен што е едно големо дрво со малуда, додека Красиќ првата сезона во Јувентус беше фантастичен, сега мислам дека не е во плановите на јувентус и затоа не ни игра... така да за мали пари солиден фубдалер за ротација може да земеме...плус тоа Србин, а знаеме и тоа како ни се погоди бане па и рајковиќ, и бане беше анонимус додека не дојде во челси... така да мое мислење е дека прав потег ке е ако го земеме!!!

H

HoT IcE

Гостин
Сега Какута да се продаде на лето, би било најпаметно. Не го бива детето.
Анхолт да се даде на позајмица во Примера или Бундес, најубаво ќе му прилега и таман ќе собере искуство, во ПЛ нема шанси да игра прв тим, освен во Свонси евентуално.
МекЕхран, најверојатно ќе иде во Свонси и ќе игра прв тим најверојатно, Брендон Роџерс е тренер, сите знаеме дека обожава млади фудбалери.
Лукаку, на позајмица исто, да стекне искуство, бидејќи очигледно дека Дрогба на лето ќе не напушти, па да има кој да го замени.

И за Кехил ќе видиме дали ќе го комплетира трансферот, ако сеуште бара 100к, тешко дека ќе го видиме во Челзи.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кога ги спомна Свонси..
Убаво ке беше сега и Скот Синклер да го имавме.. десно Стариџ,лево Синклер,Мата како CAM и еден од Дрогба/Торес како шпиц.. Ке имавме 2 екстра брзи крила.. Жал ми е што детево не доби шанса во тимот,а останаа играчи како Анелка и Малуда кои се платеници и не се замараат за ништо освен за пари..

H

HoT IcE

Гостин
Синклер не е материјал за голем тим, можеби е добар во Свонси, но само за Свонси, виде против Челзи дека неможеше да мрдне.
Мата е еден од најдобрите играчи во денешницава, извонредна техника, брзина, може да игра повеќе позиции, едноставно тој е злато играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom