Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Пу да ти се мочам во играчите.Боас нека ги однесе на некој час по шутирање или такви ствари.Му ја јачаат ценаат на голманот посран од Фулам само.Све во него шутираа,све во средина.Добро бе фудбалери професионални,сте чуле за пласирање на лева или десна страна некогаш?
Катастрофа еј,па ја уште оптимист бев.Мислев дека ќе ги декласираме.Па со овој тим никогаш не треба да се надеваш на нешто.
Прво без шанси,неконкретни,као ботови некои кружеа околу гол,после ги пикнаа в шише и пак ништо да направат.Ниедна акција не успеа,не ми се верува.
И барем да изгубевме подобро отколку вака.

Чех по третпат во низа кумуваше за примен гол,излета повторно.Луиз само што се врати од повреда одма направи кикс заедно со Тери и го оставија тој ушларот да даде гол.Исто како Адебајор.
Одбраната е за никаде,џабе и голови да даваме и да напаѓаме,кога после еден шут примаме гол и тоа е тоа.
Автобус паркира противничката екипа.
Уствари јас глупости зборам,дали воопшто некој дел од екипата функционира како што треба?

За со Вила не знам,иако тие ни се незгодни секогаш,ама со Волвс не победуваме тоа сигурно е.

Измената Ферира-Босингва :facepalm: мислиш Анчелоти го гледам со тие безвезните потези.Добро,што може Фереира да подобро и да направи,да даде гол можда?
И денеска уште еднаш се покажа дека очајно на Челзи му треба плеј.Неопходно е,ако сакаме да останеме во топ 4.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Измената Ферира-Босингва :facepalm: мислиш Анчелоти го гледам со тие безвезните потези.Добро,што може Фереира да подобро и да направи,да даде гол можда?
Босингва се повреди затоа го извадија..поткривнуваше :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ау ау ау 1-1...:facepalm: излезен бев сега си дојдов дома и што да видам...1-1 човече....ццццццццц невозможно....

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
И денеска уште еднаш се покажа дека очајно на Челзи му треба плеј.Неопходно е,ако сакаме да останеме во топ 4.
Или плеј во јануари или отказ на Боаш. Абрамович мора да направи нешто, оти вака не иде.

В

Вори

Гостин
Сити и Ливерпул кикснаа,а секако и ние моравме да го направиме истото да не останеме покусо.

И Боас излегува со изјава дека можеби не сме имале шанси за титула веќе.И се повеќе и повеќе со изјавиве ме потсеќа на Анчелоти,а тоа не е добро.Лузерски изјави ти се овие.Тоа го знаеме сите,али кој кур го кажуваш тоа после 424242 непобедени утакмици,не разбирам.

В

Вори

Гостин
Лани со крмакот,што мислам дека бевме поутепани,до крај останавме живи и се тркавме за титула.Овој во Декември месец изјавува дека ја губиме трката.
Катастрофа.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Божиќен подарок за менаџерот на „Челси“

понеделник 26 декември, 2011 во 12:31 | Објавено во Спорт од Здраво
Менаџерот на „Челси“ Андре Виљаш Боаш на располагање ќе има „божиќен подарок“ од 150 милиони фунти за доведување на засилувања во јануарскиот преоден рок.
Роман Абрамович, сопственикот на клубот прави се за да остане во трка со двата клуба од Манчестер, кои се на челните места во Премиер Лигата. Топ-мети се напаѓачите на „Наполи“, Единсон Кавани (50 милиони фунти) и неговиот соиграч од средниот ред Марек Хамшик, чија вредност се проценува на 30 милиони фунти, објавува „The Sun“.
Интересно е тоа што во осминафиналето на Лигата на Шампионите „Челси“ за противник ќе го има токму „Наполи“, а Хамшик по тој повод изјавил дека Наполи има силен клуб со многу добра екипа. Во „Челси“ со задоволство би го виделе во своите редови и фудбалерот на „Јувентус“ и репрезентацијата на Србија, Милош Красиќ (20 милиони фунти), а уште од сега се шпекулира дека првото засилување на лондонскиот клуб ќе биде значително поефтиниот Гери Кејхил од „Болтон“ кој би требало да дојде за 7 милиони фунти.
Од „Болтон“ веќе дадоа зелено светло за продажба на својот одбрамбен играч, и за очекување е дека Кејхил од јануари ќе му се придружи на Тери во дефанзивната линија на тимот.
http://www.zdravo.com.mk/bozhiken-podarok-za-menadherot-na-chelsi/

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Боаш ваков подарок требаше летоска да добие не сега, не зборам за 150м евра или фунти, али едно 50 до 60 ќе завршеа работа, реално, тимот каков што е на хартија таков е и на табела, all in all кога ќе се собере тие се можностите, во ПЛ треба многу повеќе од она што сега Челзи го има во тим за да се освои титулата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Добро бе, што се разочаравте толку. Со овие играчи, толкави се можностите.
Не ми се веруваше кога ми кажаа дека и оваа завршила 1-1 ама тоа е. Јас си останувам на тоа дека Боас е вистинскиот човек за Челзи. Сезонава очекувам само место во топ 4. Зимава да се земат некои играчи, и да се продаде нешто, па на лето уште една чистка и неколку квалитетни, млади играчи и се ќе се среди.

И уште имам верба во Торес. Сигурен сум дека ќе му се врати формата. Треба само да игра цело време, а не на клупа да дреме.

В

Вори

Гостин
Не верувајте во глупостите кои ги пласираат англиските медиуми како Дејли Феил.Тие самите не си веруваат во напишаното.

Играчиве моментално не се многу лоши на хартија.Треба плеј,десен и централен бек и напаѓач во форма.И евентуално уште едно крило ако заминат Малуда и Калу,а до лето мислам дека ќе си фаќаат патот.
Само треба тимот да се уклопи,а за тоа треба време.А додека дојде тоа време,ќе бидат резултатите вакви,за никаде.
Чисто за илустрација,ние игравме 1-1 со Виган,Јунајтед тепа 5-0.Ние игравме 1-1 со Фулам,Јунајтед ги тепа 5-0.

Malouda tells Canal Plus he'll consider leaving #CFC in January: 'i cant accept playing as little i have been'

:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom