Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
388083_261870823874998_148048845257197_751168_166964762_n.jpg

Среќен Божиќ на тие што го слават овде во фанклубов.Здрави и живи да сте.

И уште нешто,гледам не сте по дома денеска.Луиз ќе биде фит за утре по сите изгледи.
И сакам овие Фулам да ги декласираме,зошто ги немаме победено со многу голови разлика којзнае од кога.
Секоја година или 2-1 или 1-0,ебате.

И уште нешто,гледам не сте по дома денеска.Луиз ќе биде фит за утре по сите изгледи.
И сакам овие Фулам да ги декласираме,зошто ги немаме победено со многу голови разлика којзнае од кога.
Секоја година или 2-1 или 1-0,ебате.
Море ќе се радувам и на 1-0 :)))

Како можеше вака да ми се погоди, два пати по ред неможам да гледам. :mad:

100 проценти сум сигурен дека утре ќе победиме,само не знам со кој резултат.И искрено се надевам дека Торес ќе игра пред Дрогба утре.Па и Лукаку да игра пред Дрогба ќе биде подобро.
Мислам не ме сфаќајте погрешно,стариов дава максимум,ама освен двата гола со Валенсија,некако не е многу добар.Ама за решавачки утакмици е крал.

Според утрински The Sun, Роман Абрамович го подготвил подарокот за Андре Вилаш Боаш за новата година, а тоа се неверојатни 150 милиони за ангажирање на нови фудбалери.
Како главна причина се наведува голема разлика на табелата помеѓу ’Сините’ и екипите од Манчестер.
Како што е наведено, 80 милиони фунти би завршиле во Неапол, 50 за трансфер на Кавани а 30 за трансфер на Марек Хамшик.
20 милиони фунти исто така би заминале во Италија, но во Торино, каде Челзи подготвува ангажман на Милош Красиќ од Јувентус.
7 милиони фунти би биле за Гери Кејхил, трансфер кој веќе е на повидок.
пред 42 м

Терминов за натпреваров :facepalm:
Aјде да ги истепаме.Доволно е и 1-0.Само победата е важна денес :)

Добро е барем последните 15-20 минути ќе можам да ги гледам :)

Chelsea Team:

Cech; Bosingwa, D Luiz, Terry, Cole; Meireles, Romeu, Lampard; Sturridge, Torres, Mata.
SUBS: Turnbull, Ferreira, McEachran, Malouda, Kalou, Lukaku, Drogba.

Бане изгледа има ситна повреда,Боас рече дека не било страшно ама ете го нема.Исто го нема и Рамче.
Лампард,Ромеу и Торес стартери фак јеа.Конечно ме послуша Боас.
Оптимист сум,ќе клоцаме газови денеска :D

Некој што гледа да каже како играме?

играме не баш многу добро , многу им дозволуваме да играат , да сврзуваат додавања и да освојат простор , имаа они една шанса и ние една шанса , од нашите Торес и Луиз најдобри ..се надевам второ полувреме ке дадеме гол и ке победиме..

Некој што гледа да каже како играме?
Се браните.:facepalm: Штом изгубите топка,сите на ваша половина освен Торес.
Нападите ви одат по десната страна,центаршутеви на Босингва...немате некоја посериозна шанса направено.Мата слабо денеска..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom