Фан Клуб: Челзи

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Црвениот над Босингва беше чист дуел, имаше малку повеќе кошкање од Босингва али сепак фудбал е ова, а за Дрогба може и жолт да даде ако се решил веќе да покаже картон, бидејќи е на средина на теренот, јес да е опасен старт ама немаат шанса за гол.
Ај во второ Боаш ќе ги среди, и да се извлече бар нерешено.

В

Вори

Гостин
Рак да фати тоа гомното Фој.Мамица негова у пичка да му ја ебам.Копилиња едни,Манчестер изгуби па сега и Челзи мора,така?
Гомна,најдобра лига во светот.Жими куров!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
УФФ ВАКА НЕКОЈ СУДИЈА МЕ НЕМА ИЗНЕРВИРАНО УШТЕ ОД ЧЕЛЗИ-БАРСА.. МУ ЕБАМ ТОА МРТВОТО КОПИЛЕ НЕПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛ И ЦРВЕН СУДИ.. ДА ДАДЕ ГОСПОД РАК ДА ФАТИ..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
JБГ.Судијава не униште.Но Ман Утд изгубе , едноставно не сакаат Челзи да го помине :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Пеколна атмосфера, играчите на КПР мотивирани, играат цврсто. Судијата не уништи тотално.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.909
И јас да му ебам мамата на судијата:mad:
Сега ли најдовте да губите беееее:place:
Кои се шансите за пресврт во вториов дел:place:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Ако судија не ти расипе ден нема кој друг :).Сега е време за СВ.Луиз.Ритуалот е во тек идеме доколку можеме на 1-1 :)

A

Auditore

Гостин
Игра може да се опише со еден збор само - мизерија.
Не знам навистина Челзи со каква цел влезе на овој меч, премногу ги потценија и се понашаа шарлатански на мечов, башка можеби и им влијае товарот дека мора да победат поради фијаското на Јунајтед.

Судењето во првиот дел беше катастрофално од Фој, дуелот на Босингва и Филипс беше премногу строго досуден, немаше потреба од црвен картон, жолт картон би било најдобро решение.
Дрогба се понаша навистина како главен во Челзи и затоа мислам дека сеуште нема потпишано нов договор со Челзи, неговиот старт беше типичен старт за црвен картон со сите елементи за намерно повредување на играч, најзаслужен црвен картон, и Микел му го рече тоа а овој видовте како одреагира. Немојте да ме сфатите погрешно ама времето на Дрогба е поминато, доста е неговиот индивидуализам на теренот и таква арогантност, бај д веј и ништо не покажа во полувремево а и рака на срце и на претходните мечеви беше дрво со исклучок на асистенцијата против Евертон.
Луиз мора да игра посмирено, некако ми е многу нервозен при секој почеток на утакмица, непотребно фаулира, така беше и лани, така е и сега, ова навистина мора да се корегира иначе ќе го јадеме како денес многу пати заради негови непромислени и нервозни фаули.

Да пишам збор два и за Боаш, навистина замените можеби ќе ви изгледаат чудни, но јас апсолутно се сложувам со Боаш. Ја видовме агресивноста на КПР, играме со двајца играчи помалку и навистина не е потребно да ризикуваме да се повредат Мата и Стариџ со овие копачи, потребни се за други утакмици.
Така ги сфаќам неговите замени, а и сигурен сум дека на утакмицава сега идеме на карта нерешено и со евентуален пресврт преку контри.
Има уште едно полувреме не е ништо готово, се надевам на паметна игра, ништо не е невозможно.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ја вртиме и со 9.... just watch :cool:
мора и кај нив да падне едно црвено - ептен е жустра ситуацијата

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ОВОЈ ЛЕУКЕМИЧНИОВ DERRY САМО ЖОЛТ МУ ДАВА.. ТИ ЕБАМ МРТВИОТ СУДИЈА :tapp::tapp:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
да ти е страв еден старт мизерен да нашаравиш пичкаму ќорава

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.237
Поени од реакции
8.340
колку е смешен само Лампард, бара топка а не ја задржува ни 1секунда во неговете нозе, му ебам шупакот,

A

Alexander Nevsky

Гостин
Овој Фој е дебил и пол,игра еден со рака од Кпр ништо не ни суди.Нареден момент одма фаул и жолт за Ешли.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom