Фан Клуб: Челзи

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Нека му е најсреќен роденденот, многу среќа, љубов и успех, лично но и со тимот на Челзи! За многу години!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725

Ај нека му е среќен роденденот. Многу успех, и уште долго време да остане со Челзи.​

Резервите ќе играат од 3, најверојатно и Лукаку ќе игра. Можете да гледате тука.​

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Среќен нека му е роденденот на Боас и да има многу успеси со Челзи..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Среќен нека му е роденденот....се најубаво во животот и многу успеси со Челзи:)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Познати луѓе кои се фанови на Челзи..
Актери:

Owen Wilson :icon_lol::icon_lol:
Will Ferrell
Renee Zellwegger
Tara Reid:drk::drk:
Sienna Miller
Simon Pegg
Sir Michael Caine

Jeremy Clarkson - Presenter (Top Gear):icon_mrgr::icon_mrgr:

Bryan Adams
Jimmy Page - Led Zepplin:cuc:
Billy Idol - Musician:cuc:
Paul Cook - Sex Pistols
Steve Jones - Sex Pistols
Morten Harket - A-Ha
John Taylor - Duran Duran
Paul Oakenfold - DJ/Producer:cuc:
Busta Rhymes - US Rap star
Lil Wayne - Singer
Lloyd Cole - Musician

ПОВЕЌЕ ТУКА:FAMOUS CHELSEA SUPPORTERS..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Резервите губат 1-3 на полувреме. Неколку грешки во одбраната. Добар гол од Лалкович.
--- надополнето: Oct 17, 2011 2:21 PM ---
Лукаку за 2-3 :)

В

Вори

Гостин
Среќен роденден Андре Вилас Боас.Уште многу години да бидеш на клупата на Челзи и да ни донесеш ЛШ секако :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
2-3 конечен резултат, ама не видов ништо од второ полувреме.

В

Вори

Гостин
Лукаку стрелец а?Кога ви викав ја дека е подобар избор моментално од Дрогба и Анелка.
Не знам како се случи тоа,но од Јануари сакам да го видам Лукаку во списокот за ЛШ.
И да има повеќе минутажа во лига и купови.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Лукаку стрелец а?Кога ви викав ја дека е подобар избор моментално од Дрогба и Анелка.
Не знам како се случи тоа,но од Јануари сакам да го видам Лукаку во списокот за ЛШ.
И да има повеќе минутажа во лига и купови.
Абе не дека нешто многу добро одигра, а и голманот можеше лесно да ја фати топката, ама па и цело време го чуваа двајца, Зубар еден од нив. Не дека нема да го биде, и јас верувам во неговиот квалитет, ама не одигра посебно денес.
Хатчинсон пак играше, полека се враќа во форма. Во прво полувреме заедно со Чалоба во одбрана. Ќе видиме што ќе се случи со него. МекЕкран и Бертранд играа исто така, ама не гледав доволно за да кажам како изиграа. Лалкович само знам дека е одличен играч, и треба да почне да добива шанса во прв тим, да видиме што ќе покаже. И тој Каби (Kaby) ми остави добар впечаток.
--- надополнето: Oct 17, 2011 3:43 PM ---
RESERVE REPORT: CHELSEA 2 WOLVERHAMPTON WANDERERS 3

Боас и Ди Матео го гледаа натпреварот, како и Тери, Давид Луиз со Пиазон и мислам дека имаше уште неколку ама не ми текнува.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Лукаку освен голот кој што рака на срце 90% оди на душа на голманот друго ништо не покажа, дрво беше целата, тотално беше деконцентриран, очајно се гради и водењето на топка му е катастрофа, дури при крајот на второто пол. 2 лесни топки не успеа да примири. Сега за сега нема ни д од Дрогба и според мене заслужено беше исклучен од составот за ЛШ, најдобро би било во јануари да го позајмиме некаде во пл.
Головите падна по грешки кај нив 2 пати голманот рагираше очајно, кај нас 2 пати погреши Чалоба.
Најмногу ме ипресионира Хатчинсон, секаде го имаше пресече и одзеде доста топки, Били Клифорд, Лалкович, Бернарт.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Среќен да му е роденденот на Адре Вилас Боаш. Добро да го води тимот и конечно годинава да освоиме ЛШ.

В

Вори

Гостин
Лукаку освен голот кој што рака на срце 90% оди на душа на голманот друго ништо не покажа, дрво беше целата, тотално беше деконцентриран, очајно се гради и водењето на топка му е катастрофа, дури при крајот на второто пол. 2 лесни топки не успеа да примири. Сега за сега нема ни д од Дрогба и според мене заслужено беше исклучен од составот за ЛШ, најдобро би било во јануари да го позајмиме некаде во пл.
Головите падна по грешки кај нив 2 пати голманот рагираше очајно, кај нас 2 пати погреши Чалоба.
Најмногу ме ипресионира Хатчинсон, секаде го имаше пресече и одзеде доста топки, Били Клифорд, Лалкович, Бернарт.
Абе Дрогба што е еден водач на топка,тоа невероватно.Затоа и беше најдобар напаѓач во Европа,до пред некоја сезона.
Згора на се,вие заборавате колку години има детето или?

Kajgana Shop

На врв Bottom