- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Легенда нема што ваке никој не се радуал до сега
Абе не дека нешто многу добро одигра, а и голманот можеше лесно да ја фати топката, ама па и цело време го чуваа двајца, Зубар еден од нив. Не дека нема да го биде, и јас верувам во неговиот квалитет, ама не одигра посебно денес.Лукаку стрелец а?Кога ви викав ја дека е подобар избор моментално од Дрогба и Анелка.
Не знам како се случи тоа,но од Јануари сакам да го видам Лукаку во списокот за ЛШ.
И да има повеќе минутажа во лига и купови.
Абе Дрогба што е еден водач на топка,тоа невероватно.Затоа и беше најдобар напаѓач во Европа,до пред некоја сезона.Лукаку освен голот кој што рака на срце 90% оди на душа на голманот друго ништо не покажа, дрво беше целата, тотално беше деконцентриран, очајно се гради и водењето на топка му е катастрофа, дури при крајот на второто пол. 2 лесни топки не успеа да примири. Сега за сега нема ни д од Дрогба и според мене заслужено беше исклучен од составот за ЛШ, најдобро би било во јануари да го позајмиме некаде во пл.
Головите падна по грешки кај нив 2 пати голманот рагираше очајно, кај нас 2 пати погреши Чалоба.
Најмногу ме ипресионира Хатчинсон, секаде го имаше пресече и одзеде доста топки, Били Клифорд, Лалкович, Бернарт.