Да.Нели и нога му скршија дур беше во Лестер? Дечково воопшто нема среќа со повредиве.
Тивки некако фановите на Врексам
Автоматски споено мислење:
Иначе има многу позитивности.
Ама ваљда главната поента е... подобри сме од екипа што е едно пар класи под нас, што ваљда едно време немаше да биде причина за радување, ама...
Има неколку играчи што одиграа предобро а очекував да бидат позајмени, нели најглавно Матсен.
И следната пријателска ако ја одиграат вака тогаш ќе има интересни проблеми Покетино.
Јас се надевам дека ќе има, што повеќе резервисти се покажуваат во пријателскиве тоа бољи.
Новиве трансфери изгледаат добро ко за рандом пријателска, ама намерно сметам предобро е да не се хајпаат играчи премногу, особено во пријателски, особено после премногу пропаднати трансфери и играчи што почнале добро па се изгубиле или повредиле.
Ама, забавно како и да е
Тивки некако фановите на Врексам
Автоматски споено мислење:
Иначе има многу позитивности.
Ама ваљда главната поента е... подобри сме од екипа што е едно пар класи под нас, што ваљда едно време немаше да биде причина за радување, ама...
Има неколку играчи што одиграа предобро а очекував да бидат позајмени, нели најглавно Матсен.
И следната пријателска ако ја одиграат вака тогаш ќе има интересни проблеми Покетино.
Јас се надевам дека ќе има, што повеќе резервисти се покажуваат во пријателскиве тоа бољи.
Новиве трансфери изгледаат добро ко за рандом пријателска, ама намерно сметам предобро е да не се хајпаат играчи премногу, особено во пријателски, особено после премногу пропаднати трансфери и играчи што почнале добро па се изгубиле или повредиле.
Ама, забавно како и да е
Чалоба требаше да излезе поради замор, а на клупа беше останат само Силва за кој Покетино после рече дека не се осеќал добро, па затоа пак го стави Кукуреља.Прегледај го приврзокот 384946
Bro WHAT?
Што се случувало вака да излезе и да влезе пак?
Кукурела ти е авангарда брат, trailblazer во фудбалот.
А Колвил не беше со тимот? Ни Ензо не го гледам.Чалоба требаше да излезе поради замор, а на клупа беше останат само Силва за кој Покетино после рече дека не се осеќал добро, па затоа пак го стави Кукуреља.
Тие што се приклучија понеделникот не играа. Би требало да добијат минути во сабота.А Колвил не беше со тимот? Ни Ензо не го гледам.
А бе види, мене вака како што ми изгледаше, стварно сите изгледаа добро, ама причина за тоа е и квалитетот на противникот.Најдоброто од сето ова е што првпат после долго време, на подготовки се наоѓаат играчи на кои тренерот смета или ќе смета во иднина. Кога ќе ми текне само лани какви канти однесовме во САД и на што личеше мечот со Арсенал.
Ја гледаше? Покрај Маатсен, од продолжениов хајлајтс забележувам дека Каседеи, Сантос и Џексон одиграле добро. Мореира и Габриел?
Во суштина, од младиве можеби само Маатсен и Касадеи би ги позајмил. Мислам од овие што се на праг на прв тим. Габриел и Мореира секако.
На лев бек сме преполни, а на Италијанецов веројатно му е потребна уште една позајмица, овојпат во ПЛ. Сантос и Чуквуамека треба да останат. Овие, плус Енцо, очигледно Галагер, Каиседо и една класична шестка, баш, баш добро и пристојно.