Фан Клуб: Челзи

B

Beginner

Гостин
Утре ќе биде ждрепката?
14, Понеделник од сите најмалку би сакал со Атлетико да играт. Со сите други би требало добро да се носат.
Инаку за заминување најбезкорисни се Алонсо и Кристенсен уште во Јануари нека се решат од нив.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Како што стојат работиве, не можеме да се носиме со никого.

Што е сега ова со Пулишиќ побогу? Нели се врати, заигра? Од каде ова на пресов?
Челзи нема ниту еден крилен напаѓач фит. Ниту еден. Преку таквото. Порано со сезони оравме и ниту еден проблем со повреди не се појавуваше. Медицинскиот тим, нешто?

Felt a niggle, жими...

B

Beginner

Гостин
Како што стојат работиве, не можеме да се носиме со никого.

Што е сега ова со Пулишиќ побогу? Нели се врати, заигра? Од каде ова на пресов?
Челзи нема ниту еден крилен напаѓач фит. Ниту еден. Преку таквото. Порано со сезони оравме и ниту еден проблем со повреди не се појавуваше. Медицинскиот тим, нешто?

Felt a niggle, жими...
Што е најтажното ако не е спремен Пули, ќе има само 2 опции за играње Тино крило или Хаверц крило а Канте-Маунт-Кова средина.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не рече дека не е спремен бе. Ја осеќал уште повредата против Лидс, ама цела нефела си тренирал нормално. Јас колку што сфстив само треба да видат дали има потреба да се претпазливи повеќе или не.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не рече дека не е спремен бе. Ја осеќал уште повредата против Лидс, ама цела нефела си тренирал нормално. Јас колку што сфстив само треба да видат дали има потреба да се претпазливи повеќе или не.
Што значи дека утре може ќе биде на клупа. Не по врат, по шија.
Некој Боувен, некој не знам ми се врти низ глава за зимава. Не ми се допаѓа оваа ситуација воопшто.

B

Beginner

Гостин
Гледано ви е видеово за Маринчето и како она станала шеф на Челзи?
Супер видео секоја чест за неа, добро Кепа го промаши ама луѓе сме се случуваат грешки.
И тоа да не платиле Ливерпул толку пари за Алисон гарантирам Челзи немаше да плати таква голема сума за Кепа. Ама тоа е останува да гледаме како ќе се одвива сезоната.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.895
Супер видео секоја чест за неа, добро Кепа го промаши ама луѓе сме се случуваат грешки.
И тоа да не платиле Ливерпул толку пари за Алисон гарантирам Челзи немаше да плати таква голема сума за Кепа. Ама тоа е останува да гледаме како ќе се одвива сезоната.

Кепа не е слаб голман, Кепа падна поради некој психички проблем за кој ние не знаеме ништо, или барем јас не сум сретнал изјави околу тоа. Е сега, дали ќе успее да се справи со тој проблем е друга прикаска, таму само тој може да направи разлика.

Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
543
Кепа не е слаб голман, Кепа падна поради некој психички проблем за кој ние не знаеме ништо, или барем јас не сум сретнал изјави околу тоа. Е сега, дали ќе успее да се справи со тој проблем е друга прикаска, таму само тој може да направи разлика.
Бро имаше статија дека женска му не сакала да седи во Лондон, му раскинала и се вратила во Шпанија, па братов паднал во депресија. Слично како приказната на Марсијал. Од мочка праени новиве фудбалери. Абе само Тери, Гигс и слична багра. Фудбалер, а женска му да му темпира живот. Мората бро, у тебе гледам. И во Икарди. има уште...
Кепа си имаше супер сезона со Сари, да не се лажеме. Имаше одлични одбрани, многу клин шитс, и само неколку кикса. Ама жена шо може да ти направи, никој.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.585
Поени од реакции
1.895
Бро имаше статија дека женска му не сакала да седи во Лондон, му раскинала и се вратила во Шпанија, па братов паднал во депресија. Слично како приказната на Марсијал. Од мочка праени новиве фудбалери. Абе само Тери, Гигс и слична багра. Фудбалер, а женска му да му темпира живот. Мората бро, у тебе гледам. И во Икарди. има уште...
Кепа си имаше супер сезона со Сари, да не се лажеме. Имаше одлични одбрани, многу клин шитс, и само неколку кикса. Ама жена шо може да ти направи, никој.
Еве кај бил проблемот. Не знаев за ова, фала :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
,,Ништо страшно" Пулишиќ, ниту на клупа.

Хаверц на крило...

Kajgana Shop

На врв Bottom