Фан Клуб: Челзи

B

Beginner

Гостин
Откога е дојден Вернер секоја утакмица го игра...
Против Рен играме незнам колку лошо може да изигра Одои против нив.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не е муабетот со Рен дека играме. Играме со десеткуван Рен, не е ни најдобриот тим на Рен, ептен проблеми имаат и тоа на домашен терен сме

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ќе го одмори сега со Шефилд, ајде. Во многу потежок меч, нека ми прости Рен.
Каков зихераш е станат Лампард, пих. Длабока клупа за џабе.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Откога е дојден Вернер секоја утакмица го игра...
Против Рен играме незнам колку лошо може да изигра Одои против нив.

Против Барнсли не играше :P
Најдобар играч ни е, да се надеваме дека уште во прво ќе дадат голови, па да може порано да го извади.

И против Шефилд значи нема да е достапен. Среќа интернационална пауза следи, па после тоа би требало веќе да е вратен.

H

HoT _iCe

Гостин
Не знам дали се осеќа out of depth, некако заѓно време одлуке, став и понашање му е много лузерско, одбива да ризикуе, строго сигурна карта, дали га еде притисак зашто знае дека не играмо добро сас оглед колко засилувања доби ама не ми се свиѓа овој, од трењера почнуев овија срања и незадовољства и обично не оправдују играчи да се бунтуев ама у овј случај, не би га нападаја Одоита кд би се јавно бунија и покажуваја незадовољство, много лош менаџмент.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не знам дали се осеќа out of depth, некако заѓно време одлуке, став и понашање му е много лузерско, одбива да ризикуе, строго сигурна карта, дали га еде притисак зашто знае дека не играмо добро сас оглед колко засилувања доби ама не ми се свиѓа овој, од трењера почнуев овија срања и незадовољства и обично не оправдују играчи да се бунтуев ама у овј случај, не би га нападаја Одоита кд би се јавно бунија и покажуваја незадовољство, много лош менаџмент.
Го разбирам донекаде. Разнишана позиција и на Челзи и негова. Климав почеток, сака да врзе серија победи, да стекне навика.
Ама еден играч против ваков Рен нема да му го одземе тоа.

За Одои баш чудно, стартува на гостување во Краснодар, дома јок. Не знам, не сум паметен.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Што зборите? Доколку правеше многу измени и играа лошо, ќе имаше пак плукање дека не знае што прави. Тимот конечно заличи на нешто и најлошо што може да направи сега е да зима да ротира for the sake of it. Мора да се победи вечерва, а Рен сигурно не е тим за потценување. Има време за ротации понатаму, кога тимот ќе биде целосно стабилизиран.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Кои многу измени? Зборуваме за една, Вернер. Не зборуваме за повеќе, иако можеше уште неколкумина да земат здив.
Рен доаѓа кај нас на гости без буквално најсилните поединци. Буквално.

Во овие околности и корона период, ротации се потребни уште од почеток. Нема правила, ништо не важи.

H

HoT _iCe

Гостин
Што зборите? Доколку правеше многу измени и играа лошо, ќе имаше пак плукање дека не знае што прави. Тимот конечно заличи на нешто и најлошо што може да направи сега е да зима да ротира for the sake of it. Мора да се победи вечерва, а Рен сигурно не е тим за потценување. Има време за ротации понатаму, кога тимот ќе биде целосно стабилизиран.
Ја не му замерам што прави измене него што прави измене у кои игра играчи ван позицију и не вади најбоље од екипу и не га брану слепо. Значи нејќу да га игра Вернера на крило, сува класа е, кд веќ планираш да га умараш и да игра сваку утакмицу, барем остави га нека игра на своју позицију. Зашто Одои да не добие шансу против ебан Рен, не сфаќам, што му мења у филозофију толко?
Кд има време за ротацие брату Донев, сга се крши сезона и се штелуе тим, ќе одмори против Рен, интернационална пауза ќе сврже малце одмор, враќа се свеж, против кога у лигу би га оставија да одмара, според мене е побитна лига отколко ЛШ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Кои многу измени? Зборуваме за една, Вернер. Не зборуваме за повеќе, иако можеше уште неколкумина да земат здив.
Рен доаѓа кај нас на гости без буквално најсилните поединци. Буквално.

Во овие околности и корона период, ротации се потребни уште од почеток. Нема правила, ништо не важи.
Епа планот беше да го одмори викендот, ама ете се повреди Пулишич и пропадна тоа. Тогаш имаше критики зошто го одмарал. Вечерашнив натпревар за мене е побитен од тој против Барнли, и тој против Шефилд што следи. Мора, значи мора да се заврши на прво место во групава. Секогаш го играш најдобриот поединец.

За Одои и мене не ми се свиѓа, ама ете мора да ја прифатиме ситуацијата. Очигледно има нешто што не го гледаме ние. Сакав вечерва да стартува пак, ама во ниеден момент не помислив тоа да е на сметка на Вернер.

Ја не му замерам што прави измене него што прави измене у кои игра играчи ван позицију и не вади најбоље од екипу и не га брану слепо. Значи нејќу да га игра Вернера на крило, сува класа е, кд веќ планираш да га умараш и да игра сваку утакмицу, барем остави га нека игра на своју позицију. Зашто Одои да не добие шансу против ебан Рен, не сфаќам, што му мења у филозофију толко?
Кд има време за ротацие брату Донев, сга се крши сезона и се штелуе тим, ќе одмори против Рен, интернационална пауза ќе сврже малце одмор, враќа се свеж, против кога у лигу би га оставија да одмара, според мене е побитна лига отколко ЛШ.
Јас па обратно пишав ете :D
Што знам, долга е сезоната во ПЛ, а во ЛШ се освен прво место во групава е лошо. За Одои секако сите се согласуваме, ама ете веројатно има нешто што не му се свиѓа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Дваесетина пенали ќе изнуди Вернер сезонава ко што тргнал. И фино што е прв пеналџија сега, нека билда статистика.

B

Beginner

Гостин
Почнува на нерви да ми оди Лампард :D
Не озбилно кој кур Вернер сеуште игра? Ставај го Одои!
Во моментот што промаши

Kajgana Shop

На врв Bottom