Фан Клуб: Челзи

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Мислам дека и мајка му на Кепа го свирка Кепа кога игра.

Доста беше, ако игра Кепа вечер нема да гледам, идиотот ус*а сѐ што можеше да се усе*е. Ни во ФК Миравци немаше да биде прв голман.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Искрено..не би имал проблем да не стартува Менди вечерва, не мора да го форсираме како прв голман уште одма, особено после повреда. Ваљда би преживеале и со Кепа/Вили

Е сега за остатокот од тимот е интересно. Од една страна..добро е да се ротира и можеме да си го дозволиме тоа.

Од друга страна..па добро делуваше и овој тим од саботата и покрај лошиот резултат.

Ваљда ќе биде истиот тим од саботата со Џејмс место Азпи и Силва место Кристенсен (иако ја би сакал наместо Зума)

Другово ваљда ќе биде исто, иако не би било лошо и Кова наместо Маунт.

Јас не би имал проблем и да го одмориме Пулишиќ, не е играч што може редовно да игра (како што до сега ние и Дортмунд сфативме) така да зошто да не го одмараме сега, после повредата што ја имаше?

Најверојатно ќе игра though, а Зијех..не знам? Или на клупа..или можда Лампард стварно ќе биде накурчен нема да троши ептен време со slow воигурвање и ќе го стави во прв тим наместо Маунт

Тоа е, имаме дубина...ама....не гледам зошто би ротирале ептен. Штета за фаци како Тами, Жиру или Одои ама...тоа е

Очекувам ова да извади Лампард вечерва:

Менди
Џејмс-Силва-Зума-Чилвел
Канте-Жоргињо
Зијех-Хаверц-Пулишиќ
Вернер

П.С. Неповрзано со Севиља...Томори/Рудигер ќе заиграат некад? :(

B

Beginner

Гостин
Искрено..не би имал проблем да не стартува Менди вечерва, не мора да го форсираме како прв голман уште одма, особено после повреда. Ваљда би преживеале и со Кепа/Вили

Е сега за остатокот од тимот е интересно. Од една страна..добро е да се ротира и можеме да си го дозволиме тоа.

Од друга страна..па добро делуваше и овој тим од саботата и покрај лошиот резултат.

Ваљда ќе биде истиот тим од саботата со Џејмс место Азпи и Силва место Кристенсен (иако ја би сакал наместо Зума)

Другово ваљда ќе биде исто, иако не би било лошо и Кова наместо Маунт.

Јас не би имал проблем и да го одмориме Пулишиќ, не е играч што може редовно да игра (како што до сега ние и Дортмунд сфативме) така да зошто да не го одмараме сега, после повредата што ја имаше?

Најверојатно ќе игра though, а Зијех..не знам? Или на клупа..или можда Лампард стварно ќе биде накурчен нема да троши ептен време со slow воигурвање и ќе го стави во прв тим наместо Маунт

Тоа е, имаме дубина...ама....не гледам зошто би ротирале ептен. Штета за фаци како Тами, Жиру или Одои ама...тоа е

Очекувам ова да извади Лампард вечерва:

Менди
Џејмс-Силва-Зума-Чилвел
Канте-Жоргињо
Зијех-Хаверц-Пулишиќ
Вернер

П.С. Неповрзано со Севиља...Томори/Рудигер ќе заиграат некад? :(
Очекувам Томори вечерва да заигра и во напад мислам Абрахам, ќе сака да го одмори веројатно Вернер. Кова мора да игра вечерва. Одои исто би можел да се проба.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

B

Beginner

Гостин
Прегледај го приврзокот 271224

А ова е листата за во ПЛ:

Прегледај го приврзокот 271225

:ojeaa:

Сигурен бев дека е грешка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Чех и на 40 години пак ќе биде подобар од идиотот Кепа(курле)
Инаку Абрахам, Кова, Одои, Томори сите на клупа.. ако не игра еден или повеќе од овие 4ца и против Утд ќе ги прегоре со форсирање на исти 11.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Член од
4 јуни 2016
Мислења
476
Поени од реакции
413
На кој канал ќе има пренос? @Донев

Едит: Најдов, на српската Арена Спорт 4 има пренос од Челзи.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Јас обично гледам на total sportek, таму секогаш има линкови. Било за ПЛ, ЛШ или ЛЕ. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Прегледај го приврзокот 271224

А ова е листата за во ПЛ:

Прегледај го приврзокот 271225

:ojeaa:

Сигурен бев дека е грешка :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе земе медал ако освоиме на крај? :D

Пази сеа....Менди....пак се повредува

Кепа, паѓа во депресија ,
Вили, добива црвен картон во некој меч и Камингс или кој и да е вади позитивен на ковид...

ЕТЕ ГО ЧЕХ!!! Толку лесно може пак да го видиме!!!

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.360
Поени од реакции
5.501
Добар тим сме извадиле, можеби најдобар оваа сезона очекувам да згазиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom