Фан Клуб: Челзи

B

Beginner

Гостин
Ова е тоа што го зборам при резултат на 2-2 протов Барнли тој го вади Игуин за Жиру да влезе.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Наместо да ги наполнат и да си дадат еден бост пред најбитните натпревари на крај пацерски искиксаа.
Тоа е тоа.. заврши КОНЕЧНО приказната со ПЛ.
Уште да ја усерат вака и во ЛЕ па после летово без Азар, со еден куп просеци, забраната, и тврдокорен еднодимензионален тренер џам ке свиткаме.
 
B

Beginner

Гостин
Da ne go kritikuvam samo Sari tuku i ne mi e jasno zosto be ne probaa da sutirat poveke. Gledas deka ne odi so nabacuvanjata probaj sutni kolku pati mozea da si ja probat srekata Loftus, Azar, Pedro site proigruvaa pa sutnete vi ebam toa pickite kako trenerot poslednite 15 minuti napravija 999 pasa samo 2-3 suta.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.560
Поени од реакции
52.351
Денес најверојатно ќе кажат детали после скенирање, ама очекувам тек ноември-декември најрано да се врати. А и тогаш, којзнае како ќе се врати. Отиде се во неповрат.

Среќа на Канте изгледа не е сериозна повредата, иначе можеше одма да и стават крај на сезоната.
 
B

Beginner

Гостин
Е јбга уште ова ни фалеше имаме ли и некои други млади деца таленти за во 1в тим? :D Што се случи со Кенеди..

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 
Член од
21 мај 2008
Мислења
10.870
Поени од реакции
11.490
Off ozbilna bila povredata na CHO... Se nadevam ke se vrati pojak sledna sezona.
 
B

Beginner

Гостин
Sega razgledav od mladive na pozajmica samo Tammy Abraham ima dobra sezona 25 gola od 35 utakmici. A za Musonda kako sto gledam na viki nemoze da igra vo 1tim vo Vitese.. Samo vo ovoj Abraham imam nekoja nadez da napravi nesto slednata sezona.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Како што сте познати по давање шанса на млади играчи, ќе го земете назад Абрахам и ќе изигра едвај 10 утакмици во купови или trash time на веќе добиени натпревари и скроз ќе го уназадите неговиот напредок :D
 
H

HoT _iCe

Гостин
Од резултат јутре највероватно и ќе се знае дали ќе завршимо топ4 или не.
Ако ги победимо овија клептомани, највероватно ќе бидемо топ4, ако играмо нерешено или изгубимо, нека ни е Бог на помош у ЛЕ.

Без разлику од резултати овуј годину сакам да кажу едно нешто, у принцип сам задовољан од прву сезону на Сарита у ПЛ. Почнасмо добро, па паднасмо, па се некако одржуемо у живот ама побитно е што Сари почна да мења нешто у приступ, у тактику, почна да покажуе флексибилнсот и да отвара очи сас одредени играчи. Сматрам дека е добар трењер и дека његова филозофија за фудбал е тој што га чека фудбал у иднину, брз, течан и организиран фудбал, машинерија. Штета што ми како клуб уназад неколко сезоне и године се водимо и засилуемо за сасвим супротно од тој и моментално Сари има екипу сас каросерију на Ферари(сс оглед колко е скупа екипа и какви играчи се имав донесено) а мотор ни е на Форд Мондео. Играв споро, недисциплинирано, изгубено и затој не е крив Сари, његов фудбал исто како и фудбал на Пепа, Клопа се состои од уиграни акцие и движење без топку а знаемо дека наши играчи играв сас леву страну на мозак укључен у утакмица, некад и центар за рамнтоежу им е пореметен.
Углавном за лето сакам директора за фудбал и трансфери што ќе работи на филозофију што гу форсира Сари и што гу сви сакамо, брз фудбал, посед на топку, течни акцие. Нека се донесев радници у екипу, млади и надежни играчи, нека имамо сезону и две под Сарита како транзициски период ако не не опне трансфер бан и нека се намавав бразлиски и шпански кланови од екипу, кд би ја бираја играчи нити едн Бразилац или Шпанац нема да игра и тој е тој.
 
B

Beginner

Гостин
Баш сакам да видам што ке направи 2рта сезона. Оваа ке му ја оправдиме ако освои Лига Европа :D


Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
 
H

HoT _iCe

Гостин
Нема везе, фалиле му 50на тренинзи за одбрану, па ми на старт од сезону немасмо проблем сас одбрану толко и играсмо углавном течан, нападачки фудбал.
Проблем ни бидна кд га тимови и трењери научисва негде на средину на сезону и свак знае да игра против нас а он немаше план Б.
Еве му још една сезона нека покаже знање.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom