Уште имаме for better or worseБоље што не победивме, ќе имавме реални шанси за Конференциска Лига, а тоа ни на душман не би му посакал, добро на Јунајтед им посакувам.
Галагер се извади со голот, но премногу го оставаше сам Каиседо на средина. Затоа и во второ Кукуреља се придружуваше во средината.12 играчи и младинци ни е составот моментално, да игравме плус и европа ќе немаше кој да игра. Страшна работа што се дешава со играчите.
Искрено не очекував дека на крајот една глупа судиска одлука што да беше некој друг тим во прашање немаше да се суди не делеше од пресврт.
Покажаа нешто играчите особено Мадуеке, за пофалба и Каиседо и Галагер супер функционираат заедно.
Мудрик изгледа ќе си го шетаме по позајмици.
Памтам имаше еден момент кај баш го забележив ова, беше скроз напред, му прави пресинг на Олсен при избацивање топка а Каиседо сам во средина.Галагер се извади со голот, но премногу го оставаше сам Каиседо на средина. Затоа и во второ Кукуреља се придружуваше во средината.
Бркаа резултат, затоа можеби и беше толку офанзивен, со Евертон играше поназад.Галагер се извади со голот, но премногу го оставаше сам Каиседо на средина. Затоа и во второ Кукуреља се придружуваше во средината.
Играчите што имаа долги повреди ги продадовме во Милан, сега ги играат скоро сите минути.Бркаа резултат, затоа можеби и беше толку офанзивен, со Евертон играше поназад.
За Кукуреља и јас приметив тактичка замисла што беше океј барем за мене, нека покаже нешто вон класичен шаблон и Покетино.
Донев стабилизирање ќе биде само доколку се решиме од овој пех со повредени играчи инаку треба да се зачисти.
Според мене Бадијашил, Стерлинг, Џексон и овие по позајмици треба да се шитнат.
Донесување на искусен штопер и напаѓач мора.
Е тек нареднава да се види што се случува со овие играчи што имаа долги повреди а ги има еден куп ако продолжи нареднава сезона со вака чести и долги повреди мора продажба.