Фан Клуб: Челзи

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Paolo Vanoli joins as assistant to the first team head coach
Еве добра вест за @dragonsky како љубител на Парма... Ваноли беше левиот бек на млекарите од таа генерација 99 кога го освоија УЕФА купот.

Обично Конте не греши кога бира помошници, Алесио и Карера се најдобар пример :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Spored Di Marzio 80mil evra
Za Morata 10mil godisno plus nekoi bonusi

Член од
26 август 2008
Мислења
749
Поени од реакции
544
Според мене најдобро излезе и за Челзи, а и за Јунајтед. Мислам дека да беше обратно, ќе стагнираше Мората со Мурињо, а Лукаку би бил само добар. Лукаку и Јунајтед (Мурињо) повеќе си одговараат, а и Конте колку што го имам следено, многу ретко користи сидраш, повеќе сака Мората тип на напаѓач. Ај нека ни е со среќа.
@Донев ако знаеш, зошто го нема Бакајоко во составот за Кина?

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.086
Поени од реакции
2.030
Па добро, прескап нереална цена ама тоа е моментално нема достапни квалитетни напаѓачи по реални цени.
Јас повеќе бев за ауба па втора опција Мората, трета Белоти...
Како и да е нека ни е со среќа па ќе видиме како ќе тргне...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Според мене голем показател е тоа што Мората го договорија неполни 24 часа откако беше официјализиран новиот договор на Конте. Потпиша нов договор откако го осигурале дека ќе му ги донесат играчите кои он ги сака. И ете го одма наредниот ден Мората. А секако не е тајна дека Конте го сака Мората. Поради него Мората заврши во Јуве претходно, а го сакаше и лани, но овој секако имаше желба да се проба во Реал прво. Мислам дека ја спомнавме и тогаш тука изјавата, ама еве пак што кажа Мората пред некој месец.

upload_2017-7-19_20-13-22.png

Како што пишував пред околу еден месец, од тројцата достапни напаѓачи (Лукаку, Мората, Белоти), мој прв избор беше Лукаку поради ПЛ искуството и конекцијата со Челзи. Мората сметам дека не е далеку зад него, но можеби ќе му треба некое време за да се прилагоди на лигата, па ќе добие и Мичи повеќе минути.
Се повеќе сум иначе убеден дека Мората цело време беше прв избор на Конте, а Лукаку на управата. Затоа и чудни ми беа информациите дека Конте го сакал. А пред да се умеша Јунајтед, немало никакви преговори со Челзи.

Конечно ете ќе се спојат со Конте, па се надевам дека ќе испадне се како што треба. Има доста простор за напредок кај Мората. Плус веќе има искуство во ЛШ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Според мене најдобро излезе и за Челзи, а и за Јунајтед. Мислам дека да беше обратно, ќе стагнираше Мората со Мурињо, а Лукаку би бил само добар. Лукаку и Јунајтед (Мурињо) повеќе си одговараат, а и Конте колку што го имам следено, многу ретко користи сидраш, повеќе сака Мората тип на напаѓач. Ај нека ни е со среќа.
@Донев ако знаеш, зошто го нема Бакајоко во составот за Кина?
Правел нели операција на коленото по крајот на сезоната. Уште не е целосно спремен за тренинзи. А нема никакви точни информации за кога ќе биде спремен. Ќе почекаме Конте да каже.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
super transfer vi e morata, za sistemot na konte poidealen e od lukaku, konte neguva takov stil na igra da mnogu igraci mu postignuvaat golovi, ne se sveduva se na eden igrac od napadot, taka bese i so juve, taka bese i lani so celzi, baska konecno ke ima moznost da go trenira zasto on go dovede u juve, pa istoto leto resi da si zamine i dojde alegri.
Lani bese soliden za minutazata sto ja dobi kaj real, taka da nema zasto da se zali za belgiecot koj seuste ne e ni dokazan na visoko nivo u fudbalov, i na poslednovo evropsko potfrli, definitivno ne vredi za parite koi gi dadoa za nego united.

Kajgana Shop

На врв Bottom