Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ќе биде ептен тешко вечер, овие сигурно цело време ќе се бранат. Освоена е титулата веќе, нема шанси да ја изгубиме, ама најдобро е што побрзо да се осигура, па се надевам дека уште вечер ќе си ја завршат работата. Каква сезона изиграа, после минатата катастрофална...Секоја чест за Конте и играчите, го направија тоа што никој не го очекуваше на почетотот :cuc:

Иначе Педро зема за гол на месецот, за голот против Евертон.

Последно уредено:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
0-1... Strelec Gary Cahill 69 min.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Мене не ми е нешто посебно Траоре. Има експлозивност и брзина други ништо, а и себичен е многу. Не верувам дека е квалитет за Челзи. Ја би некако да им го увалиме за Долберг, ќе биде тоа бомбона бизнис.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Море, титула треба да се освојува, они земале за Траоре коментираат :icon_mrgr:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Вечер киксаме, титула зимаме на Мостот. Тоа е готова ствар се чека Трансфер Виндоус 2018

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Вечер киксаме, титула зимаме на Мостот. Тоа е готова ствар се чека Трансфер Виндоус 2018
0-1 , Gary Cahill, 69 min :D[DOUBLEPOST=1494611383][/DOUBLEPOST]Inache da se shutne Diego Costa i da se zeme rasen shpic i da se vrati Lukaku kako poddrshka u napadot.

Ushte i Alexis Sanchez ako se zeme, dogodina parche kje praime.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Team to face West Brom: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Matic, Fabregas, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

Tonight's subs: Begovic, Zouma, Terry, Ake, Kante, Willian, Batshuayi

L

Löwe

Гостин
Траоре барал минутажа или ќе си бега. Најсериозни за потпис се секако Ајакс и се спомнува цена од 10 милиони. Срамота е ако го испуштиме играчов, посебно ако ни отиде во екипа како Евертон и слични каде ќе добие минутажа и ќе ни бараат 102930123 милиони да го вратиме..
Se soglasuvam skroz so delot za sebicnost. Vcera so Lion gi gledav, i tipot imase 2 sansi kade sto ako podadese edno 90% sansa za gol ke imase negoviot soigrac ama ne tipot morase da sutira. Toa negovo sebicenje mozese za malce da gi kosta finale.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^Едвај чекам за 5 години кога ќе барат место во тимот а ќе биде "Ех, незахвални, наместо да чекаат...наместо да се изборат...тоа е, не ги бива, не дека е до клубот.." :D

Него...Ќе дадеме лагано гол у второ :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.327
Незнам што се палите толку за Лукаку посебично копито немам видено до сега, бетер е од Стариџ само мафта со рацеве зошто топка не му даваат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
ТИТУЛААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Кампионииии батуајииии крккк.
Нека бркаат сеа тотенхем победи

Kajgana Shop

На врв Bottom