Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Заврши што заврши сезонава,в година сакам да се сменат некои работи како на пример во кадарот на играчи тактика итн...

Составот кој сакам да го имаме :

Куртоа

Азпиликуета - Кејхил - Тери/Зума - Шо

????? - Матич

????? - Оскар - Хазард

?????
Прво ортак за Матич.Може и ван Гинкел да биде но најдобро би било да земеме асален некој.
Второ за десно крило не можам да се одлучам
Трето,класа напаѓач.

Измените би биле Чех,Бане,Тери/Зума,лев бек,Рамче?,Лампард,ван Гинкел,Ширле/Вилијан,Лукаку,Торес(како трет напаѓач) и уште 2-3 плус не ми текнуваат сега.

Аут - Луиз,Микел,Ето,Ба.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Реално по мене Фергусон е најдобар тренер, но по него дефинитивно Анчелоти. Бев за Милан кога Анчелоти го водеше Милан (пред тоа не гледав фудбал). Кога си отиде од Милан, станав фан на Челси.:)
Јас сум реален, колку што го сакам Челси, толку не го сакам Мурињо. Не е поентата на си правиме непријатели од своите колеги, нели? Како го пречекаа на Стемфорд, Бенитез првиот натпревар? Лошо?! Нормално.
Па утре ако сака да се врати во Реал, Мурињо, ни таму нема да го сакаат поради последниот коментар, верувам ниту навивачите на Барса нема да го сакаат. Нема да го сакаат ни на Вембли, ниту навивачите на арсенал.... Има една порака т.е. реклама која кружи од ФИФА- респект. Треба да ги почитуваме и противниците и судиите затоа што еден ден можеме и ние да се најдеме во тој противнички состав, но можеби и еден ден ќе станеме судии.
Инаку респект и за тебе, поради оваа права фудбалска опција која си ја одбрала.;)
Се сложувам со тоа дека Мурињо треба со повеќе респект да се обраќа на другите тимови. Ама ако погледнеме од страна на Челзи, секогаш давал изјави за тоа колку го цени и сака клубот дури и кога не ни беше тренер, а поинтензивно сега. Исто и ако се земе во предвид неговото фудбалско знаење,искуство и резултати не заслужува отказ уште првата година (тоа што ти го напиша во првиот пост).

Уште Коста ни фали во тимот и да бидеме најомразен тим од други навивачи. Парите со кои сме го уништиле фудбалот, бусот, муабетите на Мурињо и таман некој карактер како Коста да се заокружи целината. :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Заврши што заврши сезонава,в година сакам да се сменат некои работи како на пример во кадарот на играчи тактика итн...

Составот кој сакам да го имаме :

Куртоа

????? - Матич

????? - Оскар - Хазард

?????
Прво ортак за Матич.Може и ван Гинкел да биде но најдобро би било да земеме асален некој.
Второ за десно крило не можам да се одлучам
Трето,класа напаѓач.

Измените би биле Чех,Бане,Тери/Зума,лев бек,Рамче?,Лампард,ван Гинкел,Ширле/Вилијан,Лукаку,Торес(како трет напаѓач) и уште 2-3 плус не ми текнуваат сега.

Аут - Луиз,Микел,Ето,Ба.
Куртоа е голманиште, ама овој специјалниов ако не го сака ништо не праиме

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Коста е гнаса,радо би останал со Лукаку и Торес отколку да имам играч како Коста во тимот.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Коста е гнаса,радо би останал со Лукаку и Торес отколку да имам играч како Коста во тимот.
И би уживал во трето место и полуфинале ПЛ :)

Our Barclays Under-21 Premier League final against Manchester United will take place on Wednesday 14 May.

The game will be held at Old Trafford, kick-off 7.45pm.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
И би уживал во трето место и полуфинале ПЛ :)

Our Barclays Under-21 Premier League final against Manchester United will take place on Wednesday 14 May.

The game will be held at Old Trafford, kick-off 7.45pm.
И ваму две утакмици се играат, или како ?:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3809244/title/schurrle-accepts-ambassador-award

Донев не се пофалил па еве ја :vozbud: (y)

Куртоа

????? - Матич

????? - Оскар - Хазард

?????
Со ваков тим и КР и Меси да ги земеме преку сила 2ро место во ЕПЛ, 1/2 финале во ЛШ и титула во ФА куп.

Kajgana Shop

На врв Bottom