Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Не би го избрал Торес . Зошто ? - Бидејќи пак даде гол во 1/2 ЛШ :icon_lol: . Незнам човеков ко да е роден за големи натпревари . Се почна против Барса за 2-2 , Бенфика за 1-0 финале , Евертон за 2-1 и сигурно трето место ќе речам и така натаму може да му се најде уште некој важен :icon_mrgr:

H

HoT IcE

Гостин
И ја би го бирал Ба за трета опција, другово аут.
Гоки еве сум :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Не се договаравме ние. Он нешто изгледа сака да каже, не знам зошто го стави истиот аватар. Нека ми пише по пп ако сака :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Сака да каже дека Ширле е сеуште најакиот во Челзи и најдобар иако денес ја акна топката во статива од 4 цм пред голманот :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не се договаравме ние. Он нешто изгледа сака да каже, не знам зошто го стави истиот аватар. Нека ми пише по пп ако сака :D
Да бе, мисли си ти дека се е околу тебе поврзано.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Џабе дискутирате.Ето и Ба ќе го јадат стапот.Торес ќе остане.

ДА СИ ЕБАТ МАТЕР!!!

Па уште Коста ако го земеме не знам...таква гнаса неќам да заигра за нас.,..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Најреално Коста ич го нејќам во тимот , незнам премногу форсиран играч е . Го гледав денес против Леванте само се кара само се нервира се глупира нервозен цело време врие ..... и така натаму .

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.229
Поени од реакции
8.338
Не приметив дека тоа било очекување за наредна сезона. Не се согласувам со тоа. Тоа беше очекувањето за оваа сезона. Наредна одиме на повеќе.
така е одиме следната за 2 место пошто оваа ке завршиме 3 место... Донев за претседател зззззззз

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Најреално Коста ич го нејќам во тимот , незнам премногу форсиран играч е . Го гледав денес против Леванте само се кара само се нервира се глупира нервозен цело време врие ..... и така натаму .
Не, не ти не разбираш Коста играчиште чувајте си го таму Торес хехе гедит? Го спомнувам Торес пошто тие шеги се супер релевантни ? гедит? Бидејќи никој не гледа Ла Лига освен Барса и Реал и нема појма какви шанси промашува Коста ? Гедит? Бидејќи на Резултати.ком не пишува дали некој утнал шанса туку пишува дали дал некој гол (без разлика дали бил од пенал или од 2 сантима пред гол)

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Bi bilo super koga od momentalnite napagaci bi ostanal samo Ba, Eto i Torres metla, a da dojde nekoj klasa napagac i da se vrati Lukaku. No mala e verojatnosta deka Ba ke ostane a Torres ke si odi, iako toa bi bilo najdobro za klubot. Ako ostane Torres ke treba za 1/2 da mu smalat platata(nevozmozna misija) bidejki ke se ostavi povekje prostor za noviot napagac a i za uigruvanje na Lukaku i toj kje e 3 izbor. Ama 100% Torres kje ostane na istata plata i narednata sezona i kje odmara banankata cela sezona.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
така е одиме следната за 2 место пошто оваа ке завршиме 3 место... Донев за претседател зззззззз
Кај го пишав ова?

И не кажувајте кој сакате да си оди само. Кажете кој да дојде ете штом не чини Коста. Еден напаѓач секако ќе се купува. Кој сакате да е тоа ако не е Коста?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мора само да се умре, но не и да се купи Коста- Балашевиќ, Мостар 2ри. Октомври 1997

Kajgana Shop

На врв Bottom