Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
Хазард вс Мурињо што е проблемот сега?
Сега и Хазард ли ке му смета на Мурињо??/

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Исти се бе...најискрено не знам од двеве која е Ширлева.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Прво нека дојде, после ќе пишам колку голови очекувам од него.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.739
Иначе цело време заборавам за Оскар да пишам. Имал некоја повреда и не бил 100% спремен. Затоа и не играше против Атлетико, а изгледа нема ни против Норич да игра, за да не се ризикува пред СП сега.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Throwback Friday

H

HoT IcE

Гостин
Supp guys I'm back.
Тажна прича а? Епи јебига, и најбољи губат. Мечот за среќа не го гледав оти славев и немаше чаше ломим руке ми крваве од туге, ама ептен се изнервирав кога видов на livescore дека Ето влага и прави пенал, откако видов 1-1 знаев дека го јадеме до крајот и само чекав да видиме колку.
За тактики и играчи, како и за Мурињо нема да коментирам. Можеби мечов идел на негова душа, можда не, не ме интересира. Јас останувам на моеот мислење дека Челзи е на вистински пат и верувам 110% во Мурињо и екипа. За транзициона сезона и дебитантска за Моу после камбекот одлични резултати извадивме и јас сум задоволен. Идеме со повисоки цели и очекување во рудна два која почнува од Август.;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.739
Supp guys I'm back.
Тажна прича а? Епи јебига, и најбољи губат. Мечот за среќа не го гледав оти славев и немаше чаше ломим руке ми крваве од туге, ама ептен се изнервирав кога видов на livescore дека Ето влага и прави пенал, откако видов 1-1 знаев дека го јадеме до крајот и само чекав да видиме колку.
За тактики и играчи, како и за Мурињо нема да коментирам. Можеби мечов идел на негова душа, можда не, не ме интересира. Јас останувам на моеот мислење дека Челзи е на вистински пат и верувам 110% во Мурињо и екипа. За транзициона сезона и дебитантска за Моу после камбекот одлични резултати извадивме и јас сум задоволен. Идеме со повисоки цели и очекување во рудна два која почнува од Август.;)
@dragonsky ај објасни го лајкот.

Kajgana Shop

На врв Bottom