Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Летово очекувам големи измени во тимот на Челзи, мислам дека и Анчелоти си заминува.
Како и да е, се најавува голема револуција, кај има чад таму има и огин, да се надеваме дека е така.
Инаку, Абрамович побарал од Анчелоти поголема дисциплина од играчите, и лично тој со помош на советниците ќе вооспоставиле поголема дисциплина во соблекувалната, па се надевам дека со тоа ќе дојдат и подобри резултати и попрофесионално однесување на теренот а со самото тоа поозбилно сфаќање на работата.

F

fantomX

Гостин
Релативно коло досега, само Ливерпул и Сити да не победеа. Како и да е, со многу љубопитност го чекам утрениов дуел, да видиме како и каде стојме моментално.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Вулфс 3-3 Тотнехем. Тоа ми се свиѓа. Утре идеме на победа.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Како успеаја работите да се свртат во наша полза малце? Ако ги тепаме 2та заостанати натпревари, се доближуваме до Манчестер на разлика од само 6 бода, и 11 натпревари за одигрување. Некако пореално изгледа и прво место одколку пред недела дена :)
Само грешка не смее да се допушти ниту една до крај на сезона, а тоа е премногу форсирање. Јас мислам дека е подобро да се фокусираме на ЛШ.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Како успеаја работите да се свртат во наша полза малце? Ако ги тепаме 2та заостанати натпревари, се доближуваме до Манчестер на разлика од само 6 бода, и 11 натпревари за одигрување. Некако пореално изгледа и прво место одколку пред недела дена :)
Само грешка не смее да се допушти ниту една до крај на сезона, а тоа е премногу форсирање. Јас мислам дека е подобро да се фокусираме на ЛШ.
Кои 2 заостанати?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Кои 2 заостанати?
Ете одговори членот над мене. И плус кога сум веќе толку оптимистична, кога ќе ја играме следната со Манчестер, и доколку веќе сме ги тепале овие две, и ги тепаме повторно, тоа ќе биде само 3 бода разлика. :) :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Изгледа утре ке игра Луиз :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Многу сум оптимистички расположен за утрешниот дуел, некако осеќам дека ќе ги стаим во топ Блекпул (иако овој тим ми е доста симпатичен сезонава)! Колово си помина ко подмачкано за нас,али ако утре не победиме се ни е џабе, така да не се радувам многу пред време зошто несакам да се чуствувам ко фановиве на Ман ЈУ. Вчера се скапаа радување дека Арсенал заебал работа, а денес се им се врати ко бумеранг
(иначе ко шо гледам кај нив стандардна атмосфера владее по поразов, па се криви судиите! Ако би немало судии незнам шо друго ќе им биде послем криво, изглеа ќе речат дека нивниот гол бил поголем од противничкиот :) ), така да не би сакал тоа да ни се деси и на нас, затоа си седам мирен до утре вечер!

Позрдав и со господ напред :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Многу сум оптимистички расположен за утрешниот дуел, некако осеќам дека ќе ги стаим во топ Блекпул (иако овој тим ми е доста симпатичен сезонава)! Колово си помина ко подмачкано за нас,али ако утре не победиме се ни е џабе, така да не се радувам многу пред време зошто несакам да се чуствувам ко фановиве на Ман ЈУ. Вчера се скапаа радување дека Арсенал заебал работа, а денес се им се врати ко бумеранг
(иначе ко шо гледам кај нив стандардна атмосфера владее по поразов, па се криви судиите! Ако би немало судии незнам шо друго ќе им биде послем криво, изглеа ќе речат дека нивниот гол бил поголем од противничкиот :) ), така да не би сакал тоа да ни се деси и на нас, затоа си седам мирен до утре вечер!

Ајде цитирај некој што се радуваше на ова?=))
Нешто си помешал,тие се скапаа од радување на нашиот пораз со вас,а верувам и на оној вчера.
Позз:helou:

--- надополнето ---

Ајде цитирај некој што се радуваше на ова?=))
Нешто си помешал,тие се скапаа од радување на нашиот пораз со вас,а верувам и на оној вчера.
Позз:helou:

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Ајде момци идеме на 7+, 17 коефициент :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Тешко да излезе 7+. Најреално ке биде од 2 до 3 гола :)

Kajgana Shop

На врв Bottom