Фан Клуб: Челзи

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
лолллллл :nesvest: ваков кикс не очекував од било кој у одбрана - најмалку од Чех :tapp:

F

fantomX

Гостин
Немав лош збор кажано за Анчелоти, така?

Епа говедо едно гнасно италијанско, лајно едно смрдено, еби си мајката, носи кај шо знајш и не знајш. Доволно ги трпев овосезонските каприци шо ги прајш кои не знам со шо ги заслуживме. Лајно едно никакво.

Толку е овај дуел. корни на тој ко против Интер лани. Со та разлика шо овој пат нема потреба да се чека да влези Калу, работите се јасни уште од почеток дека од Челзи нема ништо денеска.

Лајно едно смрдено италијанско...

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Чиста рака..... сега дадоа на повторена ц ц ц

Едит...
Kакви се само лицата на навивачите кој се дојдени на Стемфорд....... ја па со цел ум ќе ширам тука оптимизам :tapp: !!! Ништо,,, повеќе среќа наредната година
Чао ПЛ
Од Луиз ќе биде играчиште памтите ми збор
KTBFFH

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тоа е тоа.Разочаран сум од поразов.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Судијата отсуди како манијак, буквално ги уништи. Плус и примивте гол од мртовец собран од аутопсија.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Судијата отсуди како манијак, буквално ги уништи. Плус и примивте гол од мртовец собран од аутопсија.
Тоа е и донекаде занемарливо.... ФАКТ и што е ПОБИТНО е дека не одигравме ништо асално.

В

Вори

Гостин
Да ти се помочам во тренерот кој после примен гол увидува и сфаќа дека треба да направи измени и треба да игра со крила односно бочно.
Џабе ви се луѓе засилувања кога имате дебил од тренер на клупа.Гад,гадосан ја пропуштивме шансата да се доближиме до Арсенал и Сити.

Срање,и тоа големо.А,за момент помислив дека нешто се сменило,ама очигледно сум згрешил.

Единствена светла точка на утакмицава е дебито на Давид Луиз.Одличен впечаток ми остави,ко да играл 3-4 сезони во Челзи.Ни се плашеше ниту беше компромисен.Браво дете,сигурен сум дека ќе бидеш боље и од Карваљо.

А,на тој судијата Маринер све најлошо.Како можеше дебилот да не ја види раката на Лукас и очигледниот фаул врз Ивановиќ од Џонсон!
Налет све нека оди,преку кур ми е веќе.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Тоа е и донекаде занемарливо.... ФАКТ и што е ПОБИТНО е дека не одигравме ништо асално.
Не е баш занемарливо со оглед што два пенала значат 2-1 и плус не смееше да му дозволат на оној мртовецот да даде гол, тоа беше чиста топка на Чех.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Не е баш занемарливо со оглед што два пенала значат 2-1 и плус не смееше да му дозволат на оној мртовецот да даде гол, тоа беше чиста топка на Чех.
Се тоа ок ама АКО се случеше.... болдираното е битното :toe:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Ај сеа ќе искочи дека намерно зборам ама реално ниту еден од тие два моменти не беше чист пенал, да можеа и двата да се досудат меѓутоа судијата смета дека не беа доволни...

Посебно за раката, тоа многу малку судии би го досудиле бидејќи беше многу блиску Лукас до тој што ја одби топката а и таа идеше надвор од шеснаестерецот така да мислам дека тука нема што да се буните... требаше судијата ептен да навива за вас за да досуди при тоа пенал пошто ем не беше намерно ем беше шутната топката во него ем идеше надвор од шеснаестерец.

Е сеа за втората ситуација, кога Џонсон го блокираше Иванович тука имаше елементи за пенал и незнам зашто ова не беше пенал кога вчера Њукасл доби два пенала за многу помали контакти... мислам ако идеме по таа варијанта дека секој контакт треба да се санкционира, требаше да биде пенал иначе ако идеме на тоа дали реално беа пенали мое мислење е дека и двата не би требало да се судат.

Работата е што сите судии судат различно и тоа е многу лошо за фудбалот, почнаа премногу грешки да се праат и изгледа треба да се дефинираат правилата за пенали малце подобро бидејќи многу смешни пенали почнаа да се судат а многу пенали кои стварно се не се судат.

Поздрав и не го сфаќајте постов како да ви идам контра.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666
Што и да се каже, ќе биде излишно... Тапа утакмица, нашиве ептен грешеа, ко македонско првенство да глеав. Ливерпул одеа претежно на контри и искористија една од грешките.

Сеа збор-два за судијата. Два пенали не досуди. Првиот беше очигледен, вториот ај може и да пројде таа ситуација. Плус како не му даде на Агер ни жолт за лактот што му го даде на Торес.:toe:

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Првото полувреме само што не заспав од што беше досадно, пречката на Макси Родригез ме расони и пак ми се приспа.
Одбраната многу збунето ми делуваше на моменти а за тоа сведочат и голот и пречката:toe:
Торес ништо не покажа а и Дрогба исто така.
Единствено од кога влезе Давид Луис многу добар впечаток ми остави.

Kajgana Shop

На врв Bottom