Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Конечно и он да даде гол во ЕПЛ. Ајде сега да продолжиме силно и да не дозволиме да примиме гол.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Уф, требаше да улезе ова на Давид Луиз, ќе беше уште еден бразилец шо го истрауматизирал Рејна од слободен удар :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Све е уреду, освен малко глупирање на Луиза ама на тој смо навикнати, све функционира како што треба освен едн дел, не е тешко да се погоди, тој е Торес, у прво полувреме свака топка што дојде до њега е изгубена, човек е изгубен у простор и време, незнам зашто е Ба на клупу ама моментално е 2 класе над плавушу!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ливерпул врска немаат требаше со поголемо водство на полувреме да заминат нашиве.Торес очаен се плаши као пиченце некое. Второ Ба местоТорес и ја добиваме утакмицава, али со Рафа не се знае никад.

H

HoT IcE

Гостин
И ја не знам дали да се читам сериозно со постов што го пишав, ама дефинитивно тактички сме одлично организирани денес од Крофната. Одличен корнер и реализација со глава на Оскар, уште подобра средина од Микел и Рамирес, двајцава нигери не дозволија мува да прелета, Микел коси све пред собом, а Рамирес кои дриблинзи вади алал му вера. Само ми е страв за Бетртан, ждири промаја по лева страна на жалости.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
да им ја ебам мајката у пичка

Kajgana Shop

На врв Bottom