Фан Клуб: Челзи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Во среда играме против Свонси .. Капитал Куп/ Карлинг / Мики Маус/ Милк Куп/ Курац Палац Куп.... Полуфинале е така????

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Во среда играме против Свонси .. Капитал Куп/ Карлинг / Мики Маус/ Милк Куп/ Курац Палац Куп.... Полуфинале е така????
Да. Можеме лесно до трофејот ама некако мислам дека нема да успееме.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Другата двојка е Бредфорд - Астон Вила... Нема да успееме ако сме ќутуци само ...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Решен е Роман да не му дава договор и тоа е тоа, али затоа Торесита ќе го пензионира во Челзи. (y)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И по англиски форуми се песимисти во врска со Лампард...ах Роман,Роман...му немаат крај грешките.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
И по англиски форуми се песимисти во врска со Лампард...ах Роман,Роман...му немаат крај грешките.
Абе нели имаше инфо дека ке му го продолжуваат договорот?

H

HoT IcE

Гостин
Нека му среќен роденденот на Хазард, па да продолжи со одлични игри и асистенции за Челзи.;)

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
КУТНЕР: ЛАМПАРД НЕМА ДА ДОБИЕ НОВ ДОГОВОР
Агентот на Френк Лампард, Стив Кутнер вели дека раководството на Челзи му препорачало на играчот дека нема да добие нов договор по крајот на сезоната.
Последните викенд пишувања говореа дека Роман Абрамович би можел да ги задоволи желбите на фановите и да започне преговори за нов договор со Лампард.
Сепак 34 годишниот фудбалер, кој бил подготвен и на помала плата, добил дознаење дека ќе мора да го напушти Стемфорд Бриџ по крајот на оваа сезона.
’’Претставници на Челзи му го кажаа тоа на Френк во Јапонија, а истото го потврдија и после победата над Евертон.’’ - рече Кутнер.
’’Ништо се нема променето од тогаш. Френк го прифати тоа и сака само да игра што е можно подобро до крајот на сезоната и да биде што е можно поуспешен со клубот што го сака.’’

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе ај едно стручно прашање за фантази фудбал...кој ке биде сега прв напаѓач Ба или Торес, да знам кого да ставам...Ба е логичен избор ама Бенитез уште во времето на Ливерпул беш тврдоглав хазардер.
Никој.
Доста е поефтин Ба, и сигурен сум дека ако добие шанса ќе биде далеку поефикасен од Торес, ама знаеш дека плавушана е во блиски интимни односи со Бенитез па не се знае кој усвари ќе биде прв напаѓач на Челзи. Верувам дека времето ќе го покаже тоа

Туку оф топик, Ба ми е четврти играч од Челзи, не ја играм којзнае колку играта, 1-2пати во месецот правам некои измени, па сеа ми се напраи проблем, треба да исфрлам некој од него, Бане, Азар или Мата :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Јас мислам дека Ба и Торес ке се менњаваат на неколку утакмици,али дека Торесита ке игра во оние поважните(се надевам дека ке ме корегира Рафаленитез). :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ба има повеќе голови од Меси во 2013.

91 goals...we comin' fo you nigga
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 02:10 ---
А да,не ги потценувајте Бредфорд.Арсенал многу добро ги помнат :D