Фан Клуб: Челзи

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Инаку , нз за вас - ама мислам дека одвратнава крофна , пак ќе му дава приоритет на Торес пред Ба ....Spainiards :/

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Се враќа човекот кој ќе ја сврти сезонава на добро - Џуси „муси мадр ин д пуси“ Бенајун

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
^Е дури сега дефинитивно Њукасл ќе отпаднат. :ROFLMAO:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Да не ја запна како стока, туку само да пласираше, сите овие разговори овде, немаше да ги има на форумот.
Много си прав, дечко е тоталан промашај, според мене оваа изгубена утакмица е на негова душа како и финалето во Јапан, како и многу други, и после неми е јасно како може некои членови да пишуваат како тој се оправил имал 7 гола дадено :/

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Кога сме кај Торес ...
Тој потфрли во секоја смисла на зборот . Факт е дека се радуваме на еден добар потег на утакмица и дај Боже гол , вклучувајќи и мене . Мислам дека нема нормален човек што ќе каже дека Торес добро игра се снајде или исплати. Човекот се изгуби од старт , а повременава подобра игра што ја гледаме е само тешење .Зошто златниот е платен 50 милиончиња , за тие пари да кине мрежи , да дава голови , и да го вади Челзи од срање ако е потребно . Го сакав во Челзи , фан сум на Торес ама стварно ме иритира и жал ми паѓа . Повеќе од било кој сакав да успее во Челзи но за тоа нема ни време ни верба . Овој трансфер се покажа како грешка на голема жалост на сите нас .Челзи е гигант , огромни пари се даваат за него кои не се исплатуваат ама никако . Тоа сите го сфативме освен управата со газда Роман :unsure:
Спасот е да се донесе добар напаѓач ете Ба супер трансфер ќе биде ама ни треба бомба , инсистирам на Фалкао мислам е најсоодветен . Ќе видиме уште колку трпение имаме за Торес ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
"Торес е најголема мизерија што мои очи виделе у фудбал." - Ѓорѓе Балашевиќ.
"Управата под итно да им понуди договор на Лампард и на Ешли да не дојдам и да им ебам мамето на сите по ред"-Пауло Коелјо

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
"Управата под итно да им понуди договор на Лампард и на Ешли да не дојдам и да им ебам мамето на сите по ред"-Пауло Коелјо
Изјавата е у стил на Амди Бајрам. :D

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Аи аи аи, гледам тука ругање, шта ти ја знам, кога тепавме со бетер игра од оваа например Норвич и Евертон тогаш сите ги величеа, сега барем изгубивме несреќно и поради Торес кој незнае гол од 2 метра да даде, а како му успева голман да погоди секоја чест, инаку според мене ги надигравме во секој сегмент, само што ова е фудбал и мора да се пребродат и овие мечеви каде што противничка екипа од 2 шута на гол ти дава гол и тепа, и Манчестер и Барселона и Реал и сите губат слични утакмици, затоа што ова што го гледате е фудбал и затоа е и толку популарен...
Инаку Челси има само еден проблем а тоа е Торес( немање на друг напаѓач) и кој кур Лукаку е уште во ВБА?!?!?!?
Што сме надиграле бе пријателе?
Во заби не ставија цела утакмица. Еден сакат Нелсен не им даде на Торес и Марин (кои очигледно и овие се сакати такоџе) да писнат цела утакмица, скоро и да не видов да добијат дуел. Од 20тина корнери, 18 можеби беа расчистени од играчи на кпр. За одбраната скоро и нема потреба да се збори пошто нели примивме гол, кој патем, да бранеше Чех па и не сум сигурен дека ќе влезеше. Мозес прво полувреме скоро не го видов со топка, најверојатно пошто се форсира Марин незнам.

Мата и Хазард и да влезеа порано мислам дека немаше ништо да сменат. Целокупното издание беше бледо, уште од стартот на второ полувреме се виде дека се задоволни и со бод.

Kajgana Shop

На врв Bottom