Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И да така беше , штета не е овај пат ЛШ да не спаси :)
Ама затоа тука е Капитол Уан Куп. Фак јеа.
Прва екипа што освоила Капитол Уан Куп.Фак Јеа.
На крај само со КУК во рака ќе останаме али добро :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Срамота,сега срам ми е надвор да излезам.Под итно да се земе Ба,иако неверувам дека многу ке игра.Ајде да ја истераме сезонава да се пласираме у ЛШ и следната да дојде асален тренер,да го исфрчи губрето и да се земат нови играчи,инаку со Бенитез и Торес не идат далеку.

Член од
25 октомври 2012
Мислења
840
Поени од реакции
1.378
Срамота,сега срам ми е надвор да излезам.Под итно да се земе Ба,иако неверувам дека многу ке игра.Ајде да ја истераме сезонава да се пласираме у ЛШ и следната да дојде асален тренер,да го исфрчи губрето и да се земат нови играчи,инаку со Бенитез и Торес не идат далеку.

Ба дојде,неможи тој наеднаш да стане волшебник и да се отепа голови давајќи.Друго зошто секоа сезона истите трици ги јадиме,и лани ова време по лошата серија ајде ајде од другата сезона нов тренер триста срања,зошто не сваните дека нас ни е потребен само еден асален шпиц,за тренери веќе неможам да коментирам оти ретко кој од нас ги памти сите од ерата на Абрамович.Само ќе замолам ако постои некој трофеен тренер и да му се дади шанса едно барем 2 сезони па да се види што има во него.Преку кур*от веќе од мењавање на тренери и свашта.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Benitez on Cech's injury : 'Two or three weeks. We are quite optimistic.'

--- надополнето: 2 јануари 2013 во 23:53 ---

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
МИЗЕРИИ...УПМ ОД НАЈГЛУПИОТ ТИМ ВО ЕВРОПА ИЗГУБИВМЕ,И ТОА НА ДОМАШЕН ТЕРЕН...СРАМОТА!!!

И ШТО АКО ГО ЗЕМЕМЕ БА ? МИСЛИТЕ ДЕКА ЌЕ ИГРА ? ЌЕ ЈА ГРЕЕ КЛУПАТА ПАК ОВОЈ ШМИНКЕРОТ ЌЕ ИГРА НОНСТОП И ЌЕ ПРОМШУВА ОД ПРЕД ГОЛ....ПА НЕ ЗНАМ ШТО ДА РЕЧАМ БЕ..НЕ СМЕЕВМЕ ДА КИКСНЕМЕ АМА ТОА Е ...ЦЦЦЦЦ КАКО СЕ НЕРВИРАМ ЕЈ........................

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
:facepalm::tapp: Толку за утакмицава, сите зборови се излишни....Лани бар ги тепавме дома, оваа година цел 1 бод со нив од можни 6...и после каде се губеле бодови. Не се секогаш битни оние дерби утакмици....5 бода изгубени со КПР, 2 од Свонси (гол у 87ма, 88ма, кога беше)....требаше да ги тепаме и Ливерпул, реми Фулам, пораз ВБА и Вест Хем....е таму ние губиме бодови, а Јунајтед си ги збира...Јасно ми е дека не може секоја да се тепа ама тука набројав изгубени 17 бода...7-8 да се освоеа од овие и во трка сме за титула...вака...пак ќе се бориме до крај за 3/4 место...се надевам ќе се избориме инаку црно се пишува.

Па уште Чех повреден три недели....кај беше тој фанот, сега сигурно е многу среќен што Чех нема да брани и ќе брани Турбуљ. :)

А да, респект за Рајт Филипс.

H

HoT IcE

Гостин
Тоа е. Ви реков ја уште кога игравме со Евертон дека нема никаква разлика во играта од она на Ди Матео, само што имаме подобра дефанзива, ама и таа не е добра колку што треба да биде. Ова денес е реалната сила на Челзи, минатите мечеви имавме среќа и боси екипи освен Евертон, ама знаеме какви проблеми и среќа имавме со Евертон.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Аи аи аи, гледам тука ругање, шта ти ја знам, кога тепавме со бетер игра од оваа например Норвич и Евертон тогаш сите ги величеа, сега барем изгубивме несреќно и поради Торес кој незнае гол од 2 метра да даде, а како му успева голман да погоди секоја чест, инаку според мене ги надигравме во секој сегмент, само што ова е фудбал и мора да се пребродат и овие мечеви каде што противничка екипа од 2 шута на гол ти дава гол и тепа, и Манчестер и Барселона и Реал и сите губат слични утакмици, затоа што ова што го гледате е фудбал и затоа е и толку популарен...
Инаку Челси има само еден проблем а тоа е Торес( немање на друг напаѓач) и кој кур Лукаку е уште во ВБА?!?!?!?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.897
Поени од реакции
67.549
Аи аи аи, гледам тука ругање, шта ти ја знам, кога тепавме со бетер игра од оваа например Норвич и Евертон тогаш сите ги величеа, сега барем изгубивме несреќно и поради Торес кој незнае гол од 2 метра да даде, а како му успева голман да погоди секоја чест, инаку според мене ги надигравме во секој сегмент, само што ова е фудбал и мора да се пребродат и овие мечеви каде што противничка екипа од 2 шута на гол ти дава гол и тепа, и Манчестер и Барселона и Реал и сите губат слични утакмици, затоа што ова што го гледате е фудбал и затоа е и толку популарен...
Инаку Челси има само еден проблем а тоа е Торес( немање на друг напаѓач) и кој кур Лукаку е уште во ВБА?!?!?!?
Да не ја запна како стока, туку само да пласираше, сите овие разговори овде, немаше да ги има на форумот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Освојување на еден од ФА Куп/Карлинг Куп (зошто да не и двата:icon_mrgr:) + пласман во топ 4 годинава и ке сме на коњ. Па на лето еден ремонт, доведување на 3-4 класа играчи, форсирање на младите на послаби мечеви и нов тренер....

Kajgana Shop

На врв Bottom