Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Срамота воа шо глеаме...катастрофа!!!Па не е нормален овој Анчелоти со тоа тактиките..Го чува Дрогба(со кој памет)!?!И одбраната не ја бидуе...како да неаме одбрана!!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Очајно фалат Лампард и Дрогба :uvo:

A

Auditore

Гостин
Ако е ова шампионски тим, ондак може слободно да продужиме да живееме на стара слава.
Многу слаба игра, одбраната слабо покрива,премногу простор му дозволуваат на Торес а и премногу се брзи за нашата далеку далеку спора одбрана.
Секоја чест покажаа колку се идиоти, а не знам кој му е филмот на Анчелоти да не го стартува Дрогба а импотентниот Анелка да предводник у напад.
Лошо, многу лошо, многу сум разочаран од играта, се надевам на 1 бод од утакмицава али тешка работа, очекувам бункер во второ од Ливерпул.
бтв немавме ни еден шут у голот...:tapp:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
а даворе шо очекуваше??
да тепаме???
да играме силно и агресивно
друг пат така, кога ќе имаме копачи во средината, ебан балет играат, ова личи кога некој боксер ќ те руши од удирање а ти од што си исплашен неможеш да вратиш

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Уште ли го чуваш на клупа Дрогба бе,Анечелоти,копиле едно смрдено ???

В

Вори

Гостин
Што да очекувам од шампионот на Англија и моменталниот лидер во ПЛ?Секако победа против онаков Ливерпул,нормално дека очекувам барем борба,барем игра и шанси.А,не да не се доближиме на гол.
Осудувајте ме колку сакате,зборете што ви душа сака,но ова што го гледам ми ја распарува душата.

И што кој кур дебел еден го чуваш Дрогба на клупа бе?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Катасрофа!
Уште кога го видов Калу,знаев дека ќе не снајде ова...
Не знам што му е филмот на дебелиот...Дрогба на клупа,Калу стартер :tapp:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
не се возбудувајте толку бе нели гледате дека го подмируваме стариот долг

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Што да очекувам од шампионот на Англија и моменталниот лидер во ПЛ?Секако победа против онаков Ливерпул,нормално дека очекувам барем борба,барем игра и шанси.А,не да не се доближиме на гол.
Осудувајте ме колку сакате,зборете што ви душа сака,но ова што го гледам ми ја распарува душата.

И што кој кур дебел еден го чуваш Дрогба на клупа бе?
да да, шампионот минатата година беше челзи,ама ако продолжат вака нема ни ш од шампион да видиме
не се нервирај тое, тенка клупа, еден куп старци, повредени има, да не сакаш да играат како минатата сезона???

В

Вори

Гостин
Да не се нервирам?
Е веруј дека не можам..последен пат солза пуштив кога ни го заби Иниеста последна минута,сега тоа се повторува.
Едноставно не можам да гледам ваков никаков Челзи.
Анчелоти ја поеба утакмицава,баш ме интересира што ќе рече после неа.
Како и да е,само сакам да не попиеме петарда,и да ја зачуваме колку толку честа.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Алооо што ви е една утакмица губите ништо не е страшно први сте у премиер, водите у ЛШ у групата, играте многу убав фудбал... А и ништо не е готово има уште 45 мин.

A

Auditore

Гостин
Излеговме со чудна формација, се надевам дека не е тоа што мислам дека е у позадина, а и ако е се надевам дека земавме добра сума на пари за утакмицава.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Ќе се врати стариот Челзи во второ полувреме. Нема да излезе на терен истиот тим од прво полувреме, слушајте ми го зборот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Анчелоти,копиле едно смрдено да ти ја ебам ќеркати у пичка да ти ја ебам.Копиле едно,човекот кој е ноќна мора за ливерпул го става на клупа,а она цревоно Анелка ми го става у игра ти ебам матер да ти ебам.

САКАМ ДА ВИДАМ ДОБРА ИГРА ВО ВТОРО И ГОЛОВИ ДА НЕ ИСКРШАМ СЕ ШТО ЌЕ МИ ДОЈДЕ ПРИ РАКА !!!

A

Auditore

Гостин
Алооо што ви е една утакмица губите ништо не е страшно први сте у премиер, водите у ЛШ у групата, играте многу убав фудбал... А и ништо не е готово има уште 45 мин.
Не ни треба утеха, и ќе те замолам да не пишуваш.
Уште не е ништо готово,да али сите знаеме како ќе заврши ова.
Плус ова не личи на игра на шампион, туку на второлигаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom