Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Auditore

Гостин
Ајде сеа нека вади од игра Кол и Микел.
Многу се циганчи дебелиов, ако изгуби еден бод немој, поуба шанса од ова за играње за младите нема.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
како оди дечки,немам платено за интернет и споро ми оди, глеам 2-0
добро играме??

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дрогбаа :tv:

--- надополнето ---

Бане:vozbud:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Иванович му појде со головите :)

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
И 17-0 да тепаме, не го можам веќе тимов. Побезволни, понеталентирани играчи немам видено. Дрогба ми ги скина живците, Анелка исто така, иако и двајцата дадоа голови. Единствена светла точка во тимов според мене се Бане (иако и тој некогаш е за критикување) и Алекс. Тие се најборбени играчи и најжелни за игра во моментов во Челзи. За Бане немам зборови, играч и човек за пример. Да успееш од таква средина, да играш за тим како Челзи треба да си многу упорен. Секоја секунда одиграна за Челзи е со љубов и среќа. Не е некое големо играчиште, но неговата љубов и посветеност кон Челзи го прават поголем играч и од Тери на пример. Само напред!

December
4 Sat 15:00 H Everton
8 Wed 19:45 A Marseille
12 Sun 16:00 A Tottenham Hotspur
19 Sun 16:00 H Manchester United
27 Mon 20:00 A Arsenal
29 Wed 19:45 H Bolton Wanderers
Ако во овој месец (само во ПЛ) извадиме 10 бода ќе бидам задоволен. Катастрофален распоред.

A

Auditore

Гостин
Анелка, Дрогба, Стариџ, Какута, Малуда сите по ред на часови кај Бане за реализација.
Браво Бане, еден од ретките кои играат со срце за тимот.
Дајте инфо за нашава игра, не сум во можност да ја гледам утакмицава, гледам продолжуваме со бледа игра.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
За вториов намрштен, за првиот се радуваше ко 2 годишно дете ко ќе му купат лажавче...

В

Вори

Гостин
Чао Бане :vozbud:

Рутинирано.Кога сакаме даваме гол кога сакаме примаме.
Честито нека ни е,следни се Ливерпул.Туку ја сум ќор или тој што ни даде гол беше во длабок офсајд?Ако е така,што кој кур има четврти судија позади гол,кога не виде очигледен офсајд?
Се да му е*ам,не за друго ме обори на Кајгана тип игра. :nerv:

F

fantomX

Гостин
И 17-0 да тепаме, не го можам веќе тимов. Побезволни, понеталентирани играчи немам видено. Дрогба ми ги скина живците, Анелка исто така, иако и двајцата дадоа голови. Единствена светла точка во тимов според мене се Бане (иако и тој некогаш е за критикување) и Алекс. Тие се најборбени играчи и најжелни за игра во моментов во Челзи. За Бане немам зборови, играч и човек за пример. Да успееш од таква средина, да играш за тим како Челзи треба да си многу упорен. Секоја секунда одиграна за Челзи е со љубов и среќа. Не е некое големо играчиште, но неговата љубов и посветеност кон Челзи го прават поголем играч и од Тери на пример. Само напред!
Ако досега не си навикнал, шо да ти кажам? Гледај ги шпанскиве држави. :toe:

Поглем не. Тука негде, апсолутно да.

Анелка, Дрогба, Стариџ, Какута, Малуда сите по ред на часови кај Бане за реализација.
Браво Бане, еден од ретките кои играат со срце за тимот.
Дајте инфо за нашава игра, не сум во можност да ја гледам утакмицава, гледам продолжуваме со бледа игра.
За копилево лабилно ми беше, ко шо го гледам денеска и во саботата со Блекбурн, има напредок околу позиционирањето и воопшто движењето на терен со и без топка. Ама завршницата исто срање ко секогаш.
Другото лабилно мажуле, Какута, има преголема желба за искажување шо преминува во деструкција. Неговиот проблем дефенитивно е во неговата глава, треба Анчелоти сериозно да разговара со него.
МекЕкран и Калу - наши вонземски јаки замени, така и треба да остани очигледно.

В

Вори

Гостин
Ајде бе радујте се,да испишеме 15 страни ко фановите на Манчестер :)

Иначе после вториот гол,дебелиот одма требаше да направи замени да ги внесе младите,ама тој чекаше ли чекаше.
А,го видовте Тери како цело време беше на нозе,довикуваше и се радуваше на секој наш гол?Човекот е ѕвер еј...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
е оваков челзи сакам да го гледам со 27 удари кон голот со брза и течна игра
не би мозел да издвојам поединец бидејки сите играа добро и си ги вршеа задачите много зицери промашивме така да можеше комотно да победиме и со 8-9 гола разлика.секој чест за мекекрен и рамирес беа незаменливи на средината одбраната функционираше перфектно но ми делуваше малку уморно кол требаше анчелоти да го одмори малце но ајде......
секоја чест и за мекекрен стариџ и какута има голема иднина во нив и сега гледам зошто толку дебелипв верува во нив и во право е
играч на натпреварот според мене е иванович
следни се ливерпул и со ваква игра каква денеска приказаа момците лошо им се пишува

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ако досега не си навикнал, шо да ти кажам? Гледај ги шпанскиве држави. :toe:
Немам време за други тимови освен Челзи...

http://goal4replay.com/VideoWatchF.asp?ID=45780&Ln=En
http://goal4replay.com/VideoWatchF.asp?ID=45783&Ln=En
http://goal4replay.com/VideoWatchF.asp?ID=45785&Ln=En

Четвртиот го нема сеуште, ќе го ставам покасно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom