Ако во овој месец (само во ПЛ) извадиме 10 бода ќе бидам задоволен. Катастрофален распоред.December
4 Sat 15:00 H Everton
8 Wed 19:45 A Marseille
12 Sun 16:00 A Tottenham Hotspur
19 Sun 16:00 H Manchester United
27 Mon 20:00 A Arsenal
29 Wed 19:45 H Bolton Wanderers
Ако досега не си навикнал, шо да ти кажам? Гледај ги шпанскиве држави.И 17-0 да тепаме, не го можам веќе тимов. Побезволни, понеталентирани играчи немам видено. Дрогба ми ги скина живците, Анелка исто така, иако и двајцата дадоа голови. Единствена светла точка во тимов според мене се Бане (иако и тој некогаш е за критикување) и Алекс. Тие се најборбени играчи и најжелни за игра во моментов во Челзи. За Бане немам зборови, играч и човек за пример. Да успееш од таква средина, да играш за тим како Челзи треба да си многу упорен. Секоја секунда одиграна за Челзи е со љубов и среќа. Не е некое големо играчиште, но неговата љубов и посветеност кон Челзи го прават поголем играч и од Тери на пример. Само напред!
За копилево лабилно ми беше, ко шо го гледам денеска и во саботата со Блекбурн, има напредок околу позиционирањето и воопшто движењето на терен со и без топка. Ама завршницата исто срање ко секогаш.Анелка, Дрогба, Стариџ, Какута, Малуда сите по ред на часови кај Бане за реализација.
Браво Бане, еден од ретките кои играат со срце за тимот.
Дајте инфо за нашава игра, не сум во можност да ја гледам утакмицава, гледам продолжуваме со бледа игра.
Немам време за други тимови освен Челзи...Ако досега не си навикнал, шо да ти кажам? Гледај ги шпанскиве држави.