Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Никако Кака...не ни требаат истрошени материјали.Зедовме еден таков(Бенајун)и сега нема да го видиме до Мај месец.
Овој па бетер од него е.Една повреда и џабе фрлени пари.
Можеме ако веќе планираме играч везњак или полушпиц да тргнеме по Џагоев или Пјаниќ,арно ама ова се само пусти желби мои.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Убаво кажал Дрогба. Сите конкуренти можат да го загрозат Челзи, само ако Челзи им го дозволи тоа. Да се надеваме дека нема! :salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ја гледав утакмицата,го гледав дербито Милан - Реал Мадрид.За играта не можам да коментирам,ама гледам позитивни коментари на фан клубов.Па и чим веќе тепавме на Лужники со 2-0 мислам дека и се предвидуваше оваа победа.Победа се предвидуваше,ама не волкава голема.Гледам кои играле во составот,дебелиот играл со првотимци што се вика,се имале млада крв на клупа.Се надевам дека добро се прикажале во добро светло МекЕкран,Даниел Стариџ и Какута.Инаку гледам Дрогба дал гол денес од пенал,добро е тоа,колку толку да му се врати самодовербата,дека на 3-4 меча немаше постигнато гол.Анелка хаха,од потешка позиција ќе даде гол,а празен гол ќе утне.Бане хет трик за малце да си ибе векот.ЅВЕР.

Мислам дека толку е нашата приказна од лигата на шампионите по фазата по групи,4 победи од 4 меча,гол разлика 12 - 2,први на табела со 12 бода,6 повеќе од Марсеј.Работата е и повеќе од завршена.Само да чекаме да видиме со колку комада Жилина ќе си оди од Стемфорд Бриџ.Се зезам,на овој меч јас би ја пуштил цела млада академија на Челзи.А се надевам дека тоа ќе го направи и дебелиот и дека ќе видиме играчи на Челзи кои досега не сме ги виделе,17,18 годишњаци,тинејџери.Мислам дека треба да се направи тоа.Да нема ни еден првотимец на мечот со Жилина.ОК,за Лига на Шампиони завршивме работа.Ако знае некој да ми каже што е тоа како беџ на официјалната страница на Челзи одма го има до амбелмот,еден како црвен беџ,го носат во декември скоро сите тренери во премиер лигата,не знам приметив и лани го имаше закачено на капутите на сите скоро тренери.

Следен меч, Ливерпул на Енфилд Роуд на 7-ми ноември во 17 часот.
Беџот е нешто како у сеќавање на сите војници што загинале за Англија у светските војни и друго :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
В

Вори

Гостин
Убава замисла нема што,но има проблем што има членови од други градови,па тоа треба да се среди како што треба.Не е интересно ако играат само скопјаните нели?:)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
F

fantomX

Гостин
Ме нервира фактот што играчиве немаат врска и разочаран сум од односот плата/придонес. Точно дека Челзи секогаш играл динамичен, агресивен и директен фудбал. Затоа и го сакам Челзи, мразам тимови (и општо фудбал) што пимплаат и само држат топка. Но немој овој тим и неспособноста на Анелка и Дрогба (на моменти), да ги споредуваш со тандемот Зола- Фло. Или пак во поново време, тројката Робен-Даф-Дрогба.
Шо сакаш да ти кажам? Од лакрдијата против Интер минатава сезона немам шо појќе да кажам, освен дека овај играчки кадар е послаб и од тој кој ја „изигра“ таа лакрдија. Нема потреба појќе да трубам за тоа. :toe:

Конечно, и тој да помина поке од сезона две во еден тим.... Од ПСЖ, Арсенал, Реал Мадрид, Болтон, се по сезона две... Еве кај вас, изгледа најубо се снајде :)

Честито победа
Абе ѕвер, кој е ко Анелка, блазе си ни.

Добро, да, им фали борбеност, но тоа е нешто кое може да се подобри и да се усоврши! А за тоа дали ќе се снајдат, тоа никогаш не се знае!
Не им фали борбеност, туку снага.

--- надополнето ---

Зошто сериозно го почитувам AC Milan?
http://sportski.mk/statija/5509
Имаат (додуша, можи да е „имаа“) страст за таа глупа Лига на Шампиони, за разлика од овие копитариве наши, кои имаат опсесија и комплекс.

В

Вори

Гостин
И Челзи да освои сигурен сум дека и Роман ќе спие со пехарот :)

В

Вори

Гостин
Има секогаш некој што се издвојува.И во Милан нема секогаш победници и играчи кои гинат на терен.Но,повеќето беа такви и затоа Милан жареше и палеше во Европа пред некоја сезона.
И не е потребно Анелка да има победнички менталитет ако имаат другите.Тери,Лампард,Чех,Дрогба,Ивановиќ,Есиен,Кол,Алекс...сигурен сум дека сите овие умираат да освојат трофеј во ЛШ.

F

fantomX

Гостин
Има секогаш некој што се издвојува.И во Милан нема секогаш победници и играчи кои гинат на терен.Но,повеќето беа такви и затоа Милан жареше и палеше во Европа пред некоја сезона.
И не е потребно Анелка да има победнички менталитет ако имаат другите.Тери,Лампард,Чех,Дрогба,Ивановиќ,Есиен,Кол,Алекс...сигурен сум дека сите овие умираат да освојат трофеј во ЛШ.
И јас умирам од желба да освојам ЛШ, ама видиш, не сум ни фудбалер прво. Не барам желба, барам менталитет. А болдираниве, секоја им чест за вештините, ама менталитет немаат. За Лампард се думам, ама и тој во групава ќе оди. Тери е лабилен од пред две години од Москва, веќе не знам кај да го клам. Иванович не знам уште, ама четвртфиналето со Ливерпул е еден поштен плус за него.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Очекувам горилово да распали со Ливерпул.
Секад му биле,се и ќе му бидат редовни пациенти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom