- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Момчето е супер талент нема што за 2-3 сезони најдоцна ќе го носи бројот 8
Не ја гледав утакмицата, ама според видеово малиот има страшно добар преглед на играта, дриблинг и техника. Ме изненади, искрено
Море Есиен по потреба знае да биде и крајно креативен иако игра задни везен т.е DM, Знае он да одигра и офанзивно али сепак ќе ни фали вистински плејмејкер, Е тоа е она што јас цело време го трубам дека на челси му е потребен само уште еден креативец и би бил идеален тим, други засилувања воопшто не се потребни!!!
--- надополнето ---
Ко шо напишав на претходната колумна на мојот блог моја желба е Гуркуф, зашто баш он накратко имам образлужено како што реков на блогот, али он веќе замина во Лион па неверувам дека оваа моја желба во иднина ќе се оствари
Голман - резервен, плејмејкер, напаѓачЕ да и на голманската позиција треба да се засилиме под итно, коа ќе се повреди Чех имаме големи проблеми, а шо се однесува до среднит ред како што погоре наведов потребен ни е еден офанзивен плејмејкер нишо више!!!
Значи минимум три недели за Бенајун и Калу. За Лампард не се знае точно.Petr Cech, Branislav Ivanovic, Alex, John Terry, Ashley Cole, Michael Essien, John Mikel Obi, Ramires, Nicolas Anelka, Didier Drogba and Florent Malouda are the 11 he has chosen to maintain our 100 percent Barclays Premier League record, with Frank Lampard still absent following hernia surgery.
'There is no news, he is not 100 percent so we don't want to take a risk, we need to have him 100 percent so we need to have more time to be fit,' Ancelotti said as he referred to the England midfielder. Also missing will be Yossi Benayoun and Salomon Kalou, who the manager expects to be sidelined for three weeks.