Capitano
...
- Член од
- 24 октомври 2007
- Мислења
- 1.344
- Поени од реакции
- 137
Му заврши позајмицата во Твенте.Штох ке го вратиме или... ?
Пред некој ден го бараше Галатасарај за околу 2.5 милиони.
Му заврши позајмицата во Твенте.Штох ке го вратиме или... ?
Па Красич мислам дека веќе потпиша за Јуве.јас сакав да останат џо и балак ги гледав како легенди во тимот затоа што секој натпревар што го играат го даваа максимумот од себе ,посебно балак никогаш не се откажуваше али тоа е имаме дебилна управа излгледа.
Како засилувања ги сакам красиќ,швајни и џеко ама една работа е јас што сакам друга работа е што се може,красиќ најверојатно у јувентус , џеко најверојатно во милан иммам некогаја надеж само за швајни али и тој тешко да го напушти баенр.
И балак и џо каде сакаат нека одат само да не одат во тотенхем највеќе го мразам од сите екипи во англија.
Муабетот беше дека Торес многу е веројатно дека ќе дојде во Реал или Барса (кога пишував во моментот не ми текна дека пред Ливерпул играше во Атлетико) ноу харт филингсКажими по која логика сметаш оти Реал ке го пушти Бензема ? Го купија 40мил, "изигра" една сезона, има 21 година и поради една лоша сезона ти заклучи оти тој си оди ? Не бе машко.. Бензема ке си добие шанса наредната сезона, тек тогаш ако не се покажи во вистинско светло тогаш можи да зборуваш за трансфер. Сеа не.
Или па ако гледаме и од друга страна, за колку би го купиле вие Бенз? Купен 40, парите за трансферот не се оправдани. Колку би платиле? 50,60 ? Нема логика.
П.П.С. Туре во Сити
П.П.П.С. Ќе го сисаме летово
П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај се видело да се прави чистка, а да се нема обезбедено ни 1 ново засилување жити се
-ова од агентот на Туре."Everything has changed with City, because they talk a lot but then afterwards they don't appear to be a rich club but rather a bankrupt one."