Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Цела управа на Челзи треба да се отпушти,ова е срамота што се прави..
Дозволија Кол да замине па сеа и Балак срамота:nerv::toe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
За Кол се знаеше дека си оди, очекувано беше. Ама Балак требаше да остане. Човекот ќе играше и за помалце пари само за да остане во Челзи.

Важно Анелка ќе остане. :nesvest:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Балак бил изненаден и шокиран кога му рекле дека Челзи не сака да го продолжи договорот. Он сакал да се сложи и за помала плата. Ова со глупиве потези на управата , може и да значи дека Абрамович стварно ќе прави реконструкција на тимот.

В

Вори

Гостин
Сега сум сигурен дека ќе земеме засилувања.
Само дали ќе бидат доволно квалитетни тоа ќе видиме...

Паметот ми оди на Агуеро,Швајни и Бенајун.

Клик!

Со две раце би го пречекал!

А,тој Керол од Њукасл викаат дека е огромен талент,плус англичанец е.Ја би го зел,ама ако го земеме него,тогаш опростите се од некој докажан и добар напаѓач.

Иначе едно големо фала за Балак,Кол и Белети.

Балак беше ѕвер,памтам кога дојде ептен се радував.Се најдобро во понатамошната кариера..
Ќе го памтам по тоа што беше пргав копач,и мама им ебаваше на другите.

Џо Кол исто така беше ѕвер.Ама повредите си го направија своето...Се надевам дека нема да оди во Манчестер,зошто би бил ептен педерски потег да се оди во ривалскиот клуб..искрен да бидам,па и не му личи црвениот дрес.:pipi:. Кога сме кај Манчестер ќе го памтам по голот со пета ланската сезона,и голот за 3-0 на Мостот пред едно 4 сезони.

Белети....не го сакав од кога дојде,плус играше во Барселона.
Али имаше некои светли денови.
Голот против Виган мислам,од 242424 метри,голови со Тотенхем..
Али човекот беше таков.Или ќе ја реши или ќе ја испосере.За жал повеќе го правеше второто.

Тоа е тоа...

Ги очекувам Агуеро и Швајни....од Ди Мариа веќе се откажав,а Бенајун е завршена работа..
После светсково ќе напрајме ршум на трансфер пазарот(хаха).

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
јас сакав да останат џо и балак ги гледав како легенди во тимот затоа што секој натпревар што го играат го даваа максимумот од себе ,посебно балак никогаш не се откажуваше али тоа е имаме дебилна управа излгледа.
Како засилувања ги сакам красиќ,швајни и џеко ама една работа е јас што сакам друга работа е што се може,красиќ најверојатно у јувентус , џеко најверојатно во милан иммам некогаја надеж само за швајни али и тој тешко да го напушти баенр.
И балак и џо каде сакаат нека одат само да не одат во тотенхем највеќе го мразам од сите екипи во англија.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
јас сакав да останат џо и балак ги гледав како легенди во тимот затоа што секој натпревар што го играат го даваа максимумот од себе ,посебно балак никогаш не се откажуваше али тоа е имаме дебилна управа излгледа.
Како засилувања ги сакам красиќ,швајни и џеко ама една работа е јас што сакам друга работа е што се може,красиќ најверојатно у јувентус , џеко најверојатно во милан иммам некогаја надеж само за швајни али и тој тешко да го напушти баенр.
И балак и џо каде сакаат нека одат само да не одат во тотенхем највеќе го мразам од сите екипи во англија.
Па Красич мислам дека веќе потпиша за Јуве.

В

Вори

Гостин
Челниците на Јувентус биле во Москва,да го комплетираат трансферот на Красиќ,така да ништо од него.
Моите желби ги имам кажано,дали ќе ми се исполнат ќе видиме.

Плус може ќе налетаме на некоја сензација на светсково и ќе ја земеме,ништо не се знае.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Нааароде народеее, чууууујте и почујтееее.....
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8061:-51-&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
А да си го стаеме Дрогба на трансфер листа, и да си земеме 102 милиони, а? :)

Кажими по која логика сметаш оти Реал ке го пушти Бензема ? Го купија 40мил, "изигра" една сезона, има 21 година и поради една лоша сезона ти заклучи оти тој си оди ? Не бе машко.. Бензема ке си добие шанса наредната сезона, тек тогаш ако не се покажи во вистинско светло тогаш можи да зборуваш за трансфер. Сеа не.

Или па ако гледаме и од друга страна, за колку би го купиле вие Бенз? Купен 40, парите за трансферот не се оправдани. Колку би платиле? 50,60 ? Нема логика.
Муабетот беше дека Торес многу е веројатно дека ќе дојде во Реал или Барса (кога пишував во моментот не ми текна дека пред Ливерпул играше во Атлетико) ноу харт филингс :)

Балак бе ееееј, Балак. Се согласи човекот за пониска плата, и глупациве пак го отфрлија.
Баш би сакал да оди во Манчестер или Ливерпул (мразам шо го кажувам ова) и да ни го ископа пола среден ред, за да видат овие од управата шо играч пропуштија. И сеа ако има тепачка, кој ќе се тепа за нас :( Дрогба и Тери :( ок де и Алекс и Бане се крупнички... И Анелка има широки рамења. И Калу е црн :icon_mrgr

П.С. Даворе, Челзи ќе направи обид од 25м за Швајнштајгер :)
А дали ќе прифатат таа сума (читај, нема да ја прифатат) и дали ќе се договорат со швабите за едно 30-35м тоа е друго. А дали ќе сака да дојде Швајнштајгер тоа е трето.

П.П.С. Туре во Сити

П.П.П.С. Ќе го сисаме летово

П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај се видело да се прави чистка, а да се нема обезбедено ни 1 ново засилување жити се

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Ако дојде Швајнштајгер ќе се реши проблемот со средниот ред и мислам дека Челзи токму тука треба да покажат најголем интерес и да го доведат овој играч и 35м да дадат вредат за него..
За Балак немам коментар,човекот прифати и помала плата за да остане во Челзи и пак го шутнаа а спорд мене не требаше,на него треба да се угледаат многу играчи особено на неговата пожртвуванот и борбеност за тимот..
Бенајун ? Според мене тоа ти е пропала инвестиција,на Кол може само вода да му носи,ако дојде во Челзи се надевам на добри сезони во кои ке постигне нешто..
По интернетов се вртат разни стории за Рамос,тој е добар фудбалер и секој би сакал да го има во свој тим но на нас не ни треба таков играч веќе ги имаме ивановиќ и босингва на таа позиција(онај фереира не го ни рачунам).
Агуеро ? Ова дете е голем талент во тоа не треба да сумњаме,али дека му е дигната цената тоа е вистина + ако прави трансфер ке прави во Ман.Сити по фацата се гледа дека е по пари..
Мислам дека е редно да почне да се дава шанса на помлади фудбалери кои ке сакат да се докажат(Сточ,Какута,Брума,Стариџ),Барселона многу време функоционира така и сите гледаме каков фудбал игра..
Исто така мое мислење е дека треба по секоја цена да се доведат Дривер и Карол и двајцата се докажани таленти..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
П.П.С. Туре во Сити

П.П.П.С. Ќе го сисаме летово

П.П.П.П.П.П.П.П.П.С Кај се видело да се прави чистка, а да се нема обезбедено ни 1 ново засилување жити се
"Everything has changed with City, because they talk a lot but then afterwards they don't appear to be a rich club but rather a bankrupt one."
-ова од агентот на Туре.:toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
КРАЈНО РАЗОЧАРАН СУМ ЗА БАЛАК,ОМИЛЕН МИ БЕШЕ ВО ЧЕЛЗИ

НЕКА СЕ ЕБАТ УПРАВА !!!!

--- надополнето ---

:toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само едно е јасно...Се ќе биде многу појасно после светското првенство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom