Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Па преку курац од такви мислења како на RealMashinennn.Па образложи зошто мислиш така а не к*ро ми е завртан на десната страна мислам дека ке изгубиме од Стоук стануваш во нед. и гледаш на десната страна ааа добро е нерешено вадиме.БОГ ДА ЧУВА

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Зошто бе да изгубиме од Стоук?

F

fantomX

Гостин
Јас не знам шо ќе напрајме со Стоук, ама знам зошто некој можи да е песимист.

Играме со, заедно со Виган, најкопачката екипа во лигата. А кај нас ги нема копачите на средината, Есиен и Оби Микел; Тери назад; а најголемиот копач од сите, Дрогба, игра со повреда и јас се сомневам дека ќе стартува утре и воопшто до крајов на сезонава. Останува само Балак и Алекс, што значи дека можеби е претерано песимистички да се кажи пораз, ама тешки маки со уште потешка победа е најоптимистичка варијанта.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Кој да ти го даде Пато?:)
Кој ми го даде Анчелоти :pipi:

ја сум за агуеро,пато,џеко.
Ти можеш за Реал да си пишуваш таму а не овде.Ебате навивачите со 15 тима.Уште потпис од Милан и таман ќе бидеш.

Играме со, заедно со Виган, најкопачката екипа во лигата. А кај нас ги нема копачите на средината, Есиен и Оби Микел; Тери назад; а најголемиот копач од сите, Дрогба, игра со повреда и јас се сомневам дека ќе стартува утре и воопшто до крајов на сезонава. Останува само Балак и Алекс, што значи дека можеби е претерано песимистички да се кажи пораз, ама тешки маки со уште потешка победа е најоптимистичка варијанта.
Песимистички фан клуб како да сме станале:tapp:
Јесте ни фалат Есиен,Микел,Бане,Ешли плус Дрогба со повреда се мачи ама тоа не ни дава право да бидеме толкави песимисти.Јунајтед (два пати) Арсенал(два пати) уште Ливерпул и 6 од 6 ќе имаме:helou:

Бензема или Пато.Агуеро почна да го удира славата вглава:wink:
И да Стоук се копачи и Виган исто ама мора да ги победиме!

Блуе ис Тхе Колор!:back:

F

fantomX

Гостин
Песимистички фан клуб како да сме станале:tapp:
Јесте ни фалат Есиен,Микел,Бане,Ешли плус Дрогба со повреда се мачи ама тоа не ни дава право да бидеме толкави песимисти.Јунајтед (два пати) Арсенал(два пати) уште Ливерпул и 6 од 6 ќе имаме:helou:

Бензема или Пато.Агуеро почна да го удира славата вглава:wink:
И да Стоук се копачи и Виган исто ама мора да ги победиме!

Блуе ис Тхе Колор!:back:
6 од 6 ќе ми користи само ако од ко би го победиле Виган, славам.
Инаку ќе има само уште една голема причина плус за и така еопходната „сериозна ревизија и прочистување“ на оваа екипа.

Бензема е одамна удрен „в глава“ од славата, иако многу го сакав во Челзи. Сега не. Значи Пато остана....

Па на сите им е јасно дека мора да се победи на трите до крај, Манчестер Јунајтед не прај кикс појќе, можеби ќе се намачи со Сандерленд, ама нема да киксни. Што значи дека муабетот дека „мора да победиме“ е веќе излишен, излитен.

Колку 16ти мај можи да биди црн за Роман Абрамович... :icon_mrgr
http://www.cfcnet.co.uk/2010/04/21/the-ultimate-nightmare-scenario-for-roman/

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Манчестер 2 пати , Арсенал 2 пати и Ливерпул еднаш. Можда му лежат на Анчелоти вакви екипи. А тоа што сме на +1 е поради други екипи , како Тотенхем , Евертон и Сити.

Абе и со Виган пораз а? Само песимизам знаеш да шириш? Ако стварно мислиш така , образложи , а не само да збориш тука. Или предвиде дека пораз не очекува?
Сезоната е 40 натпревари, не 6

Многу шириш песимизам..На живци ми газиш.:smir:

Добро бе добро...Иди откажи се ебате...Оди гледај ги педерине од Јунајтед како се лапаат по постигнат гол..Толку верба да се немало еј...ццц
Мали олади малку

Е дајте де, добијте ја војната

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Сезоната е 40 натпревари, не 6
38. А ако го победиме Ливерпул , и добиеме 6/6 натпревари протв ланската голема четворка и притоа освоиме ПЛ , Челзи ќе стане првиот тим во историјата на ПЛ , што во годината кога станал шампион ги победил сите тима од големата четворка 2 пати.

F

fantomX

Гостин
38. А ако го победиме Ливерпул , и добиеме 6/6 натпревари протв ланската голема четворка и притоа освоиме ПЛ , Челзи ќе стане првиот тим во историјата на ПЛ , што во годината кога станал шампион ги победил сите тима од големата четворка 2 пати.
Мене ми е доволно прв English Double во клупската историја.... :je:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48

Тоа е веке мислење и убаво образложено зошто може да кикснаме, а не некој имам осет оти ке кикснаме и толку...

F

fantomX

Гостин
Еве ја и најзначајната вест денеска...
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/premierleague/chelsea/7625870/Chelsea-will-promote-five-academy-players-next-season-reveals-Carlo-Ancelotti.html

"The only sure thing will be that next season there will be five academy players in the squad. Some players will maybe move on. It's not because we don't have the money, it's because we want to give strength to our academy. We have very good young players and this is the time to put them in the squad for next year."
Asked whether the supporters would be happy if – with Manchester City aggressively trying to recruit Fernando Torres – no star names were signed, Ancelotti hinted this would not be the case.
"They'll be happy if Chelsea win the title and the FA Cup," he said "After that, they will see some new players in the future. The most important thing is that they don't have the desire to see a new coach."
:icon_mrgr

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кинг :vozbud::vozbud:

О лајкит лајкит :vozbud:

Статус