Давор, место да го напаѓаш човекот, треба да се зачлениш (а и сите останати) да му помогнеш (помогнеме) да имаме добар сајт за Челзи во Македонија. Тоа е првиот официјален сајт на некој клуб во Македонија. После тоа почнаа Баерн, Интер, Манчестер итн. Таму сите помагаат, се гордеат со нивниот сајт, а ти го напаѓаш човекот. Мислам дека не е ОК, а ти како сакаш...^^^^^^^^^^
Брат,ама стануваш досаден.Наместо да ми постираш информации кои веќе ги знаеме и кои се стари неколку дена,подобро земи напиши некое мислење,одколку да не труеш со твојата страна за Челзи.Ај молимте не напнуај...:smir:
Токму така, се согласувам со тебе.:smir:Давор, место да го напаѓаш човекот, треба да се зачлениш (а и сите останати) да му помогнеш (помогнеме) да имаме добар сајт за Челзи во Македонија. Тоа е првиот официјален сајт на некој клуб во Македонија. После тоа почнаа Баерн, Интер, Манчестер итн. Таму сите помагаат, се гордеат со нивниот сајт, а ти го напаѓаш човекот. Мислам дека не е ОК, а ти како сакаш...
Како прво не можам да влезам на страната.Тоа како прво.Давор, место да го напаѓаш човекот, треба да се зачлениш (а и сите останати) да му помогнеш (помогнеме) да имаме добар сајт за Челзи во Македонија. Тоа е првиот официјален сајт на некој клуб во Македонија. После тоа почнаа Баерн, Интер, Манчестер итн. Таму сите помагаат, се гордеат со нивниот сајт, а ти го напаѓаш човекот. Мислам дека не е ОК, а ти како сакаш...
Епа затоа треба да се зачлениш, за да помогнеш да стане како оној на Интер, а и подобар! Сфаќаш? Не може сам elementiX (и John Galt мислам дека е член). Јас немам време, инаку радо би помогнал околу креирањето на еден добар сајт за Челзи во Македонија... :smir:Како прво не можам да влезам на страната.Тоа како прво.
Како второ,тој само ги пренесува информациите на сајтот,од другите медиуми,значи не измислува топла вода.
Да е сајтот налик на оној од Интер,тогаш ќе се зачленам со две раце,вака мање-више.:smir:
^^^^^^^^^^
Брат,ама стануваш досаден.Наместо да ми постираш информации кои веќе ги знаеме и кои се стари неколку дена,подобро земи напиши некое мислење,одколку да не труеш со твојата страна за Челзи.Ај молимте не напнуај...:smir:
Претпоставувам дека и ти си дел од сајтот,или дотичниот ти е другар па сеа го браниш.Ни те спомна некој тебе,ни те замеша.Не ми е јасно што скокаш безврска.Давор многу лупаш напати. Остави ги луѓето што сакаат нека пишуваат што сакат нека постираат во врска со Челзи... па нели е ова фан клуб за Челзи. Респект за твоите постови ама пола од нив ти се кај што се караш со некој од форумов или тупиш и го пцуеш цел тим сосе управа кога ќе изгуби Челзи. Спортски поздрав