Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нeшто ко Рома е изгледа залепен на тело :)

В

Вори

Гостин
^^^^^^^^^^

Брат,ама стануваш досаден.Наместо да ми постираш информации кои веќе ги знаеме и кои се стари неколку дена,подобро земи напиши некое мислење,одколку да не труеш со твојата страна за Челзи.Ај молимте не напнуај...:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
^^^^^^^^^^

Брат,ама стануваш досаден.Наместо да ми постираш информации кои веќе ги знаеме и кои се стари неколку дена,подобро земи напиши некое мислење,одколку да не труеш со твојата страна за Челзи.Ај молимте не напнуај...:smir:
Давор, место да го напаѓаш човекот, треба да се зачлениш (а и сите останати) да му помогнеш (помогнеме) да имаме добар сајт за Челзи во Македонија. Тоа е првиот официјален сајт на некој клуб во Македонија. После тоа почнаа Баерн, Интер, Манчестер итн. Таму сите помагаат, се гордеат со нивниот сајт, а ти го напаѓаш човекот. Мислам дека не е ОК, а ти како сакаш...

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Давор, место да го напаѓаш човекот, треба да се зачлениш (а и сите останати) да му помогнеш (помогнеме) да имаме добар сајт за Челзи во Македонија. Тоа е првиот официјален сајт на некој клуб во Македонија. После тоа почнаа Баерн, Интер, Манчестер итн. Таму сите помагаат, се гордеат со нивниот сајт, а ти го напаѓаш човекот. Мислам дека не е ОК, а ти како сакаш...
Токму така, се согласувам со тебе.:smir:

В

Вори

Гостин
Како прво не можам да влезам на страната.Тоа како прво.
Како второ,тој само ги пренесува информациите на сајтот,од другите медиуми,значи не измислува топла вода.
Да е сајтот налик на оној од Интер,тогаш ќе се зачленам со две раце,вака мање-више.:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Како прво не можам да влезам на страната.Тоа како прво.
Како второ,тој само ги пренесува информациите на сајтот,од другите медиуми,значи не измислува топла вода.
Да е сајтот налик на оној од Интер,тогаш ќе се зачленам со две раце,вака мање-више.:smir:
Епа затоа треба да се зачлениш, за да помогнеш да стане како оној на Интер, а и подобар! Сфаќаш? Не може сам elementiX (и John Galt мислам дека е член). Јас немам време, инаку радо би помогнал околу креирањето на еден добар сајт за Челзи во Македонија... :smir:

В

Вори

Гостин
Нека почне да пишува сопствени анализи,свои видувања за утакмици,за играчи,за се што е поврзано со Челзи,но не е да е copy-paste од goal.com и остали срање сајтови,тогаш ја пак ќе речам,со две раце ќе му помогнам за сајтот.Ќе пишувам и ја,со цел да стане како оној на Интер,дотогаш...

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
^^^^^^^^^^

Давор многу лупаш напати. Остави ги луѓето што сакаат нека пишуваат што сакат нека постираат во врска со Челзи... па нели е ова фан клуб за Челзи. Респект за твоите постови ама пола од нив ти се кај што се караш со некој од форумов или тупиш и го пцуеш цел тим сосе управа кога ќе изгуби Челзи. Спортски поздрав

A

Alexander Nevsky

Гостин
Абе Арсенал го сисна вчера:pos2: Викаше татко ми чисти кец е ја не упорен ќе тепа Арсенач ЛоЛ...Сега се на нас и дел на судиите да не ја сјебат сабота:nenene: Ако играме на ниво ќе ги тепаме само оној Гомез да не се повмпири.До душа ако нека се помвмпири ама под услов и Дрогба исто:tv: Мачестер сабота или икс или губи друго не ми се верува. А ние имаме позитивен скор со тотенхем баш правев аналзија со сите екипи во преимиер лигата што сме со нив имаме 20 и неколку победи и само 2 или 3 порази(не ги рачунам тие во куповите) Така да победи против Тотенхем и Стоке после ни ја завршуваат 90 посто од работата.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
1.931
ако некој може да не поебе сезонава за титулата тоа е тотенхем.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Новиот дрес е за никаде.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
На Дрогба многу грдо му стои....:toe:

В

Вори

Гостин
Давор многу лупаш напати. Остави ги луѓето што сакаат нека пишуваат што сакат нека постираат во врска со Челзи... па нели е ова фан клуб за Челзи. Респект за твоите постови ама пола од нив ти се кај што се караш со некој од форумов или тупиш и го пцуеш цел тим сосе управа кога ќе изгуби Челзи. Спортски поздрав
Претпоставувам дека и ти си дел од сајтот,или дотичниот ти е другар па сеа го браниш.Ни те спомна некој тебе,ни те замеша.Не ми е јасно што скокаш безврска.
За тоа со карањето,се карам само со фанови на Барселона,зашто се имбецили,со другите си имам нормална дискусија.
А,за тоа што ги пцујам кога губат...Не ги пцујам само кога губат,туку секогаш кога не играат ко што треба.Види постот за утакмицата со Болтон и се ќе ти стане јасно.
А,не планирам да дркам на играч кој играл слабо и да не го критикувам,кога не ја заслужува платата што ја зема.

И да.Мене ми смета Елемнтикс,или како и да е.И не сакам да го читам.
Вас ако не ви смета,тогаш добро.
И ако толку сакате сајтот да просперира,давајте по не знам колку пари,да откупи некој домен,а не вака..

Спортски поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom